- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
bu cuma masumla beraber sizi ezip geçeceğizTabi ki veremedigin kilolarla beni haşat edersin
Aradığınız üyeye ulaşılamıyor, kilo vermek le meşgul![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cuma masumla beraber sizi ezip geçeceğizTabi ki veremedigin kilolarla beni haşat edersin
Aradığınız üyeye ulaşılamıyor, kilo vermek le meşgul![]()
Ben kendimden eminim, bireysel olsa finiste sizi bekliyor olurdumbu cuma masumla beraber sizi ezip geçeceğiz![]()
menümü şimdiden vereyim belli nasılsa
sabah
yoğurt ve yeşil elma (itiraf ediyorum çok hoşuma gitti)
öğlen
4 büyük köfte büyüklüğünde kıyma kavurma bol salata
akşam
2 tavuk baget bol salata
su 2 lt yi geçti şimdiden
spor 20+40 dk yürüyüş, akşam yürüyerek gitmiycem
Ausencia
yarın kahvaltıda ne yesem ne yesem, şimdiden düşünmeye başladım![]()
yarın teselli ederiz siziBen kendimden eminim, bireysel olsa finiste sizi bekliyor olurdum![]()
sağol canım 4 günlük diyetimin 4. günü nihayet bittiÇok iyi canım bol proteinli bir gün afiyet olsun
Benim belli bir aksilik olmazsa haşlanmış yumurta yeşil zeytin beyaz peynir salatalık çok özledim![]()
menümü yazıp çıkayım kolay gelsin herkesee
kahvalt
2 etimek
5 zeytin
peynir
domates-salatalık
2-3 çatal yumurta
öglen
1.5 porsiyon kıymalı karnıbahar
yogurt
akşam yok malum perşembe
3 lt tamalarım suyu
1 soda 2 kahve
2 yeşilçay
nasılda tanıyo babaamm
ay 67 yazınca zonguldak geldi bir an aklıma,değişik oldum![]()
ooohhh vuuur vuurrr inlesinnn halan gelsinnn![]()
Kızlar uzaktan uzağa grupları takip ediyorum. Her birinizin menülerini vs okuyorum hep. Gördüğüm en düzenli ve tatlış grup sizsiniz. Bana motive oluyorsunuz
Araya sıkıştım ama, bilin istedim :)
kızlar ben çıkıyorum
önce işlerimi halledip sonra eve gidicem, sanırım bu akşam menüde menemenli çaylı kahvaltı olacak,belki akşamada bi arkadaşa ziyarete gidebiliriz,aslında puansızda olsa spor yapmayı çok istiyordum ama nasip bakalım
yarın herkeslerden güzel sonuçlar gelir burası coşar umarım![]()
menümü şimdiden vereyim belli nasılsa
sabah
yoğurt ve yeşil elma (itiraf ediyorum çok hoşuma gitti)
öğlen
4 büyük köfte büyüklüğünde kıyma kavurma bol salata
akşam
2 tavuk baget bol salata
su 2 lt yi geçti şimdiden
spor 20+40 dk yürüyüş, akşam yürüyerek gitmiycem
Ausencia
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah istediğin kiloyu vermişsindirsağol canım 4 günlük diyetimin 4. günü nihayet bitti
sabah bende yumurta peynir domates salatalık maydanoz nane yerim,![]()
mümkünse bir süre kahvaltıda yoğurt yemiyeyim kaptanım, bıkkınlık geldi doğrusu,Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm
elimde büyüdün evlat
gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri
yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz
Çok teşekkürlerrrrhabersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .
O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler
Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim
Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde
veremezsem tek suçlu reglHayırlı uğurlu olsun canım inşallah istediğin kiloyu vermişsindir![]()
Bence de şişkinliği geçmemiştirveremezsem tek suçlu regl![]()
Ben tartı ya bakınca teselli oluyorum saraycam merak etme senyarın teselli ederiz sizi![]()
yok yok güveniyorum kendime, bence iyi bir rakam olacakBence de şişkinliği geçmemiştirSonrasında daha fazlasıyla verirsin eminim
![]()
evet ya o kadar laf atıyorum, bi cevap yazmadıBen tartı ya bakınca teselli oluyorum saraycam merak etme senAntepia27 ablamdan bir ışık gelse yeter
![]()
Bence de yarın ola hayrolayok yok güveniyorum kendime, bence iyi bir rakam olacak
ayy çok meraktayım, neler olacak yarın