Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

34605483_8cca4fbd36fcf1c9100f6d13a36c134b_1424433167.webp

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ben biraz çıktım canlar ...
gelince ulusa sesleniş konuşmamı ... önümüzdeki hafta planlarını konuşuruz .
@Dersaadet_ listede .... liste dışında daha çok bildirim gelecek ... ona göre enleri de yazarım .

artılar olmasa idi yine iyi bir yüzde yakalamıştık .. böyle bile güzel ... biraz daha dikkat .

Emek veriyoruz değil mi ? sizler canınızın istediğini yemeyerek ... bende her boş vaktimi burada sizlerle geçirerek ... hepsi bir emek ... karşılığını almaktan güzel şey yok .

Kilo veren arkadaşları tek tek tebrik ederim ... :KK9:
gönlünce veremeyenler sebeplerini biliyor zaten :KK51:... sebepsiz olanların bile bir sebebi var ... bulmak umudu ile ..
Seviyorummmm senii çılgın sevimli :KK15::KK15::KK15::KK15:kovacan güzel mükemmel ve sevgi dolu kalbi olan kaptaniçemm ben haftaya şimdiden vermeyi çok kg vermeyii hedefledimm :KK36::KK37::KK37:

Affeirmmm kizzz.:KK200::nazar:
:KK200::KK60:
Harikasın canım çok hızlısın tebrik ederim:KK9::KK9::KK73::KK73:
Teşekkür ederim canım :KK60: Ben de seni çook tebrik ederim korumadasın artık :KK19::KK73::KK37:

Canım bende sen, tebrik ediyorumm :KK200:
Arada küçük kaçamakları telafi eden metan var bunu anladık :) yaşın çok genç ..hızlı çalışıyor demek ..

Ausencia Ausencia Teşekkür ederim ablacım :KK200: Evet ben de şaşırdım diyete ilk başladım zamanlar bile veremiyodum böyle ama galiba kendimi tanımaya başladım yardımlarınızla :KK19:

Back
X