Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmişi temizledimmm ... :temizlik:

bugün neredeyse evin yolunu unuttuk ailecek.:rolleyes:

Araç işi oldu sanırım , kapora bıraktık ..pzt exper'e ve eşimin ustasına gösterilecek ..Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin .

İzmit outlet center de bahar panayırı olur , indirim şov vardır .. İki jean aldım mavi den 2 si 59.90 :)) veeeee 26 beden :süslü::süslü:

Şu alıntılarımı cevaplayıp yatayım hele yavaş yavaş ...
Yeşil Düdüt hayırlı olsun ausum ;) kazasız belasız kullanın inş .
Pontullarıda güle güle giy ;)

Ben şimdi kimleyim yahu , biraz kafa gitti o_O

2 gündür spor yapamadım, mevsim değişikliğinden sanırım regl ağır geçiyor :KK43:

Hadi hafta sonu girmeden şu haftanın yarışları şekillensin ...

1. DelyDoly DelyDoly & ecemavi ecemavi & kelebekolacam kelebekolacam & Ahu060812 Ahu060812 kapışıyor ... her biri bireysel ...her biri diğer üçünü yenebilmek için :KK11:

2. @_SARAYCA_ ile saydin78 saydin78 kapışıyor , boylarının ölçüsünü almak için :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

3. _AYNURA_ _AYNURA_ ve @masumm bence IF/leptin ikilisi olsunlar .... çünkü birbirlerine taktik vermeleri gerekecek ... karşılarında bence mimu88 mimu88 ve N Nana olabilir :KK71::KK71::KK71:

4. D Dilekiyi ve Antepia27 Antepia27 nın bu hafta birbirlerini hem destekleyip hem köstekleyerek yarışmalarını ben talep ettim ....tabii isterlerse ....

senin adını öneri olarak sundum sadece ... sonuçta istersen varsın canım ... ikili yarışlar mecburi değil.

regl bende ilk gün yaptı ne yaptı ise ..bugün ikinci gün ağrı sızı geçti ..sende de geçer yarına inşallah

Yeşil Düdüt hayırlı olsun ausum :KK66: kazasız belasız kullanın inş .
Pontullarıda güle güle giy :KK66:

Aminnnn.

Sağol canım da yeşil değil bu :))

Ona bakmaya da gitmedim ... fena bi yeşildi ... caaart :)

Pantullar çok sevindirdi beni yaaa ... 28 aldım girdim kabine ... 26 ile çıktım .

Hadi hafta sonu girmeden şu haftanın yarışları şekillensin ...

1. DelyDoly DelyDoly & ecemavi ecemavi & kelebekolacam kelebekolacam & Ahu060812 Ahu060812 kapışıyor ... her biri bireysel ...her biri diğer üçünü yenebilmek için :KK11:

2. @_SARAYCA_ ile saydin78 saydin78 kapışıyor , boylarının ölçüsünü almak için :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

3. _AYNURA_ _AYNURA_ ve @masumm bence IF/leptin ikilisi olsunlar .... çünkü birbirlerine taktik vermeleri gerekecek ... karşılarında bence mimu88 mimu88 ve N Nana olabilir :KK71::KK71::KK71:

4. D Dilekiyi ve Antepia27 Antepia27 nın bu hafta birbirlerini hem destekleyip hem köstekleyerek yarışmalarını ben talep ettim ....tabii isterlerse ....

senin adını öneri olarak sundum sadece ... sonuçta istersen varsın canım ... ikili yarışlar mecburi değil.

regl bende ilk gün yaptı ne yaptı ise ..bugün ikinci gün ağrı sızı geçti ..sende de geçer yarına inşallah
Benim için uygun, mimu88 mimu88 da isterse yarışırız.

Hadi banada sizede iyi geceler :-)
Aslında ben uyudum uyandım :-) yatsıyı kılmamıştım ders yaparken sızmışım . :-)

23 nisanıda şimdiden kutlayım :68:
ay çoçuklar büyüdüya artık bizim gösteriler yok :(.

Hadi banada sizede iyi geceler :-)
Aslında ben uyudum uyandım :-) yatsıyı kılmamıştım ders yaparken sızmışım . :-)

23 nisanıda şimdiden kutlayım :KK68:
ay çoçuklar büyüdüya artık bizim gösteriler yok :KK43:.

tv nun hayırlı olsun bu arada :))

bende çıkayım ...

Bizde de küçük var ama gösteri yok bu sene ..1. ve 2. sınıflarda yokmuş okulda ... geçen sene vardı

Hayırlı pazarlar olsun herkeslere gününüz aydın olsun
Yani lahmacunda cok fazla hamur olmadigi icin seçiyorum yanlis mi bilmiyorum amaa :KK66:

Bende ama 1 tane:KK12:
Ye sen ye rakibem:KK45:
Teşekkür ederim eciş, şimdi gezmedeyim şekersiz çay içiyorum bi lokma bile yemedim

Ay sen yeme rakibem değilsin:cool:
Misafirlikte tutmak lokma yememek kendini aştın Begüm :KK9:
Maaşallah

Hemen vereyim
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay 1 haşlama yumurta
Arada kahve 6 fındık 1 adet incir

Aslında leptin dedim öğlen yemedim saat4 gibi çok acıktım yürüyüşe çıkmadan önce suylu kahve azcik kraker ve 3,5 fındık attım
Akşam
1 kase çorba salata yoğurtlu kıymalı Karnabahar yemeği

Back
X