- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Hımm fatma ortada yok hiç hayra alamet değilTek başıma mı kaldım, o kadar tutuyorum kendimi çok üzülürüm![]()
![]()

Kız nanik 4 günlüğe başlamışsın gidecek 2 kilo daha senden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm fatma ortada yok hiç hayra alamet değilTek başıma mı kaldım, o kadar tutuyorum kendimi çok üzülürüm![]()
![]()
Banu elma sirkeli suyla hemen gargara yap . Yoksa ıhlamurla gargara yap ..
Süt içme azdırır bogazını![]()
Evet ablam başladım şimdilik yapabiliyorum İnşallah iyi bir sonuç alırım , umudum varHımm fatma ortada yok hiç hayra alamet değil
Kız nanik 4 günlüğe başlamışsın gidecek 2 kilo daha senden![]()
Adacım her hafta etki etmez canım diyetisyen kızımız en fazla ayda bir kere demiştiaeben ilkinde az gitmiş ama ikinci yapışında daha fazla kilo verdiğni söylemiş ben eğer memnun kalırsam haftayada 4 gün yapacam
![]()
yaaaa inşallah ilkinde iyi etki ederde olmadı mayıs ayında yaparım birdeAdacım her hafta etki etmez canım diyetisyen kızımız en fazla ayda bir kere demişti![]()
YatamadimBende eşimi nisbeten,pahalı bir markete yolladım oradan alacak.
Ama mevsimi gecti yani normal aslında.
Gerci daydream alternatif meyveleri de olur diyordu.
Elma armut.gibi.
Ayy sanirim ben kizim uyuyunca biraz daha yatacam onunla.hic kendimde degilim![]()
sağol canımOoo betulde rahatsızmış sanada geçmiş olsun kardeşimin arkadaşı
dökülüyorum aebenimBetüşşş hastamısın kız ?
balayı çiftlerine özel golden heights otel Fethiyeymiş.. Desenize hala şansım varsağol canımNiyetliydim ama bozdum, bir şeyler yedim, ağrı kesici aldım. Başım çatlıyor hala.. ayy tam şimdi bunları yazarken ekranda öyle bir şey gördüm ki, şimdi orda olacaktım ahhh
Eki Görüntüle 1983405
o küveti doldurup içine yatacaktımmm aahhhhh![]()
Niye olmasın gülümbalayı çiftlerine özel golden heights otel Fethiyeymiş.. Desenize hala şansım var![]()
Ooo bayağı iddaalı enişte illa o göbek gidecek işte o kadarAy ben size asıl şok haberi yazmadım dimi
Benim adan benim göbüşü çok buldudedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi
ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durunistersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaştaele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam
Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu![]()
Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi
Benim adan benim göbüşü çok buldudedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaştaele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam
Lütfen dönüp kendi göbüşüne baksınOoo bayağı iddaalı enişte illa o göbek gidecek işte o kadar![]()
hahahaAy ben size asıl şok haberi yazmadım dimi
Benim adam benim göbüşü çok buldudedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi
Deveye demişkerki boynun niye eğri ,oda demişki nerem doğruki
Ben olsam kabul ederdim
Bende ona şaşırdımya adacım normalde her halinle güzelsin der sadece dazla kilo aldıgımda bazen uyarır ama böyle hiç isteği olmamıştıhahahaayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek
![]()