Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

havalar kapalı olunca ruhum daralıyor güneşli olunca bahçeye çıkıp içeri giresim gelmiyo spor diyet bozuluyor

mayıs ta geldi zaman ne çabuk akıp gidiyo ben hala yerimde sayıyorum sıkı disipline girdim arkadaşlar gazam mübarek olsun

Ayynen ruh halim ya :)) disipline girmisken bi tükür banada yada elini sür falan :KK53:

Ben anlamiyorum bu DelyDoly DelyDoly nin disiplini niye hic etkilenmiyo biseyden.
Cani burnunda olsada yemiyo arkadas yemiyo :kızgın:

Aebenim yorumlar için teşekkürler.
Kv konusunda daha onceki deneyimlerime göre sessiz kalmak alttan almak maalesef durumu düzeltiyor diyemem.
Alttan alınan şahıs sessiz kalınca haklı görüyor kendini ve laf sokmaların boyutu artıyor.
Susmayı düşünmüyorum ama vereceğim tepki doğru olmalı elbette.
4 gunluk3 günde olsa işe yarar dimş :KK66:
Bunu duyduguma sevindim bak...
Yarın baslıyım bende.
Kot durumu için de bir kaç kilo verirsem acilinden bir iki pantolon çıkar sanırım.
1 tane vardı dar gelen o bollaşır giyerim.
Şöyle geçmişteki portakal gibi benden 2 kilo birden götürecek bir atak lazım.
Ayrıca o atağa uyacak diyet gücü
Bezginim biraz :deli:
sheryy kv olayında hep insanlık bizde kalsın diye davrandıkk olmadııı o yüzden birazda insanlık onlarda kalsın diye hareket edeceksin ben düşünecek değilim hep huzuru bulmak için birazda onlar düşünsün diyeceksin .... onlar durulmuyorsa ben niye durulayımmm.... aynen öyle gerekli yerde gerektiği cümleni esirgemeyeceksin... ben eşime şunu söylemiştim onlar söyleyip ben üzüleceğime ben söyleyeyim onlar üzülsün .... susunca briyere kadar devamı geliyor hatta dozu artarak geliyor .. herkes durması gerektiği yeri bilecek...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet canımmm sonra cuma sabahı gelip bildirim yapıyorsun , ahu bu hafta : 73.8 :KK71::KK71::KK71:
Ne diyiouiiunnn gaptanuiuim öhö öhö boğazıma bişey kaçtı öhö öhö daha regl gelmedi her an olabilir benim tartı yükselişe geçti 3 kilo veren olduysa bende veririm belkimmm dörtgünlükte
Vay arkadas hal hatirdan once diyet diyor :))
Butun dallari yimediyseniz hele verin bi tek dal :deli:
Bonuscan arkadaşım eğer bi gruba bağlı değilsen gerçekten gel bura adamı bi şekilde içine alıyo iki hafta geçmiş bi bakmışsın sıkı sıkı diyettesin biliyorsun kontenjanımız kapalı sana Torpil yapıp kapıları açmışken Aus gel başla derim

elif kolayı zero içseydinn diycemm
zaten biliyoesundur , bazen denk gelmiyor gerçi ama icddi kalori var içiceklerde

ben yaz tatilinde 4 kilo alarak döndüm geçen yıl otelden
vee hep içicekler yüzündendi
Çocuklar doğduğundan beri kola vs hiç almıyoruz eve. Dün çocukları annemlere bıraktık dönüşte yemek yiyelim dedik eşimle. O kola sipariş edince bende kola dedim gitti. Pişman oldum çok. Çok zararlı aşırı şeker var içinde

Önce sağlık
evin kötü olmamasına sevindim yoksa iş temizlik zor hafta ici

Eline bal bulaşma yikayacan o derece yani ben yıkamıştım benden söylemesi

Ne zaman alışveriş

Girmeee çık oradan :KK70::KK70:

ece bayrama nasipse bi kot almayı istiyorum,üzerime de beğenirsem bide üzerime bişey alırım
tabi oruç oruç hal bulupta alışverişe çıkabilirsem:işsiz:
sheryy kv olayında hep insanlık bizde kalsın diye davrandıkk olmadııı o yüzden birazda insanlık onlarda kalsın diye hareket edeceksin ben düşünecek değilim hep huzuru bulmak için birazda onlar düşünsün diyeceksin .... onlar durulmuyorsa ben niye durulayımmm.... aynen öyle gerekli yerde gerektiği cümleni esirgemeyeceksin... ben eşime şunu söylemiştim onlar söyleyip ben üzüleceğime ben söyleyeyim onlar üzülsün .... susunca briyere kadar devamı geliyor hatta dozu artarak geliyor .. herkes durması gerektiği yeri bilecek...

ada benim kv ile 17 sene mücadelem bitmedi,yazın bir eltim oldu sağolsun bikaç ayda ayarı verdi kv ye,şimdi eltimi çok seviyorum:KK70:

Ahu060812 Ahu060812 spor kaptanım,gazaan mübarek olsun sonu bol eskili olsun:nazar::KK9:
enerjini takımada dağıtda aramızda ki bezgin bedevilere can olsun Kedibochi Kedibochi gibi:ıslık:

Aynen adacım.
Saka yollu laf sokup sonra guluyorlar ya onu yapmammlazım.
Ama yapım gereği bu iş bana ters.
Keşke lafı sokup sonra sırıtabilsem ama sahtelik geliyo bana. Beceremem de.
Keşke daha politik olabilsem.
Ben biriyle ya iyiyimdir yada kötü. Miş gibi olamıyorum.

Ne diyiouiiunnn gaptanuiuim öhö öhö boğazıma bişey kaçtı öhö öhö daha regl gelmedi her an olabilir benim tartı yükselişe geçti 3 kilo veren olduysa bende veririm belkimmm dörtgünlükte

Bonuscan arkadaşım eğer bi gruba bağlı değilsen gerçekten gel bura adamı bi şekilde içine alıyo iki hafta geçmiş bi bakmışsın sıkı sıkı diyettesin biliyorsun kontenjanımız kapalı sana Torpil yapıp kapıları açmışken Aus gel başla derim

90 + gurubundayim cok guzel kilo veren arkadaşlarim var benim bunyem cok gevşek cok cabuk birakiyorum.

Takim kurallari zor geliyo yani.
Keske bi duasi falan olsaydi gevsek yerleri diri tutmak icin.
Bilip soylemeyen varsa cok kırılırım :KK53:

ece bayrama nasipse bi kot almayı istiyorum,üzerime de beğenirsem bide üzerime bişey alırım
tabi oruç oruş hal bulupta alışverişe çıkabilirsem:işsiz:

ada benim kv ile 17 sene mücadelem bitmedi,yazın bir eltim oldu sağolsun bikaç ayda ayarı verdi kv ye,şimdi eltimi çok seviyorum:KK70:

Ahu060812 Ahu060812 spor kaptanım,gazaan mübarek olsun sonu bol eskili olsun:nazar::KK9:
enerjini takımada dağıtda aramızda ki bezgin bedevilere can olsun Kedibochi Kedibochi gibi:ıslık:
benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnn:KK57::KK57::KK57: işte benim kv öyle biri.... hahahah :KK70::KK70:

Çocuklar doğduğundan beri kola vs hiç almıyoruz eve. Dün çocukları annemlere bıraktık dönüşte yemek yiyelim dedik eşimle. O kola sipariş edince bende kola dedim gitti. Pişman oldum çok. Çok zararlı aşırı şeker var içinde

yazın bende içmek istiyorum arada ama zero içiyorumm

90 + gurubundayim cok guzel kilo veren arkadaşlarim var benim bunyem cok gevşek cok cabuk birakiyorum.

Takim kurallari zor geliyo yani.
Keske bi duasi falan olsaydi gevsek yerleri diri tutmak icin.
Bilip soylemeyen varsa cok kırılırım :KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70: çok şekersin:-) Gerçekten öyle çok zor .. ben de gevşekler grubundanım.. Ama bence yemekte bana yarıyor, yani hiç affı yok :işsiz:

tabi oruç oruç hal bulupta alışverişe çıkabilirsem:işsiz:

Begooo ben sürekli yabancı müzik dinlerim anlamadan...
Haber vs izlemiyorum negatif enerji
Türkçe müzikte mutlaka biyerlere görürüyor melankolik zamanlarda açarım ama genelde fenomen,pal station, power fm ,metro fm falan dinlerim çok severim ben bana enerji kattığına inanıyorum

Ahu060812 Ahu060812 bende ucuz yollu bişiler düşündüm ama lcw kalıpları da kaportası dağınık şahin gibi hissetiriyor :deli:
Çok dışarı çıkmıyorum ya bu avantaj tabi.
Asker uniforması gibi giyinirim olmadı aynı şeyleri.
İsviçredeki eltim ve kocasıyla gelio kv. Favori gelinin peşine takıldı hanfendü.
Evropalı gelini varya hatunun he heey sen kimsin bee şeriiii :D
Kızda o kadar mutevazi ki. Seviom aslında kızı..

Back
X