- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anladım canım vücudu şaşırtmak iyidir tabiŞimdiye kadar hep 300 ,200 gitti biraz kımıldasın dedim her zaman yapmam zaten arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım vücudu şaşırtmak iyidir tabiŞimdiye kadar hep 300 ,200 gitti biraz kımıldasın dedim her zaman yapmam zaten arada
Tamam ablamm . Kaptanim yaz demeyinceVero birde memü yazayımmı siye soruyorhergün yazcaksın o menünü
![]()
Yaaaaniiiiii tost yediinnnn. Ya da poğaça mı çabuk söyleGünaydııınSabah uyuya kalmışım o yüzden okulda kahvaltı etmek zorunda kaldııım
![]()
İyi iyi bi ben değilim cortlayan tatil die.Hayirli sabahlar yoldaslarim :)
Bir 4 günlükde benden gelsin
4 günlük tatilin sonucu durum felaket ,toparlanma zamani.
Bu 4 günlük de ögle ve qksam yer degisebiliyor muydu?
Ayyy sabah sabah ekmeksiz bide haslanmis yumurta yedim yaa inanamiyorum kendime![]()
Seerryuiim canın mi sıkkın günaydın. Yani öyle hissettimGünaydın
Hayırlı sabahlar kaptaniçemm
Kız hop etmesin dur... Azmimi aldım elime gelecek en kısa zamanda gelecek o 72 inşallah.. Ama vallahi davul misaliyim, bu haftadan ümitliydim ama hormonel bir şey galiba vucudum cok ağırlaştı. Zayıfladıkça sanki regl öncesi hallerim daha şiddetli yaşanmaya başladı...
inşallah yine de 500 gr hedefliyorum bu hafta. Fakat tartılmıyorum, moralim bozulup şaşmayayım diye cumayı bekliyorum.
PAZARTESİ MENÜSÜ
12.00
peynir
köz patlıcan
köz biber
15.00
bir avuç kuru dut
19.00
1 kase mercimek çorba
5 köfte
maydanoz
ARA
tarçınlı süt
1,5 lt su (öğlene kadar niyetli olunca sonrasında anca bu kadar içtim)
İnşallah canım ya cok teşekkür ederim haber veririm kismetse
Gunaydin
Günaydın şekerler ♡♡♡
Ausencia Kaptanım dün ki menüm
Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon tavuk döner + salata
Ara; 16:00 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 21:00 - Yarım kase domates çorbası kıymalı + 1 porsiyon nohut yemeği 3 minik etli + 3 ymk kaşığı yoğurt
günaydın kızlar
hava buzzz gibi gök gürlüyor yağdı yağacak
![]()
kaptanım auss...
sana şu kadarını diyim bu sabah tartıda gördüğüm rakkamımı korusam süper olacak ama takvime göre 3 gün sonra halam geliyoşuan hızlı olan metamı avantaja çevirip artıya geçmemem lazım
Günaydın soğuk ve yağmurlu bir güne merhaba.
1. gün diyet sonucu -300 gr beklentim fazlaydı ama ne yapalım.![]()
4 gunluk diyeti biraktim arkadaslar 3 ogun bana gore degil ben iki ogun bi ara super oluyor...dahada gördüğüm diyetlere atlamayacam bii saat tutturmusum otutturmuşum o degisince tum bunyem degisiyor bana sıkınti veriyor....
Aksam pek fenaydim 3 badem ve 1 kaşık pekmez yedim cook üşüme geldi....kuru uzum badem ceviz yada kayisi bana enerji veriyirmus ben bu diyeti yapamayacam...bugun biraz karatya iyice bakacam 2 ogun seklinde karatay yapabilirim...
Yok ya sıkıya al geçen hafta listeye girdim ya kaptan bu buralarda misin![]()
Sağol canımmm . Kalp atışı için haftaya gel dedi aslında 2 çocuk die hani salliyim diom heyecan yapmim beklemiyim ama sanrim gidicemAllahm sağlık sıhhat versin
Tamam ablamm . Kaptanim yaz demeyinceé bi dé yazma dien de olursa die şey ettimdi .
Tamam yazarım
yazacak kadar da düzgün menü vercem söz
![]()
![]()
GünaydııınSabah uyuya kalmışım o yüzden okulda kahvaltı etmek zorunda kaldııım
![]()
Hayirli sabahlar yoldaslarim :)
Bir 4 günlükde benden gelsin
4 günlük tatilin sonucu durum felaket ,toparlanma zamani.
Bu 4 günlük de ögle ve qksam yer degisebiliyor muydu?
Ayyy sabah sabah ekmeksiz bide haslanmis yumurta yedim yaa inanamiyorum kendime![]()
Günaydın masumm.günaydın şeriiii
Akşam midem açtı kaptanım zaten üzerine dayak yemiş gibi oldum sindi emin olYemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .
Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .
Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .
Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn .
Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .
Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))
Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.
Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...
Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .
Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...
Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)
Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)
1 adet.düne göre arti 400 cumaya göre arti 100 'şeri geldi haaaniimmm.
Yarin ovulasyon gunum, sizde.regl bende ovulasyon.
Napek
Ay ama hic su icemiyorum ben ya.
Dün 1000 ml yazdim menume icerim.o kaa.diye ama 500 ml.de.kaldim maalesef
![]()
Ya regl bi başlar gibi oldu. Gerisi yok.karnim davul.agrim var.biri hamilemisin diye sordu soracak.