Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim için yeni bir dönem başlıyor.
Bu kadar üst üste gelmesi bi msj olmalı.leptin dönemiiii.egitimde bi dr arkadaş vardı herkes ne kadar güzel kilo vermişsiniz dedi.o da deneyimini paylaştı.hep niyetim vardı.simdi cesaretimde var.saglik için 2 ogun görüşü bu tecrübe edip yaymak istiyorum
:halay:

menümü şimdiden vereyim belli nasılsa

sabah
yoğurt ve yeşil elma (itiraf ediyorum çok hoşuma gitti)

öğlen
4 büyük köfte büyüklüğünde kıyma kavurma bol salata

akşam
2 tavuk baget bol salata

su 2 lt yi geçti şimdiden

spor 20+40 dk yürüyüş, akşam yürüyerek gitmiycem

Ausencia Ausencia

yarın kahvaltıda ne yesem ne yesem, şimdiden düşünmeye başladım:rolleyes:

Çok iyi canım bol proteinli bir gün afiyet olsun:kk77::halay:

Benim belli bir aksilik olmazsa haşlanmış yumurta yeşil zeytin beyaz peynir salatalık çok özledim:KK53:

Çok iyi canım bol proteinli bir gün afiyet olsun:kk77::halay:

Benim belli bir aksilik olmazsa haşlanmış yumurta yeşil zeytin beyaz peynir salatalık çok özledim:KK53:
sağol canım 4 günlük diyetimin 4. günü nihayet bitti:eek:

sabah bende yumurta peynir domates salatalık maydanoz nane yerim, :kk77:

menümü yazıp çıkayım kolay gelsin herkesee

kahvalt
2 etimek
5 zeytin
peynir
domates-salatalık
2-3 çatal yumurta

öglen
1.5 porsiyon kıymalı karnıbahar
yogurt

akşam yok malum perşembe

3 lt tamalarım suyu
1 soda 2 kahve
2 yeşilçay

Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm :KK49::KK49:

nasılda tanıyo babaamm :cool::KK74:

ay 67 yazınca zonguldak geldi bir an aklıma,değişik oldum:confused:

:KK19::KK19::KK19::KK19: elimde büyüdün evlat :KK70:

ooohhh vuuur vuurrr inlesinnn halan gelsinnn :KK70:

:halay::halay::halay::halay: gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz :confused::confused::confused:

Kızlar uzaktan uzağa grupları takip ediyorum. Her birinizin menülerini vs okuyorum hep. Gördüğüm en düzenli ve tatlış grup sizsiniz. Bana motive oluyorsunuz :KK200:

Araya sıkıştım ama, bilin istedim :)

Çok teşekkürlerrrr :KK68: habersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .

O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler

kızlar ben çıkıyorum :KK25:
önce işlerimi halledip sonra eve gidicem, sanırım bu akşam menüde menemenli çaylı kahvaltı olacak,belki akşamada bi arkadaşa ziyarete gidebiliriz,aslında puansızda olsa spor yapmayı çok istiyordum ama nasip bakalım
yarın herkeslerden güzel sonuçlar gelir burası coşar umarım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim :KK69::KK69:

menümü şimdiden vereyim belli nasılsa

sabah
yoğurt ve yeşil elma (itiraf ediyorum çok hoşuma gitti)

öğlen
4 büyük köfte büyüklüğünde kıyma kavurma bol salata

akşam
2 tavuk baget bol salata

su 2 lt yi geçti şimdiden

spor 20+40 dk yürüyüş, akşam yürüyerek gitmiycem

Ausencia Ausencia

Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde

Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm :KK49::KK49:

:KK19::KK19::KK19::KK19: elimde büyüdün evlat :KK70:

:halay::halay::halay::halay: gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz :confused::confused::confused:

Çok teşekkürlerrrr :KK68: habersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .

O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler

Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim :KK69::KK69:

Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde
mümkünse bir süre kahvaltıda yoğurt yemiyeyim kaptanım, bıkkınlık geldi doğrusu, :confused:

ama tarifin aklımda başka zamanlar denerim:KK36:

Back
X