Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hep kv yüzünden şerii :-).
Canım benim kv tepkilisin biliyorum haklısında :KK66: ama salmasını ögrenmelisin :KK66:. Onu öyle kabul et he de gül geç inan bunu yapmazsan kendine zarar :KK60:

4 günlüğede yarın başlarsın . Bende sabah ekmek yemeyin dedim ama baktım çok açım yemessem gün boyu saldırıcam ekmekli kahvaltı yaptım . Bende öyle diyetde plan yapıp uygulayanam o anıma bakar :KK66:.

Kot bedeni olayına gelirsek herkesin kemik yapısı kas yapısı farklı o yüzden kilo ve beden kişiden kişiye değişiyor .
Aebenim yorumlar için teşekkürler.
Kv konusunda daha onceki deneyimlerime göre sessiz kalmak alttan almak maalesef durumu düzeltiyor diyemem.
Alttan alınan şahıs sessiz kalınca haklı görüyor kendini ve laf sokmaların boyutu artıyor.
Susmayı düşünmüyorum ama vereceğim tepki doğru olmalı elbette.
4 gunluk3 günde olsa işe yarar dimş :KK66:
Bunu duyduguma sevindim bak...
Yarın baslıyım bende.
Kot durumu için de bir kaç kilo verirsem acilinden bir iki pantolon çıkar sanırım.
1 tane vardı dar gelen o bollaşır giyerim.
Şöyle geçmişteki portakal gibi benden 2 kilo birden götürecek bir atak lazım.
Ayrıca o atağa uyacak diyet gücü
Bezginim biraz :deli:

Ooooo şerinin en kısa menüsü olarak tarihe geçecek ... yavrummm iç şu suyu ... geceden limon kabuk tarçın karanfil taze zencefil at 2lt su içine ... en azından sevmiyorsan böyle güzel içiliyor

o cevizli sucuk olmayaydı ne güzel ne ala olacakmışşşş ... hmmmm ıhmmm :))

Olur canım öyle de hesaplar sıralarım ... gerçi ben sıralamadan çok yandaki emojilerle fikrimi beyan ediyorum .. mesela x 2 kilo vermiş :KK12: alıyor ... diğeri 1.5 kiloda :KK9:

Hadi bakalım aynura ... bu leptin seni frenliyor . emeklerinin karşılığını alacaksın eminim canım ...:KK60: kuzucukta iyileşmiş ...

ev nasıl begüm ev :confused::confused::confused:

Gayet güzel olmuş niyetli iken canım .
su evet az ... yatana kadar içseydin .

Ne var bende bi hurma su demiştim ....ondan hallice yemişsin :21:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Lunyaaaaam naber gülüm güzelim

bak listede olmama farkı ... saçma sapan menü yazınca tüylerim tiken tiken olurdu şimdi benim :confused::confused::confused::confused:

Allah kabul etsin .
Ucundan kıyısından tatlı kandil simidi ..bizim kadar az kiloda ters etki gösterebilir ... 80 kilolarda arada kaynar da ..
sende suyu tamamladın umarım yatana kadar .

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay: ooooo hedef büyük . kaç kilo iken görmüşlerdi seni en son tatlım ?

Nasıl oldun ablacım ? hastaydın biraz .
Menün güzel .. net :) öğle ve akşam ekmeği kaldırdığın için teşekkürler :KK15:

Beyaz ekmek olmasaymış gayet şahane bir menü olacakmış mirjam ...

spor var su güzel... böyle gereksiz cızlarla yazık bu güzelliği gölgeleme .

Güzel ... yine de ekmek 3 dlm ıı ıhhh da ... bu hafta güzel şeyler duymalıyız senden ..geçen hafta sabitin acısı çıkmalı :))

Biliyorum senin tankını şekerim ... böyle değil canım .. fıstık yeşilimi desem ne desem ... çok ben burdayım diyordu .
Ben yine siyah aldım ... arabada siyah takıntım var .

canım benim cuma vardı , dönüp baktım şimdi 1.45 bildirim yapmışım .
cumartesi yok ..tüm gün dışarda perttim .
pazar gecede 1 saat interval kardiyo var .

sade net menü arselka ... tabii ki güne simitle başlamayı tavsiye etmem ... akşam ki patatesi de ..
ama kötü değil ...hele de sen yeniden tekrar adapte olurken .

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bizimde ... :)))
Düğünüm 24 Eylülde oldu ama nikah ve nişan 24 Nisanda ... 12 bitti bizde de :KK69:

Köpek timi o ..istediğine emin misin :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Teşekkürler kaptanımmmm ;)))

onlar beni 75 kilo iken görmüşlerdiii en sonnn hahaha ;))) bayağı bomba olur 58 olsammm ama çok hırslandım öyle böyle değil yaniiii artık kahvaltımı 09,30 çektimm meta başlasın çalışmaya ama leptin yapmaya bilirim spora başlamadan gün içerisinde öğle bir kase yogurt yemeyi düşünüyorum yaniii kendi sistemime dönüyorum ;)))) akşam yemeğiniyle kapanış sadece çay ve suuu bukadar ;)) akşam yemeğimide 16,30 yapacammm ;))))azcık da leptin gibi bişey yapacam ;))))

Selamlar :KK200: Dün hiç uğrayamadım biraz yorgundum sınavım falan vardı ..
Bu hafta çok yoğunum çözmem gereken proje kitaplarım var :bicak:
Arada yine uğrarım hepinizi öptüm :KK15::KK15:
koza seni gördükçe benim oğlana kızasım geliyo,benim ki hiç ders çalışmıyo senin başın dersten kalkmıyo,eve gidince bi disipline alayım ben bu oğlanı,hepten koyverdi

bu ıf beni mafetti:duduk:
sabah baş ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo,kahvaltımı yedim doymadım,becerebilirsem bikaç gün daha yapıcam olmadı bırakıyorum bana göre deil miş:KK43:zaten dünden beri nasıl şekerim oynamadı tittremem gelmedi hayret ettim,dönem dönem değişiyo zaten her zaman öyle olmuyodu ama yinede gelir sanıyodum

begüm sen leptin ile if yi karıştırıdın bence
leptin karatayda çok kullanılıyor 5 saat ara ile yemek yeniyor o yzüden
yani leptin 4 saat sonra devreye giriyor ve sonraki zmanda hep yag yakıyorsun

if de leptini baz alarak olurşturmuş bir diyet
açlık süren önemli
ama bencede yapma zaten sne iki kilon kalmış niye bu kadar zorluyorsunki kendini ?

araştırmadan başlamayaın dietlere
bünyenizi tanıyın ve onna göre başlayın diyetlere
ben açlık süresine dayanıyorum
az ve sık yemek bana göre degil
ben kaç ay aratırdım bu diyeti

sende araştırmadan başlama , hiç bir diyete

Ausencia Ausencia
PAZAR MENUSU
HAcamat nedeniyle böyle bir menü oluştu!

07.30: Bal şerbeti

10: Bal şerbeti

16:00: bir dl ekmek, bir kase tarhana, bir kase sebze yemeği

17.00: yeşil zeytin + bir elma+ bir portakal

1,5 lt su

Son düzenleme:
Teşekkürler kaptanımmmm :KK66:))

onlar beni 75 kilo iken görmüşlerdiii en sonnn hahaha :KK66:)) bayağı bomba olur 58 olsammm ama çok hırslandım öyle böyle değil yaniiii artık kahvaltımı 09,30 çektimm meta başlasın çalışmaya ama leptin yapmaya bilirim spora başlamadan gün içerisinde öğle bir kase yogurt yemeyi düşünüyorum yaniii kendi sistemime dönüyorum :KK66:))) akşam yemeğiniyle kapanış sadece çay ve suuu bukadar :KK66:) akşam yemeğimide 16,30 yapacammm :KK66:)))azcık da leptin gibi bişey yapacam :KK66:)))

Yavrum leptin gibi bişey olur mu ...düpedüz leptinnnn :)) 16 saat açlıkla IF hatta :))

koza seni gördükçe benim oğlana kızasım geliyo,benim ki hiç ders çalışmıyo senin başın dersten kalkmıyo,eve gidince bi disipline alayım ben bu oğlanı,hepten koyverdi
babam beni çook sıkardııı o sıktıkça ben kitap okudum gelirdi odama kapı arasından bakıyordu ben de gençlik gıcık oluyordum ona... o yaptıkça ben deli kitap okumuştum türk klasikleri dünya klasikleri normal gençlik kitapları be varsa okudum ;))))) türkçe sorusu ozamanlar 45 soru idi 44 doğru bir yanlış yapmıştım hahahahah ;))))) zaten benim sözelim çook iyidi sayısal kafası yok bende ....

begüm sen leptin ile if yi karıştırıdın bence
leptin karatayda çok kullanılıyor 5 saat ara ile yemek yeniyor o yzüden
yani leptin 4 saat sonra devreye giriyor ve sonraki zmanda hep yag yakıyorsun

if de leptini baz alarak olurşturmuş bir diyet
açlık süren önemli
ama bencede yapma zaten sne iki kilon kalmış niye bu kadar zorluyorsunki kendini ?

araştırmadan başlamayaın dietlere
bünyenizi tanıyın ve onna göre başlayın diyetlere
ben açlık süresine dayanıyorum
az ve sık yemek bana göre degil
ben kaç ay aratırdım bu diyeti

sende araştırmadan başlama , hiç bir diyete

masum haklısın aslında son iki kaldı ama yapıştı gitmiyoda gitmiyo:mad:
dün aslında tam tamına 2 öğün yaptım aralarda hiçbişey yemedim ondan ıf dedim ama dediğin gibi aslında leptini düşünerek yaptım ben bunu ıf düşünerek değil,işte ortaya karışık bişeyler olsun istedim :confused:dün en son 5 te yedim hatta 5 e 10 vardı bitti sabahta 07 de ilacımı içerek bozdum durumu

Günaydın güzellikler iyi haftala

_AYNURA_ _AYNURA_

22 nisan
Sabah 2 dl peynir, domates(z.yağlı), salatalık, 3 dl sucuk, 10 zeytin, yeşil nane, maydanoz, çay, 1 günkurusu kayısı
Ara 5 karadut, 3 çilek, 1 orta kahve
Öğle yoğurtlu semizotu, köz biber,tavuk salatası, biraz lor ve 5 çeri domates
Ara 2 avuç kuruyemiş
Akşam 3 fırında közlenmiş patates, semizotlı tavuk salatası, 2 dl peynir
Ara 5-6 karadut

Gece acayip acıktım ve sabah 6da uyandığımda sanki açlıktan ölüyordum, hemen yola çıktık arabada yemek için bişeyler aldım

23 nisan pazar

07:00 1 kumru(domates, peynirli sandviç), 100 ml kakaolu süt
11:00 1 simit, 2 dl beyaz peynir, cevizli salça, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara türk kahvesi, 2 lokma anne pastası
17:00 tavuk göğsü, 3 ızgara köfte ve iskenderden oluşan bir tabak (bikaç pide ve yoğurdunu da yedim) yanına 300 ml kola:kızgın:
20:30 kabak çekirdeği

Kumru,kola,pasta,simit korkunç bir pazar oldu:KK14: tek tesellim dün gece 78,5 görmüşken bu sabah 77 olmuş olmam
Hala bu menüyle kilo veriyorsan devam et derim...ama genel olarak menün çokkk kalabalık...neredeyse tüm gün yemişsin elifim:-):-):-)yavaş yavaş araları kaldır derim. Ben ara yememekten yanayım ama bakalım hele bi nasıl verecen

babam beni çook sıkardııı o sıktıkça ben kitap okudum gelirdi odama kapı arasından bakıyordu ben de gençlik gıcık oluyordum ona... o yaptıkça ben deli kitap okumuştum türk klasikleri dünya klasikleri normal gençlik kitapları be varsa okudum :KK66:)))) türkçe sorusu ozamanlar 45 soru idi 44 doğru bir yanlış yapmıştım hahahahah :KK66:)))) zaten benim sözelim çook iyidi sayısal kafası yok bende ....
benim oğlanda edebiyat , dil ve anlatım dersinde sınıfta tabanda sınıf ortalamasını düşürecek kadar kötü edebiyatı,ama hiç kitap okumaz:KK43:

Hala bu menüyle kilo veriyorsan devam et derim...ama genel olarak menün çokkk kalabalık...neredeyse tüm gün yemişsin elifim:-):-):-)yavaş yavaş araları kaldır derim. Ben ara yememekten yanayım ama bakalım hele bi nasıl verecen
Aralar çok biliyorum haftasonu hep atıştırmak istedi canım maalesef. Bugün yok ama ara yapmak istemiyorum

havalar kapalı olunca ruhum daralıyor güneşli olunca bahçeye çıkıp içeri giresim gelmiyo spor diyet bozuluyor

mayıs ta geldi zaman ne çabuk akıp gidiyo ben hala yerimde sayıyorum sıkı disipline girdim arkadaşlar gazam mübarek olsun
hadiiiii mübarek olsun ben de sıkı gaza geldim :KK53:

40 beden etek aldım cumartesi günü :halay::halay::halay::halay:üstte 44 tam 42 eh işte dar oluyor :KK53:

Artık girdiğim mağazada üstüme uygun bir şey bulabiliyorum elhamdulillah:KK71:

Aralar çok biliyorum haftasonu hep atıştırmak istedi canım maalesef. Bugün yok ama ara yapmak istemiyorum

elif kolayı zero içseydinn diycemm
zaten biliyoesundur , bazen denk gelmiyor gerçi ama icddi kalori var içiceklerde

ben yaz tatilinde 4 kilo alarak döndüm geçen yıl otelden
vee hep içicekler yüzündendi

bu ıf beni mafetti:duduk:
sabah baş ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo,kahvaltımı yedim doymadım,becerebilirsem bikaç gün daha yapıcam olmadı bırakıyorum bana göre deil miş:KK43:zaten dünden beri nasıl şekerim oynamadı tittremem gelmedi hayret ettim,dönem dönem değişiyo zaten her zaman öyle olmuyodu ama yinede gelir sanıyodum

Önce sağlık
evin kötü olmamasına sevindim yoksa iş temizlik zor hafta ici

Şimdi bu dörtgünlükte ne yapmayacağım bi deyin hele
Bildiklerim 5 saat ara ile yiycem
Liste dışı bişey yemiycem
Kahve içmiycem
3 lt su içicem yeşilçay içicem

Eline bal bulaşma yikayacan o derece yani ben yıkamıştım benden söylemesi

kaptanım ve ecemavi ecemavi ev tahmin ettiğim kadar kötü değildi,bitek mutfak tezgahı biraz doluydu o kadar,yemeklerini hazır söylemişler zaten çöplerini atmışlar içeceklerin bardakları tabaklar tezgahta dağınıktı o kadar
çocukları salonda yatırmış,çarşaf falan sermemiş zaten,benim salonda her daim duran 2 yastık ve battaniyem vardır onlarıda örtmüş arkadaşlarının üzerine sonrada katlamış yine koltuğun kenarına koymuş yavru kuşum:KK200:

şimdi şöyle: alıntıladım.....

Intermittent fasting”, aralıklı oruç tutma anlamına geliyor. IF diyeti ise, stratejik olarak aç kalma ve beslenme aralıkları ile sağlığı, performansı ve vücut kompozisyonunu geliştirmek için yapılıyor.

Peki Intermittent Fasting nasıl uygulanır?

• Gün içerisinde ne zaman yiyeceğinizi, ne zaman aç kalacağınızı günlük planınıza göre belirleyin. Önce 10 saat yeme aralığı bırakarak, 14 saat kesintisiz aç kalarak başlayın (uyku süresi dahil). Ardından yavaş yavaş yeme aralığınızı azaltın (8 saat, 6 saat, 4 saat). 20 saat açlığı takip eden 4 saat yeme aralığı yağ yakımı için ideal görünüyor.
  • Yeme aralığınız arzunuza göre ister sabah, ister öğlen, ister akşam saatlerinde olabilir. Benim tavsiyem akşam işten, okuldan döndükten sonra yemeye başlayın. Akşam yeme fizyolojimiz için de daha ideal görünüyor.
  • Aç kaldığınız dönemde kalori içermeyen her şey serbest. Şekersiz kahve, çay, maden suyu vb. içebilirsiniz. Özellikle başlarda zaman zaman açlık sizi kısa süreli rahatsız edebilir. Bu durumlarda çiğ havuç, salatalık vb. tüketmek size yardımcı olacaktır.
  • Yeme aralığı içerisinde doyana kadar istediğiniz besinden, istediğiniz kadar öğün yiyebilirsiniz. Fakat önce sebze ve salata ile başlamanız, ardından proteinli ve yağlı besinleri tüketmeniz, ardından karbonhidrat ya da tatlıya geçmeniz faydalı olacaktır.

http://www.agirsaglam.com/intermittent-fasting/

dahasını merak edenler için ayrıntılarını buradan okuyabilirsiniz

son zamanlarda eceye bende bayılıyorum,yorumlar mikemmel:KK60:

Kedibochi Kedibochi bende kaptanımın dediği gibi yapıyorum,şuan bedenimi bile bilmiyorum hep 42 beden pantolonlarımı daralttım forma gibi onları giyiyorum,bi süre böyle idare etmekte güzel bee:halay:

Ne zaman alışveriş

havalar kapalı olunca ruhum daralıyor güneşli olunca bahçeye çıkıp içeri giresim gelmiyo spor diyet bozuluyor

mayıs ta geldi zaman ne çabuk akıp gidiyo ben hala yerimde sayıyorum sıkı disipline girdim arkadaşlar gazam mübarek olsun

Girmeee çık oradan :KK70::KK70:

Back
X