Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçen cam sildiğimde ertesi gün yağmur yağmıştı şimdi 2.günü yağdı:işsiz:neyse tozu gitti hem perdelerim miss gibi kokuyo evime bahar gelmiş gibi:KK68:
bi yazlık kışlık değişimim kaldı oda yeni baza aldım o gelsin zaman halletcem bitti gitti:KK9:
benim huzurumda bu ev mis olsun kafam rahat ediyo
hee bide evde yemek olsun lütfen :rapci:

Son düzenleme:
Hava güzel oldukça dışarı gezmeleri yemeleri artiyor. AsLinda zor bi donemé girdi diyet. Dikkatli ol. Arkadaşında yanındayken yeme !!
Yok verom yemem ben...döneri de kaptanımla anlaşarak yedim yoksa onu da yemezdim.şimdi eve geldik.çay içiyoruz o 1koca paket oreoyu çayla tıkıştırıyo ben kekikli yeşil çayımı içiyorum...yemem dedimmi yemem...tanırsın beniii;)

Sizi bu konularda pek bi uzman gördüm:-)
İlgi alanım (:(:(:
Ayyy online diyet destek sende de mi var :rolleyes::rolleyes: gece gece 2 sandviç tost :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:kaptan sana sopa yolladı de :KK70:
İvit canım 7/24 hizmet
Gece yememiş 6 da yemiş üstüne ekstra leslie yapmış ama affetmedim
İnsan kend yapınca başkalarına da yapabilirsin i aşılamak istiyo 10 kilo verdi 110 du ama 2 haftadır bi türlü 99 gelmedi 100.1 en son bakalım cuma ne olacak

geçen cam sildiğimde ertesi gün yağmur yağmıştı şimdi 2.günü yağdı:işsiz:neyse tozu gitti hem perdelerim miss gibi kokuyo evime bahar gelmiş gibi:KK68:
bi yazlık kışlık değişimim kaldı oda yeni baza aldım o gelsin zaman halletcem bitti gitti:KK9:
benim huzurumda bu ev mis olsun kafam rahat ediyo
hee bide evde yemek olsun lütfen :rapci:
Ooo begümmm bende öyleyim ya.dün temizledim ya evi benden iyisi yok bugün:-)

İlgi alanım :-):-):-)

İvit canım 7/24 hizmet
Gece yememiş 6 da yemiş üstüne ekstra leslie yapmış ama affetmedim
İnsan kend yapınca başkalarına da yapabilirsin i aşılamak istiyo 10 kilo verdi 110 du ama 2 haftadır bi türlü 99 gelmedi 100.1 en son bakalım cuma ne olacak

Yaaa banada oluyor bazen kendim vermedim daha da herkesler gayret etsin kimse kilolu olmasın istiyorum

Kizlar bu hafta cook gelemiyecem bu hafta pazar temizlik icin kadin gelecek onlar gelmeden mutfak dolap iclerini bugun yapiyorum...yarinada diger odalardaki dolap iclerini yapacam ...aksama ders calismaya calisacam malum aöf sinavlarim var ...

Gelirim ama sık gelemem cook gecmis okuyamam ani yakalarim haberiniz olsun istedim .. Ausencia Ausencia

Kizlar bu hafta cook gelemiyecem bu hafta pazar temizlik icin kadin gelecek onlar gelmeden mutfak dolap iclerini bugun yapiyorum...yarinada diger odalardaki dolap iclerini yapacam ...aksama ders calismaya calisacam malum aöf sinavlarim var ...

Gelirim ama sık gelemem cook gecmis okuyamam ani yakalarim haberiniz olsun istedim .. Ausencia Ausencia
Kolay gelsin canım.

Şekerler perşembe günü şehir dışından yatılı misafirlerim geliyor, ben de tam gaz temizlik yapıyorum şu an. Geçmişi okuyamayabilirim, birşey olursa etiket yapın lütfen :) görüşürüz şekerpareler :KK66: ♡♡♡

Şu an ki iç huzurum ... ev derli toplu ... silinmiş süpürülmüş ... ocakta pişmiş yemekler ...
Çamaşır yıkanmış .. ütü yok denecek kadar az ... :KK51::KK51:
Ayy tamam camlar pis onu deşme :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben akşam yağmur ciselerken camlarin ic.diş tozlarini aldim.
Silme süpürme de aksam oldu.
Sabah uykusuzluktan afyon patlamiyor elim birşeye gitmiyor,
Dedim aksam yapem, iyi de oldu.
Banyonun.son rotusleri de aksama :deli:

Yok kız senin meta hızlı kaplumbağa benim bide öncesinde -18 kilonun verdiği yavaşlıkta var

Kız abla nasıl duruyorsun bi test alsana şimdi nabzın kaç bidaha bi ölç.
canım Allah isteyenlere nasip etsin, bu yaşta 2 küçük çocuğum var, büyük olsalardı inan isterdim 3. çocuk...Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat mutluluk versin,

bu arada nabzım 84 :-)

Back
X