- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordada mı var biz aldık bile anam bi ara slime vardı şimdi bu çıktı para tuzağıAyyy stres çarkı diye bisey çıkmış milletin elinde benim bebeleride tutturdu bize de al.
Vallahh ikinizden de tırstımm hee vallahh kuruttunuzz beniiihe ne sandım ana baba bir ablam.gerçi benim bi boy küçüğüm ve altı üstü 1.5 yaş var aramızda ama ben ona abla diyorum![]()
Cıksss cıksss bu hafta bendenizDelly Ahu spor yapmamış cızcoz da yemiş yazmamış hadi yine iyisin ikincilik garanti kelebektede tık yok![]()
MENÜ 23.04.2017
kahvaltı
1 kase yoğurt
biraz fıstık
ögle
sahanda yumurta
süzme peynir
az kıvırcık
2 dilim ekmek
az bal - tereyagı
akşam bol salata
3 yk bulgur ile kısır
az çekirdek
su : 1500 ml
Bende yazayım
Sabah
2 dilim tb ekmek ( dilimler çok küçüktü toplasan 1 dilim tost ekmeği kadar)
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Izgara yeşil biber
Domates sosu
Çılbır
Çay
Arada. Sade kahve
Sabah 10 gibi yedim leptin için
Saat 5 te iki lokma cevizli sucuk kefir
Akşam çorba salata yoğurt ıspanak kavurmasi
Su bu gün 2 lt gecer
Kaptan bu nisan ayında verenler listesini yüzdeleri mı hesap etsek ne dersin
İyi akşamlar canlarım...gelemiyorum bugün pek...kızım için iyi dileklerde bulunanlar çok teşekkür ederim...biraz iyileşti sanki...ateşi kalkmazsa iyi...diyetimde çok güzel devam ediyor...hatta suyumda bitdi...menümü yazayım...
10:00-10.15 işkenbe çorbası
2dilim ekmek
2domates
Peynir
Yeşil çay
Minik lokum
17.00-17:30 1minik köfte dünden gözüme kestirdiyim
5lahana sarma(et yeşillik soğan nohut 1kaşık pirinç(koca tencere için))
1bardak yoğurt çorbası
Çoban salatası
Yeşil çay
1ısırık kendi diet çikolatamdan
3litre su
3yeşil çay 1ini de içerim yine
Leptine dikkat ederek karbonu minimum almaya dikkat ediyorum...irademr herkes şaşırıyor...hep diyeti dikkatli yapmışımdır ama annemlere geldim mi bozulurdu...bu defa bozmayacam...zorlanıyorum evet...sevdiyim şeyler dolu masanın üstü ama dikkatliyim ve hafifim hafifff...
Ece eve gidemedim daha kv de deyiz, maç bitince gidicez
Çay iccez şimdide kuruyemiş koydu simdilik bakisiyoruz
Gayet güzel olmuş niyetli iken canım .Kızlar şükür atlattım bugünü
Sahur
Peynir iki dilim çavdar yeşillik
İki çay bardağı süt ceviz
İftar
Bi hurma 5-6 badem
Tavuk salata yogurt
Yeşilçay kahve
Spor inşallah yapılacak su az 600 ml oldu içerim yatana kadar
Arada bir ince dilim ananas yicem
Menüm .
Sahur.
2 br su
İftar :
Küçük parça somon .
Az yeşil salata . Fazla canım istemedi bunları.
1,5 kandil simiti ,1 br süt .
Finiş .
Su az 2 br içtim henüz içerim daha
Bugun evde gün boyu çalıştım bi akşam üstü balıkçıya ugradım 15-20 dk yürüdüm hava güzel olaydı parka gidip yürüyecektim ama buzzz gibiydi çabuk döndüm ..
Menü
Sabah; 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Öğlen: 1 tabak fırında karnabahar, 1 kase yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, salata.
Ara: 1 bardak süt, 2 ceviz.
Su 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş.Ahu060812
Temizlik bitti bende bittimmmleptin meptin hak getire
) sacma sapan bi menum oldu yazmayacam tabikiii ....
Evim miss gibi vernel cif domestos kokuyor hahaha))
ayyy yarin sadece yatacam yine ayakta kalmaktan belimin agrisi kalcama vurmaya basladiii ...dinlenince geciyor.
Merhaba şekerler Menüm
Sahur
1 bardak süt 3 ceviz 2 gün kurusu
Iftar
1/2 kandil simidi (kendim yaptım tadına bakmak için)
1 kase mercimek çorbası
1 y.k. pilav, 1/2 karnıyarık ( fırında közlenmiş patlıcanla)
1 köz kırmızı biber çoban salata brokoli salatası
Tatlının köşesinden bir parça tatlı
Ara
1 avuç tuzsuz çekirdek
1 limonlu soda
Su: şimdilik 600 ml. 1,5 a tamamlarım
Spor: yok
Ausencia @_SARAYCA_
Kizlarr esimin kuzeni evlenecekmis busenee eylul ayinin basinda 1 eylulde benim 58 olmam lazim ....gorumcem ve kaynanamla kesin karsilasiriz
ayyy cook zayif olmaliyim ... guzel elbise giyip kusanacagim onlarin onunden gecip onlara bakmayacagim
)) ayyy fena gaza geldim artik daha bi hirslandimmmm
)
Iki guzel elbise alacam kafamda deli alisverisler![]()
Merhaba :) Menümü yazayım
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen
Tavuk döner
Ayran
Akşam 1 tabak kıymalı bezelye
Su:2 lt
Spor yok
hayirli geceler ve hayirli kandiller canlar..
dun gelemedim misafirlerim vardi yatiya kaldilar aksam ustu yolcu ettim bari bugun menu vereyim
dun mifarime bisuru yemekler yaptim tatlilar yaptim ama cogunun tadina bile bakmadim :)
bugunku menum
sabah herkes oglene kadar uyurken benim miniklerim sabahin 6sinda ayakta :)bende son gunlerde kesfettigim ve benim gayet iyi tok tutan yani yulaf ceviz uzum kurusu ve yogurtlu karisimimdan yedim
ogle, biraz cisli oldu yani
2 dilim beyaz ekmek
sebzeli omlet
domates salata
azcik peynir
ve zeytin
ara bir portakal
aksam, yarim kase mercimek
4 kofte
bol salata
su 2,5 lt oldu
spor skinny jeans platese basladim yaklasik 1 saat ve yarim saat yuruyus
İyigeceler hanımlar bugünde gelemedim çocukları sirk e götürdük pekde sirk denemezdi ama işte gösteri..kahvaltı sonrası çıktık Sonra kv görümce kandil programı derken bu saat oldu
Kaptanım dün pekte iyi bi menüm olmadı ayaküstü yeyince program aralarında diyet dışı oldu o yüzden yazmadım ama az yedim bugün menümü yazayım
Sabah
Kıyma
Közlenmiş sebze salatası
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Söğüş
Akşam 16:00
Kabak yemeği
Yoğurt
1 dl ekmek
Su sayamadım
Spor yok malesef
Alıntılarım kaybolmuş yarısını gün içinde okudum bugünü okuyamadım
Aklımda kalanlar
ada81 izini spor yapamazsan diye ayırayım dedim sen yapınca yine yazarım ha kalayım sıfırlara razıyım dersen kal farketmez
Ausencia aldın mı kaptanım yeşiliii
Sen benim 84 model yeşil tankımı görmedin demi.yeşil iyidir aykırıdır
Eki Görüntüle 1986484
Plakası da oğlumun adı Emirhan
@arselka bu hafta mı yazayım spor varsa yaz Cuma'dan bu yana
Iyi geceler herkese okul çok yoğundu akşamında da ufaklık izin vermedi menumu yazamadım
Sabah çeyrek simit yeşil çay
Öğle 3 kepçe mercimek çorbası salata
Ara bir elma
Akşam fırında tavuk 2 dilim patates fırında yoğurt salata
Su 2,5
Spor yokAusencia
Ahu spor yapmayanlar kaptan yardımcı tim gönderiyor ha benden söylemesi istersen Begüme sor![]()
Yataktan kalkamıyorum heryerim agriyor((
Bugunde evlilik yıl dönümumuzayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))
![]()
@ecemavi ben ütüleri bakıcımın hızlı ve becerikli ellerine bırakıp geldim.sana kolay gelsin
ada81 pek bi heycansız gördüm seni süpriz müpriz planı yok galiba.nice yıllara canım
@begum75 seni minnak görünce cocuk sanıp oynamak istemişlerdir.o hayvan dostlarımız.
Ausencia sakın bana spora teşvik timi yollama
![]()
Kızzz kuzumm bu if ne demekk ben cahil bir bayanım biri bana anlatsınnbu ıf beni mafetti
sabah baş ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo,kahvaltımı yedim doymadım,becerebilirsem bikaç gün daha yapıcam olmadı bırakıyorum bana göre deil mişzaten dünden beri nasıl şekerim oynamadı tittremem gelmedi hayret ettim,dönem dönem değişiyo zaten her zaman öyle olmuyodu ama yinede gelir sanıyodum
Anaaammm şuna bak kıııı sen veremezsin bu hafta kilo çok verdin benim geçen haftadan Gül gibi sabitim var naberDelly Ahu spor yapmamış cızcoz da yemiş yazmamış hadi yine iyisin ikincilik garanti kelebektede tık yok![]()
Hayırlısı olsun olur Birgün inşallah.Ahu060812 asm nin borcları bitmiyooooooo.
bu arada benim bi tek cuma sporum var oda 1 saat yürüyüş .
Daktırım aplan ne diyo kızbak yaaaaaa.alırım havanı.
Sağolasın canım geçmiş kandilin mübarek olsunBaşarılar canim
bak yaaaaaa.alırım havanı.
Ausencia bende didişmek istedim bi baktım adam çoktan 2.80
bide sabah diyorki erkenden uyumak ne iyi geldi.![]()
Ada'm nice yıllarınız olsun inşallahYataktan kalkamıyorum heryerim agriyor((
Bugunde evlilik yıl dönümumuzayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))
![]()
günaydın kızlar
mutlu haftalar dilerim
günaydın hanımlar![]()
günaydınnnnnn.pc me odama kavustum.
günaydınnnnn kızlar iyi haftalar
adacım mutlu yıllarınız olsun birlikte inşalahh![]()
Günaydın kızlar yeni haftanız huzur ve mutlulukla geçsin cumaya bol eksiler gelsin
Günaydın kızlar ne yoğun bi hafta sonuydu hiç gelemedim spor yapamadım spor yapamayınca çok sinir oluyorum ya neyse inşallah 3 gün eksiksiz yaparım
Cuma'yı nasıl atladım ekran resmî de almıştım.
Araba için sağol Bu eşimin favorisi eski meraklısı bana kalsa şöyle büyük jip severim ama ona yetecek vergisini ödeyecek para yok Birgün çalışırsam alacam kendime inşallah
kelebekolacam sende büyük araba istiyodun bi ara ne oldu rafa mı kalktı
Cuma ve haftasonu spor varmıydı banuş
Günaydın güzellikler iyi haftala
@_AYNURA_
22 nisan
Sabah 2 dl peynir, domates(z.yağlı), salatalık, 3 dl sucuk, 10 zeytin, yeşil nane, maydanoz, çay, 1 günkurusu kayısı
Ara 5 karadut, 3 çilek, 1 orta kahve
Öğle yoğurtlu semizotu, köz biber,tavuk salatası, biraz lor ve 5 çeri domates
Ara 2 avuç kuruyemiş
Akşam 3 fırında közlenmiş patates, semizotlı tavuk salatası, 2 dl peynir
Ara 5-6 karadut
Gece acayip acıktım ve sabah 6da uyandığımda sanki açlıktan ölüyordum, hemen yola çıktık arabada yemek için bişeyler aldım
23 nisan pazar
07:00 1 kumru(domates, peynirli sandviç), 100 ml kakaolu süt
11:00 1 simit, 2 dl beyaz peynir, cevizli salça, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara türk kahvesi, 2 lokma anne pastası
17:00 tavuk göğsü, 3 ızgara köfte ve iskenderden oluşan bir tabak (bikaç pide ve yoğurdunu da yedim) yanına 300 ml kola
20:30 kabak çekirdeği
Kumru,kola,pasta,simit korkunç bir pazar oldutek tesellim dün gece 78,5 görmüşken bu sabah 77 olmuş olmam
Hayırlı sabahlar benim en güzel takımım
Haftasonu gelemedim ama bu hafta ya sabah, ya öğle sonrası burdayım inşallah. Bir aydır dizlerimden çok ağrım vardı, dün sülük taktırdım.. Eve geldim sızmışım.. Bugünde işe geldim, inşallah çok güzel bir sekilde çok çabuk biten bir gün olur![]()
kızlar günaydın
herkese hayırlı mutlu huzurlu bol güneşli haftalar dilerim![]()
Günaydınlaaar ...
akşam maç ... baktım sıkıcı izlerken spor ... sonra biraz didişme :)) erkenden yatış ve istiklal marşı kapanış![]()
günaydınn canlarımm mutlu sabahlar![]()
Kaptanım gec kalktım ya dun. O yuzden suya gec basladım.Ooooo şerinin en kısa menüsü olarak tarihe geçecek ... yavrummm iç şu suyu ... geceden limon kabuk tarçın karanfil taze zencefil at 2lt su içine ... en azından sevmiyorsan böyle güzel içiliyor
o cevizli sucuk olmayaydı ne güzel ne ala olacakmışşşş ... hmmmm ıhmmm :))
Olur canım öyle de hesaplar sıralarım ... gerçi ben sıralamadan çok yandaki emojilerle fikrimi beyan ediyorum .. mesela x 2 kilo vermişalıyor ... diğeri 1.5 kiloda
Hadi bakalım aynura ... bu leptin seni frenliyor . emeklerinin karşılığını alacaksın eminim canım ...kuzucukta iyileşmiş ...
ev nasıl begüm ev
Gayet güzel olmuş niyetli iken canım .
su evet az ... yatana kadar içseydin .
Ne var bende bi hurma su demiştim ....ondan hallice yemişsin
Lunyaaaaam naber gülüm güzelim
bak listede olmama farkı ... saçma sapan menü yazınca tüylerim tiken tiken olurdu şimdi benim
Allah kabul etsin .
Ucundan kıyısından tatlı kandil simidi ..bizim kadar az kiloda ters etki gösterebilir ... 80 kilolarda arada kaynar da ..
sende suyu tamamladın umarım yatana kadar .
ooooo hedef büyük . kaç kilo iken görmüşlerdi seni en son tatlım ?
Nasıl oldun ablacım ? hastaydın biraz .
Menün güzel .. net :) öğle ve akşam ekmeği kaldırdığın için teşekkürler
Beyaz ekmek olmasaymış gayet şahane bir menü olacakmış mirjam ...
spor var su güzel... böyle gereksiz cızlarla yazık bu güzelliği gölgeleme .
Güzel ... yine de ekmek 3 dlm ıı ıhhh da ... bu hafta güzel şeyler duymalıyız senden ..geçen hafta sabitin acısı çıkmalı :))
Biliyorum senin tankını şekerim ... böyle değil canım .. fıstık yeşilimi desem ne desem ... çok ben burdayım diyordu .
Ben yine siyah aldım ... arabada siyah takıntım var .
canım benim cuma vardı , dönüp baktım şimdi 1.45 bildirim yapmışım .
cumartesi yok ..tüm gün dışarda perttim .
pazar gecede 1 saat interval kardiyo var .
sade net menü arselka ... tabii ki güne simitle başlamayı tavsiye etmem ... akşam ki patatesi de ..
ama kötü değil ...hele de sen yeniden tekrar adapte olurken .
Bizimde ... :)))
Düğünüm 24 Eylülde oldu ama nikah ve nişan 24 Nisanda ... 12 bitti bizde de
Köpek timi o ..istediğine emin misin![]()
Yahu ben baktım giysi stokuöa kotlara fikan
2011 de kısa bir sure58 - 62 bandında gezerken aldıgıö 29 -31 beden kotlarım var.
Peki şimdi can alıcı soru geldi.
Bu kilolara inene kadar ben ne giyeceğimmm.
Ayrıca bugün 4 günlüke baslıyıö dedim ne haslanmş yumurta yiyesim geldi ne de ogleyin hazırda karnabaharım varken ton balıklı salataya atlayasım.
Aceba yarından itibaren baslasam olur mu.
Bu kilolar nasıl gidicek ya.
Ada'm nice yıllarınız olsun inşallah
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar![]()
Teşekkür ederimm güzelim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsunAda'm nice yıllarınız olsun inşallah
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar![]()
hep kv yüzünden şeriiYahu ben baktım giysi stokuöa kotlara fikan
2011 de kısa bir sure58 - 62 bandında gezerken aldıgıö 29 -31 beden kotlarım var.
Ayrıca bugün 4 günlüke baslıyıö dedim ne haslanmş yumurta yiyesim geldi ne de ogleyin hazırda karnabaharım varken ton balıklı salataya atlayasım.
Sherry lcw den 20-30 tl arası pantolonlar var ben ondan almıştım 82 kiloyken 76 olana kadar idare etti şimdi şimdi bollaştı ama hala idare eder ablamdanda hamile pantolonları almıştım o şimdi 36 beden hamileyken Bile benim şimdiki halim kadarmış ordanda var 2-3 pantolon ama hiiiç üstüme olacak yok bi bakacam ucuz yollu bişiylerYahu ben baktım giysi stokuöa kotlara fikan