- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
maşallah canım hedefine az kaldı.Bugün baktim saraycam güzel gitmiş ben bile şaşırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım hedefine az kaldı.Bugün baktim saraycam güzel gitmiş ben bile şaşırdım![]()
Kız yumurtalı mıydı![]()
25 mayısa kalmadan 58 olmam lazım , aus ablama sözüm varmaşallah canım hedefine az kaldı.![]()
Yumurtalı istiyorumkarabuğday ve cevizliydi canımmm misss gibii :)
En orijinal menü yarışması yapsak ödül hiç şüphesiz mimunun
25 mayısa kalmadan 58 olmam lazım , aus ablama sözüm var
Yumurtalı istiyorum![]()
Aslansın eskapim benimmm. Bilmemm mi yemezsin valaa. Arkadaşın kaç kilo. Ay ben dé bi sevindirik oldm .Yok verom yemem ben...döneri de kaptanımla anlaşarak yedim yoksa onu da yemezdim.şimdi eve geldik.çay içiyoruz o 1koca paket oreoyu çayla tıkıştırıyo ben kekikli yeşil çayımı içiyorum...yemem dedimmi yemem...tanırsın beniii![]()
Bizimde dün akşam öyleydi kuzum inşallah kesilirdışarda bir yağmur
sanki günlerdir tutmuş tutmuşta bugün bi hışımla içini döküyo
akşam pazara çıkıcam inşallah kesilir
sizden bize geliyo zatenBizimde dün akşam öyleydi kuzum inşallah kesilir![]()
Kabağı salatada da kullanhahhahaha takımda herkes bu kız ne yiyor ne içiyor acaba sorusubünye klasik menüyü kaldırmıyor ablacım :)
sabah kabaklı omlet yedim tokum bugün :)
Yok verom yemem ben...döneri de kaptanımla anlaşarak yedim yoksa onu da yemezdim.şimdi eve geldik.çay içiyoruz o 1koca paket oreoyu çayla tıkıştırıyo ben kekikli yeşil çayımı içiyorum...yemem dedimmi yemem...tanırsın beniii![]()
Burada hafta sonu göstermiyor ama soğukluk pek yükselmeyecekmiş tabisizden bize geliyo zaten
hafta sonu dahada soğuyacakmış hava bide hep yağmur diyo
burda pazara kadar yağmur gösteriyorBurada hafta sonu göstermiyor ama soğukluk pek yükselmeyecekmiş tabi![]()
burda pazara kadar yağmur gösteriyor
bide 10 derece düşecek hava sıcaklığı,biliyodum böyle olcağını botları o yüzden kaldırmamıştım,iki iki iş oluyozaten vakit yetmiyo bişeye
yanlız hala aynı hızda ve çoşkuda yağıyoeve gidene kadar sucuk olcam
![]()
Burda da hava kotulesti ve . Yağmur yagiodışarda bir yağmur
sanki günlerdir tutmuş tutmuşta bugün bi hışımla içini döküyo
akşam pazara çıkıcam inşallah kesilir
ben hiç çıkarmamıştım zatenBende bugün botları giydim kabanımı geçirdim üstüme![]()
Burda da hava kotulesti ve . Yağmur yagio![]()
![]()
![]()
He gizzz ayyynennn valaa
noldiii rengin soldiii![]()