Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az kalsın sporu yazmayı unutuyordum .

Ahu060812 Ahu060812

45 dk pilates ve ağırlık kol çalışma ...

50 mekik ve plank ...

30 dk da interval kondisyon bisiklet .

arada biraz twister var ... 1.5 saat diyelim toplamda ...

Az kalsın sporu yazmayı unutuyordum .

Ahu060812 Ahu060812

45 dk pilates ve ağırlık kol çalışma ...

50 mekik ve plank ...

30 dk da interval kondisyon bisiklet .

arada biraz twister var ... 1.5 saat diyelim toplamda ...

Çooook haklısın kaptanım acil çözüm önlemleri almaya başladım canım:KK200:

Kaldı salı çarşamba perşembe....

Kaldı çarşamba perşembe demeden ...

Hele kaldı perşembe demeden ...

Bence bu 3 günün ...3 altın günün kıymetini bilin canlar ...

Birinde Cumaya zaten 1-0 yenik başlamak ... birinde akmasa da damlamak ... diğerinde iyi sonuçlarla bir sonra ki haftaya çok daha umutla ve mutlu başlamak ...

Hadi bakalım ..bugünlük ben çıkar .

Emeklerimizin karşılığını almak için irademizden güçlü silahımız yok ve maalesef ben ne yazarsam yazayım , iradeniz sadece sizin elinizde:KK200: Başarı da...

Ben şekerle sevmem ki...çikolata reçel unlu tatlılar...tatlı bi şey yani ama şeker deyil:KK70:
Azerilerin adeti böyle...

@kuzularinannesi
bilir...nerdesin canıııım?

Ooo o iyiymiş ben öyle içsem çayı düşünemiyorum halimi :D

Benimki 4 günlük olamıyor saraycam yarın günüm var sonraki günde sohbet :KK43:. Oldugu kadar işte benimki gün arası diyet :KK70::KK70::KK70:

En azından dikkat ediyorsun canım. Hiç yoktan iyidir

Ayyyy canlarım kusura bakmayın biraz moralimi bozacak şeylet yaşadım çok dikkat edemedim stre menim birinci yeme sebebim çok şükür şimdi daha iyiyim toparlanmak için cumaya kadar elimden geleni yapıcam inşallah
Bi ara acaba diyetle niyet bi arada götüremiyorum gibi geldi
Ama pes etmek yok inşaallah taö gax toparlanacağım
@Lunya ablacım kusura bakma senide yanlız bıraktım ama geldim inşaallah

Moralini bozan her neyse gelir geçer fatmacım yeter ki sağlık olsun. Bu hafta rakibiz, tatlı rekabet elbette.

Sarayca Sarayca canım okudum maşallah çok iyi gidiyorsun. İnşallah bu hafta da iyi bir sonuç alırsın
@Antepia27 Fatma abla bana numaranı ver de, haberleşelim olur mu? Watsaptan dürterim ben seni. Resim atarız menüleri falan

@Ahu060812 canım 1 mil leslie ekledim spora

@Dilekiyi @ecemavi teşekkür ederim sabahki destekleriniz için ❤

@Mor Vampir @begum75 @masumm @betulina gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar Allah şifa versin
@kelebekolacam ben bu perşembe ankaraya gidiyorum. 4 gün kalıp döneceğiz. Sen de bu hafta gelsen olma mı =)

@aeben canım ablam, benim de günüm var yarın. Yemek yiyip mi gitsem diyorum ama salata vs sağlıklı şeyler varsa da yemek isterim çok mu olur ki.. Benle kilo veren kızkardeşimle parti yapıcaz Ankarada. İkimiz 10 kiloya tamamlamaya çalışıyoruz o yüzden. Tartımı da yanımda götürücem inşallah

Hadi bakalım 10 kg az değil üzümüm. Maşallah bu gidişle daha çok 10 kg vereceksin. Bi bakmışsın 58 kg oluvermiş sin. Hayal değil. İstersen olur.

Bende iyi gidiyorum umarım devamını getiririm

İyi geceler güzel ve yoğun anne. Öptüm

iyi akşamlar semizotu severler :)) :KK200:

Allahtan omuz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Afiyet olsun şerim ...semiz kardeşim ... :)
su 1000 ?
100 yazınca çok gelmedi gözüme bildiğin 1 lt işte :rolleyes: içiver canım ya su önemli ...

kahvaltıyı sevmedim , yeşillikler aradı gözlerim ...

Sabah 1 dlm de yeterli olurmuş morvamp:)) ve gün içinde hiç yoğurt yok ...peynir yok ....süt yok ... bunlar önemli ..hele ki yoğurt mutlaka diyetin olmazsa olmazı

Afiyet olsun ececim , kuralcısın sen ben ... net kısa öz ... liste verin dayanabildiğim kadar yaparımcı :KK36: deli fişek terazi daktır neler eklerdi kimbilir portakal diyetine :ıslık::ıslık::ıslık:

Afiyet olsun canım ... yarındı değil mi diş ? hadi kurtul inşallah son bir gece :KK36:

Wooow şaşmaz bir 4 gün menüsü daha :KK9::KK9::KK9:

ya onun bir adı vardı daktırım demişti , streptokok mu ne ? yusufta da bu sene 2 kez oldu ... antibiyotiksiz geçmedi .
Bu arada aynı gün traş olmuş kuzular :KK60:

Adacım beyaz bayrak çekmişsin ... deneseydin çok isterdim ... inan sonucuna değecekti ama sen bilirsin tabii ... çünkü yarını atlarsın 3 ve 4 çok güzel ...

Ben beğendim ..evet kızarmış patlıcan vs ... ama kötü değil ... sen bu kiloda iken bu menülerle de verirsin daha .. yeter ki fazla ekleme yapma canım .

Eşin adına çook sevindim . 120 çok fazla ... ki muhtemelen göbek bölgesi yağıdır .
Dur şimdi hele bir diyete alışsın ..dozu yavaş yavaş ver :) spor sonra ...
Senin menüde de akşam o keke eşlik etmesen iyi olur tabii de ... niyetlenmişsin bir kere ... listede olsan sopa gelirdi kesin :)))

Gayet güzel ..klasik pamuk menüleri ... bir sabah simit eklenmiş ki ..ona da az demişsin ... bence 58 lerde gelecek pamuğummmm

sende artıları temizleyeyim derken 58 lere geleceksin tatlım ...
sporda var ...daha ne olsun ..

Fiyakalı menü adı ile ahum gelmiş ... güzel ahum ... sporda eklenince daha şahane olacak tabiii

görürsün canım ... bende nerelerden geldim buraya biliyorsun .
Sabır .

Güzel olmuş kozacım .. yaşın genç ..metabolizmanda hızlıdır ... cızları cozları kestiğinde dahi güzel kilo vereceğine eminim .
Umarımmmm :KK68:

Verom nasıısın kuzum?bulantı falam yok mu kızzz?bak menünde beni de etiketle...şişip şişip şişmene şahit olcammmm:KK73:
Yok anam yok müthiş açık iştah var. Ay bu tatil yani kocamin 4 gün evde oluşu zaten yetti yetio banà. Bugün menü yazsam mi yahu . Serpme kahvaltı vardi öğle. Sekerli bişi yemedim ama ....

İyi geceler arkadaşlar ;) Ben de ojemi sürdüm, azıcık kitap okuyup uyuyacağım :anne:
Bugün biraz dikkat ettim diye sanki psikolojik hemen göbeğim düz oldu gibi geldii :p Bakalım cuma ne olucaak :KK69:

Menu yazmamaya alismamam lazm..
Sabah su
Öğle
Dışarıda kahvalti. Çok acikmistim. Menemen pattis tost hep yedim ya . Aptal saptal sucuk neyin vardı gözüm görmedi açlıktan .:( Ben salatami istedim. Yedim ama . ;)
Ara biraz kuru üzüm
Akşam
Isirgan otu yumurtali. Yufka ekmekle
2 kaşık yoğurt çorbası

Çay 1 incir 1 kayısı biraz dut ..

eveeettt canlar 1,30 saat platesten sonra soyle rahatlamis bir sekilde sade turk kahvemi icerken :kahve: size veda edeyim dedim :KK48: kaptanim kekten sadece iki catal aldim :KK66:
yarin is gunu basliyor ama bu hafta son haftaya 2 hafta boyunca bahar tatili:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
tatil demek daha fazla sizle olmak demek ve daha fazla spor demek:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
neyse benim gece nobetim baslamadim meleklerim misil misil uyurken bende dinleneyim :uykucu::uykucu:

hepinize iyi geceler:KK15::KK15::KK15::KK15:

Menu yazmamaya alismamam lazm..
Sabah su
Öğle
Dışarıda kahvalti. Çok acikmistim. Menemen pattis tost hep yedim ya . Aptal saptal sucuk neyin vardı gözüm görmedi açlıktan .:KK43: Ben salatami istedim. Yedim ama . :KK66:
Ara biraz kuru üzüm
Akşam
Isirgan otu yumurtali. Yufka ekmekle
2 kaşık yoğurt çorbası

Çay 1 incir 1 kayısı biraz dut ..
canim hamilesinya sucuktu salamdi cok zararli:KK66:

gitmeden hasta olan arkadaslar hepinize cok gecmis olsun Allah sifa versin hepinize insallah..

Ooo o iyiymiş ben öyle içsem çayı düşünemiyorum halimi :KK70:

En azından dikkat ediyorsun canım. Hiç yoktan iyidir

Moralini bozan her neyse gelir geçer fatmacım yeter ki sağlık olsun. Bu hafta rakibiz, tatlı rekabet elbette.

Hadi bakalım 10 kg az değil üzümüm. Maşallah bu gidişle daha çok 10 kg vereceksin. Bi bakmışsın 58 kg oluvermiş sin. Hayal değil. İstersen olur.

Bende iyi gidiyorum umarım devamını getiririm

İyi geceler güzel ve yoğun anne. Öptüm
Canımmm sana da iyi geceler, çok öpüyorum

58 olmak istemiyorum, 68 olsam yeter diyorum Saraycam. Ama 65 e kadar inerim. 70 e yaklaşınca frene basmak için mesafem olsun :KK70::KK70: oy ne tatlı hayaller

@Antepia27 sana yazdım ana etiket olmadı. Ablacım seni çok iyi anlıyorum. İnsan sıkıntısı için yapacak birşey bulamayınca yemek tek çözümmüş gibi geliyor ama öyle olmadığını sen hepimizden iyi biliyorsun. Ne kadar kilo o kadar mutsuzluk. Cumaya kadar çok güzel toparlarsın sen. Allah azmini gayretini artırsın inşallah

Back
X