- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leptin 4saat sonra gelir canımmm.Tam ustteki yazını okudum kaptanim eşim dediki çilek yiyelim mi
Bende leptin seetsin diye bekliyodum,ne zor geliyo bu leptin, yemek yiyeli 2 saat oldu ama sanki 4-5 saat olmuş gibi
Bu histe olduguma göre acaba leptin mi geldiki![]()
MAsummmm kilon kaç bugün? Benimki 66.9
Öyleymiş ama yedigimizin cinsine göre de degismez miLeptin 4saat sonra gelir canımmm.
Tam ustteki yazını okudum kaptanim eşim dediki çilek yiyelim mi
Bende leptin seetsin diye bekliyodum,ne zor geliyo bu leptin, yemek yiyeli 2 saat oldu ama sanki 4-5 saat olmuş gibi
Risk falan deyil masumum.. rahat ol...sağlık ve eksi kilolar demek...
Öyleymiş ama yedigimizin cinsine göre de degismez mi
Mesela et yediginde 4 saatte gelen leptin sebzede yine 4 saatte gelmez ama ne zaman gelir bilmem
Valla kaynaklar 4diyo...ağzına bi lokma koysan bile 4saat geçmeli leptinin gelmesi için..Öyleymiş ama yedigimizin cinsine göre de degismez mi
Mesela et yediginde 4 saatte gelen leptin sebzede yine 4 saatte gelmez ama ne zaman gelir bilmem
Risk falan deyil masumum.. rahat ol...sağlık ve eksi kilolar demek...
Ayyy rakibemsin yahuuu...masummm ye kız açlık çok zararlı sıkma kendini![]()
Ausencia güzelim nasipse eve gidince sporsal aktiviteler yapacağım simdi anacugumu konya gezisi icin tur hazirlayan yengosa götürüyorum
. Kararliyimm bu hafta benim haftamm olacakk inanıyorum ve başaracağım bu sefer daha coookk ponponn isterimm
![]()
Bugun menu
Kahvalti 10.00
1 yk lor peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 badem ve 8 findik
Aksam 17.00
Adana kebap
Salata
Kucuk dilim lavas (lavasin köşesi )
2 lt su ve yesil cay icildi ..Ausencia ve @Ahu060812 spor yok temizlik var...
Ancak vakit bulabildim şekerler kusura bakmayın
Ausencia canım benim, canım kaptanım senin otoriten sayesinde ve desteklemenle çok kısa zamanda hedefime ulaşacağıma inanıyorum. Iyi ki varsın, iyi ki bize destekçisin, bizlere güç veriyorsun tatlım çok sağol herşey için ♡♡♡♡ seviliyorsun♡♡♡
@nehirnil111ada81 @Antepia27 çok teşekkür ederim canlarım ♡ inşallah 50 lere ve mezuniyete az kaldı umuyorum, çok sağolun. Ben de sizleri kutlarım ♡♡♡
@_SARAYCA_ tatlım ben de seni çok tebrik ediyorum ♡♡♡ ben hazırım yarışa :) bu hafta rakibiz canımcım :) regl haftam ama olsun
_AYNURA_ sevgili rakibem tebrik ederim sen kazandın kutlarım
♡
@Ahu060812 çok sağol kuzucum ♡ Haftaya senden süper kilo gidecek öyle hissediyorum
@Dilekiyi canım teşekkür ediyorum. Ben de seni tebrik ediyorum :) ♡
Ausencia bu hafta içimde regl canavarı vardı hep karbon istedi bugün geçti sanırım gelecek yakında
SPOR ÇETELESİ 19.HAFTA
Ausencia 0+15+15+20+20+10=80
@Ahu0608120+15+20+15+20+15=85
@kelebekolacam0+15+15+10+10=50
@DelyDoly15+10+0+10+10+15=60
ada81 15+15+20+20+0+0=70
begum75 15+0+15+15+15=60
@Dilekiyi15+15+20+20+15=85
@Bebetomm10+5+5+5=25
@ecemavi15+15+10+15+15+10=70
@_SARAYCA_15+20+15+15=65
Nare83 15+15+15+15=60
@Lunya15+25+25+20+20+15=120
@mimu88 15+15+20=50
@Antepia27 0+0+20=20
@Neshve 10+15+10+15=50
Haftanın birincisiii 120 puanla rakiplerine fark atan azim abidesi lunyaaa
Haftanın ikincisi aaa oda neee ben ve hocam dilek
Haftanın üçüncüsü saygıdeğer kaptanım Aussss
Dördüncü öhöm öhöm rakibem Ece ve Adaaa
Beşinci saraycaaa
Altıncı Dely ve begooo
Yedinci kelebek daktırım, ekürü Mimu be neshve
Ve listeden düşenler
Antepia ve bebetom
Bu hafta pointlerde bi düşüş var güzeller haftaya daha aktif olmanızı temenni ediyorum
Menümü yazayım...
10.30 2yumurta
2domates
1salatalık
2kaşık lor
Marul
Bi kepçe yoğurt çorbası
Yeşil çay
18.00 sendviç(kepekli ekmek,yağsız tavada köfte,çizburger peyniri,marul,domates)
2domates
Lor
Yeşil çay.1ısırık yulaflı diet çikolata
3litre su
3yeşil çay
Bir kaç yudum enerji içeceyi
Menumu bırakayım
İlk liste menum
Ilık ballı su
Meyveli yoğurt
Kahve
Bi galeta iki üçgen peynir
ayran iki ceviz
Okuldaydim
Bir dilim ananas
Yeşil çay kahve
Bir kase kuru fasulye suyunu almadim
Salata ayran
2.2 lt su biter az kaldı
Spor zamanı insallah
Ben bir şeyi daha keşf ettim...pilan bu işte çok önemli...bir proqramın olmalı mutlaka...önceden yapılmalı ve uyulmalı...hedef önemli olduğu kadar plan da çok önemli...bu konuda herkes kaptandan tavsiye ala bilir.çünki sagolsun hepimizin ne yeyip içtiyini çok iyi biliyor...bende yardım ede bilirimkaptanımıza yüklemeyelim herşeyi dimi
![]()
Niye veremiyin ki masumum.ne güzel vermiştin işte...bu hafta verirsin kesin...şimdi ben sana destek oluyom ya yani destek olasım var...gel biz İF ciler olarak kendimize rakipler arayalım...çok heycanlı olur ha öyleHahaa aynuram 2010 yılında buralarda az estirmedim beeee _38 kilo ile , şimdi kilo veremiyoz diye niyeee. Maytap geçiyon haha
O kaynaklar genelleme yapmış beğenmedimValla kaynaklar 4diyo...ağzına bi lokma koysan bile 4saat geçmeli leptinin gelmesi için..
Gelmez insallah kaptanimmmHadi bakalımmmm ... merakla bekliyorummm ...hatta favorime de ekleyeyim şu mesajını .
izine ayrılan adadan ilk atak lavaşın köşesiyarına tamamı gelmezse mesele yok
Bende inanıyorum size saydınım ...istediğinizde çok iyi işler başardığınızı gördüm ... yine başaracağınıza da eminim ...
ha şimdi bunca güzel sözden sonra o bol cızlı menünü okudum ... tabii surat düştü ... ödül neyin ödülü ? haftaya artı ile başlamak bence çook yorucu ... onu temizlemeye uğraşmak için bence değmez .
Eminim bu hafta da çabalayacaksın , kendine bir hedef tutturmak için ... ama ödül falan ... yani çok büyük açlıkla savaş yaşamıyoruz ki ... bence en büyük ödül hedefe ulaşmak .
Hadi bakalım bu haftada güzel sonuçlar bekliyorum senden
sana koyduğum hedef minimum heeee ... 4 günlükte 2 kilo verebileceğini hesaba katmadan yazdım
eline emeğine sağlık ... bu hafta ilk 3 ten düşerim sanıyordum ama tutunmuşum kıyısından köşesinden
@Lunya canım senin de 1.liğine kocaman alkışlar benden iradeli kuzum
sadece enerji içeceklerini sağlıklı bulmuyorum aynura ... bu konuda bir kaç yazı okumuştum . bence içme .
Normalde akşamları pek bakliyat tavsiye etmem canım ... ama bugün cuma ..
Onun dışında sporda eklenince gayet güzel olacak eminim .
Kesinlikle .. plan çok önemli ...
Bir de şu var .. evet herkesin metası farklı .. evet kimine yarayan kimine yaramıyor ... ama yine de iyi kilo veren arkadaşlardan biraz tüyo alınabilir.
Ve şu da var .. konular açıyorum sürekli .. ne yağ yakar ... ne meta hızlandırır ... lütfen hayatınıza katın ... öyle zor bulunur pahalı şeyler yok ..
Bunu özellikle kilo vermekte zorlananlar denemeli .
kör oldum
Benim için tüm dediklerin başım gözüm üstüne kaptannn...şu an önümde kuru yemişler çekirdekler kolalarrr...ama ben leptinimi takımımı kaptanımı düşünüp rakibem @masummm u sevindirmemek adına yememmmmm.![]()
Tam ustteki yazını okudum kaptanim eşim dediki çilek yiyelim mi
Ay bencede benim seninle kanki olasın varNiye veremiyin ki masumum.ne güzel vermiştin işte...bu hafta verirsin kesin...şimdi ben sana destek oluyom ya yani destek olasım var...gel biz İF ciler olarak kendimize rakipler arayalım...çok heycanlı olur ha öylene dersin?
O kaynaklar genelleme yapmış beğenmedim
Her yiyecegin sindirilmesi süresi farklıdır bu durumda leptin geliş süresi de farklı olmalı