Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

90 + gurubundayim cok guzel kilo veren arkadaşlarim var benim bunyem cok gevşek cok cabuk birakiyorum.

Takim kurallari zor geliyo yani.
Keske bi duasi falan olsaydi gevsek yerleri diri tutmak icin.
Bilip soylemeyen varsa cok kırılırım :KK53:
Evlimisin bekarmısın kaç yaşındasın çoluk çocuk varmı de bakem

Ahu060812 Ahu060812 bende ucuz yollu bişiler düşündüm ama lcw kalıpları da kaportası dağınık şahin gibi hissetiriyor :deli:
Çok dışarı çıkmıyorum ya bu avantaj tabi.
Asker uniforması gibi giyinirim olmadı aynı şeyleri.
İsviçredeki eltim ve kocasıyla gelio kv. Favori gelinin peşine takıldı hanfendü.
Evropalı gelini varya hatunun he heey sen kimsin bee şeriiii :KK70:
Kızda o kadar mutevazi ki. Seviom aslında kızı..
Aha aha hakket kaportası dağınık şahin gibi.ama eşofman gibi idare ediyoz işte

benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnn:KK57::KK57::KK57: işte benim kv öyle biri.... hahahah :KK70::KK70:

ada çok hoşsun :KK70:
benimkinide her gören aaa ne genç kv var ne şanslısın diyo,kendine genç yaşta arkadaşlar bulup onlarla takılmayı pek sever,benimlede yıllarca takıldı gezdi tozdu,aynını eltimde de denedi sepet havası aldı:KK70::KK70:

Amin hepsini inş. Calismiyorum evdeyim.
Ev hanimliginda da aktif degilim.
Bir gun bilmem ki bir kadin gunune gitmisim ya da bir kahveye :işsiz:
bende öyleyim canım eskiden çalışıyordum 4 yıldır işi bırakınca gün olaylarını pek beceremedim bide tayin çıkıp yer değiştirince hepten çevre değişince zor oluyor yeni insanları tanımak güvenmek... evde kızımla sporumla zaman geçiriyorummm :KK66:)

Daktırım aplan ne diyo kız :KK70::KK70:
Bugunlerde ablayı. her yorumuna bitiyorum :KK70::KK70::KK60:
Keşke beninde aplam olsaydı ...
walla o tam bi nimet nimet.ben boşuna mı kızım olur olmaz adını ablamın adı koydum.kızım diyorki biliyorum benim adımı neden ablanın adı koydun cok seviyon dimi diyor.ayyy akaraya ucasım geldi.

ben bi kaptan olarak ecenin enerjisine hayranımmm ..dokunmayın eceme :confused::confused::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70: bende didişmedim pek ... lafı koydum oraya :)) tam ortaya ... baktımmm hhhooo höööö celalleniyor ... bu şartlar altında konuşmam dedim çıktım gittim odadan :KK59: arkamdan şartınaaa...... dediyse günahı boynuna :KK70::KK70:
aaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsun
kız ne çıkacan odadan çıkar adamı. ay bu adamlar neden hep odada kalıp rahat yatan taraf oluyor:kızgın::kızgın::kızgın:

işlerde bitti boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kendimi böyle oturunca garip hissettim kendimi yemeğimde var ;))) bellim ağrımasa spor yapacam ama bugün belimi dinlendirmek istiyorum...

canım hacamat nedeniyle böyle oldu:KK66: Öncesi ve sonarsı aç olmam gerekiyordu:ruh:

Şifa olsun inşallah ...

İyidir ablam, @mimu88 pampamı görsem daha iyi olacağım. Benimle orti olduğunu öğrenip kaçtı zannımca :KK53::KK53::KK53:
Canım mimu jetlag yaşıyor şu an ... uçaktan indi ..ödem kovuyor .. hafta sonu iş seyahatindeydi ..
gelir bugün

Ayynen ruh halim ya :)) disipline girmisken bi tükür banada yada elini sür falan :KK53:

Ben anlamiyorum bu DelyDoly DelyDoly nin disiplini niye hic etkilenmiyo biseyden.
Cani burnunda olsada yemiyo arkadas yemiyo :kızgın:

dely mii yemiyooor?
bence iyi yiyor deli ... sen onu az buluyorsannnn:KK57:

benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnn:KK57::KK57::KK57: işte benim kv öyle biri.... hahahah :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahanda çıktım gelince laf yetiştiririm size.kaptan gelir şimdi evi süpürdüm yerleri sildim işleri yaptım diye biz hala :ukala::ukala::ukala:
Atı alan Üsküdar'ı geçmeden bende biraz yol alayım

yok be mutfak topladım yatak topladım çamaşır katladım o kadarcıkkk daha silme süpürme yok .... 73.8 el sıkıştıkkkk

bende öyleyim canım eskiden çalışıyordum 4 yıldır işi bırakınca gün olaylarını pek beceremedim bide tayin çıkıp yer değiştirince hepten çevre değişince zor oluyor yeni insanları tanımak güvenmek... evde kızımla sporumla zaman geçiriyorummm :KK66:)

Kiloda biraz engelliyo sosyalleşmeyi orasida gercek. Ozguven sifir oluyor.
Herkes ayni degil tabi.
Allah bagislasin seninkinide tek cocuk daha basedilebilir hele 2.leri edin görim sizi :KK53:

ece bayrama nasipse bi kot almayı istiyorum,üzerime de beğenirsem bide üzerime bişey alırım
tabi oruç oruç hal bulupta alışverişe çıkabilirsem:işsiz:

ada benim kv ile 17 sene mücadelem bitmedi,yazın bir eltim oldu sağolsun bikaç ayda ayarı verdi kv ye,şimdi eltimi çok seviyorum:KK70:

Ahu060812 Ahu060812 spor kaptanım,gazaan mübarek olsun sonu bol eskili olsun:nazar::KK9:
enerjini takımada dağıtda aramızda ki bezgin bedevilere can olsun Kedibochi Kedibochi gibi:ıslık:
sen erken evlenmişsin ya seninle oyun hamuru gibi oynamıştır.:KK53:
şimdikiler kendinden programlı geliyorlar koca evine :KK45:

Şimdi bu dörtgünlükte ne yapmayacağım bi deyin hele
Bildiklerim 5 saat ara ile yiycem
Liste dışı bişey yemiycem
Kahve içmiycem
3 lt su içicem yeşilçay içicem
öğle içli köfte akşama künefe gömecen.

Back
X