Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 sene öncesine kadar kömürle isiniyoduk ev yaniyodu,sonra doğalgaz geldi alışmak zor oldu eski sıcağı aradık ama farkettim ki evde herkes daha sağlıklı grip gibi hastalıklara yakalanmadik şimdi sıcak evlerde direk başım ağrıyor

Begüm benim eski ev çok soğuktu doğamazsın tabi ama kuzey cephe, duvarlardan resmen rüzgar eserdi, şimdiki evim merkezi sistem kışın askılı ile gez müthiş sıcak oluyor seviyorum ben sıcağı

Geç yatıyorlar ece demek ... yusuf şu an 50. rüyasını görüyor :uykucu::uykucu:

Dene bakalım banu .. valla senin için ne değişecek çok anlamadan desteklemek istemedim o yüzden deşiyorum ... sen kahvaltını ve iş yerinde yemeğini zaten yiyorsun ... tek fazladan yaptığın 4 gibi aramsı şey yoğurt elma vs... bir tek o kesilince mi işe yarayacak :KK64::KK64:

Bilmiyorumki, işte birde böyle deneyim boynu bükük kalmasın bunun zaman daraldıkca stress oldum

A arselka hoş geldin canım :KK200: bu şekilde aynen devam ... sen diyet yapınca gayet güzel verebiliyorsunnn . bu şansını değerlendir.

@koza16 azıcık büyükmüymüş o börek :))

Ahu060812 Ahu060812 yaaaaaa .... çoook tatlı ama bu foto tam daha kızacam sana gortlak koyuyorsun :KK49: gortlak eşimin köyünde yarusu etrafında tavuklara denir :KK48:

@ecemavi rahat ol canım ... bildirim için bekleriz abla kardeş .. ama sabah tartılmayı unutmayın :)) yiyip tartılmayın .
Hosbuldum kaptanım:KK200: bu defa daha istikrarlı devam edebilirim :dua:

Maç biter aus yatar ...

Centilmence beşiktaştan yana gönlüm izledim ...

Neyse ....

Ahu canım iyi bilirim öyle maç izlemeyi ... tavana tırmanırım ben fener maçlarında.

Hadi bakalım şimdi :uykucu:

Ahu060812 Ahu060812 da maçı izlerken 500 gr vermiştir ... gönül rahatlığı ile uyuyayım

Maç biter aus yatar ...

Centilmence beşiktaştan yana gönlüm izledim ...

Neyse ....

Ahu canım iyi bilirim öyle maç izlemeyi ... tavana tırmanırım ben fener maçlarında.

Hadi bakalım şimdi :uykucu:

Ahu060812 Ahu060812 da maçı izlerken 500 gr vermiştir ... gönül rahatlığı ile uyuyayım
Valla bi kilo bile vermişimdir hop zıpla hop otur nefes tut nefes al huh huh:deli:

ortim yarına hazır mısınnn? bizim mortiler piyasada yoklar, neredeler acaba :rolleyes:

N Nana Antepia27 Antepia27

Canım bu hafta biraz eneejim düşüktü pek katılamadım Üzgünüm

Tabi ki veremedigin kilolarla beni haşat edersin :KK53:

Aradığınız üyeye ulaşılamıyor, kilo vermek le meşgul :süslü::süslü::süslü:

Vay maşallah kankime ne güzel de meydan okurmuş bende arkandan onlara:lülülü:
bu halde hava atıyorum artık yarın onlar nasil atar bana bilmem:işsiz::ıslık::KK45:
Ben kendimden eminim, bireysel olsa finiste sizi bekliyor olurdum :süslü::süslü:
Ablacım kusura bakma bu haftalık ablanı hoş gör:KK19:

yarın teselli ederiz sizi:KK60:

Menim ihtiyaç ım olacak saraycam yaa yenecekse senin gibi biri yensin :KK60:

Ben tartı ya bakınca teselli oluyorum saraycam merak etme sen Antepia27 Antepia27 ablamdan bir ışık gelse yeteniö r :süslü::süslü:

Çoook küçük bi ışık işini görürmü nanam
:oops:

evet ya o kadar laf atıyorum, bi cevap yazmadı:KK43:

Saraycam niyetli olunca öğleden sonra yemek uyku oğlanı çıkarıyorum pek vaktim olmadı canım yoksa yerin ba
Başkadır bende buralara senin davetinle geldim unuturmuyum:KK200:

Fatmanın sessizlikleri hiç bir zaman hayra alamet olmadı ama bu sefer N Nana yı yarı yolda bırakmaz eminim ben

Kaptanım fatmayı çözmüş:olamaz:

Fatma abladan ses gelmiyorsa kopmuştur kesin:KK66:
Veer eski kaptanım da nasıl tanıyor ablasını:KK19:

Daha iyi daha motiveyim canım çok şükür

Yok yok yarın sürpriz yapacak bence

Öyle olmasını isterdim saraycam ama malasef:KK75:

Bu gün aus kaptanımın mezuniyyet karnesini bilgilerini ararken @HIRSIZI ve asfarovski asfarovski güzellerimin mezun olduğunu gördüm.o kadar mutlu oldum ki. İkisiyle de baya zorlanmıştık kilo verirken..çok şükür bin şükür...ayyy bide ikisi de hamileymiş ya...hülyayı şimdi gördüm...7.takım mezunları annelik adayları desenize;)
Canım merhaba evet hülya ile aynı hafta mezun olduk nana kaptanken ;) ama emeğin çok güzelim sen ve yasemin abla olmasa kolayına veremezdim ben yılların psikolojisi hastalıklar falan. Sen de takımda misin hayırdır benim bildiğim Aynur kilo almaz ama ;)

Back
X