Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En orijinal menü yarışması yapsak ödül hiç şüphesiz mimunun

hahhahaha takımda herkes bu kız ne yiyor ne içiyor acaba sorusu :D bünye klasik menüyü kaldırmıyor ablacım :)

25 mayısa kalmadan 58 olmam lazım , aus ablama sözüm var :süslü:

Yumurtalı istiyorum :KK61:

sabah kabaklı omlet yedim tokum bugün :)

Yok verom yemem ben...döneri de kaptanımla anlaşarak yedim yoksa onu da yemezdim.şimdi eve geldik.çay içiyoruz o 1koca paket oreoyu çayla tıkıştırıyo ben kekikli yeşil çayımı içiyorum...yemem dedimmi yemem...tanırsın beniii:KK66:
Aslansın eskapim benimmm. Bilmemm mi yemezsin valaa. Arkadaşın kaç kilo. Ay ben dé bi sevindirik oldm . :KK54:Dışardan beni gorenler hocam bayà yuzunde gitmiş zayiflamissin dedielr. Biri de cekemedi zaar . Ay yok sana kilo yakisio dedi.. :ukala::ukala:

Yok verom yemem ben...döneri de kaptanımla anlaşarak yedim yoksa onu da yemezdim.şimdi eve geldik.çay içiyoruz o 1koca paket oreoyu çayla tıkıştırıyo ben kekikli yeşil çayımı içiyorum...yemem dedimmi yemem...tanırsın beniii:KK66:
:KK9::KK9::KK9:az bana da sendeki iradeden lazım canım :KK66:

Burada hafta sonu göstermiyor ama soğukluk pek yükselmeyecekmiş tabi:110:
burda pazara kadar yağmur gösteriyor
bide 10 derece düşecek hava sıcaklığı,biliyodum böyle olcağını botları o yüzden kaldırmamıştım,iki iki iş oluyo :işsiz:zaten vakit yetmiyo bişeye
yanlız hala aynı hızda ve çoşkuda yağıyo:bicak:eve gidene kadar sucuk olcam:KK43:

burda pazara kadar yağmur gösteriyor
bide 10 derece düşecek hava sıcaklığı,biliyodum böyle olcağını botları o yüzden kaldırmamıştım,iki iki iş oluyo :işsiz:zaten vakit yetmiyo bişeye
yanlız hala aynı hızda ve çoşkuda yağıyo:bicak:eve gidene kadar sucuk olcam:KK43:

Bende bugün botları giydim kabanımı geçirdim üstüme :KK70:

Bende bugün botları giydim kabanımı geçirdim üstüme :KK70:
ben hiç çıkarmamıştım zaten:KK70:
az biraz temkinliyimdir korumacı bi yapım var :KK70:ama mecbur öyleyim bi hasta olsam eşim yat dinlen geçer der başka bi bildiği yok,halbuki bu hasta begüm ilgi ister,çorba ister,yatıp dinlenmek ister ama nerdeee:confused:

Back
X