Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mutfaga şnşp salatamı ton balıgımı karıştırdım
biii kalabalık oluyor kalıyor sonraaaa,:KK49::KK49:

yanında bir dolu kase yogurt yerimm
odama çıkıncada 4 zeviz içi :KK1::KK1:

bugün altın başagın grisinisinden yedim 2 tane çok üzell beeeee tadı
hesaplıycam 1 tanesi kaç kalori ve karbon degeri var :KK53:

Hah işte suçlu bulundu :KK70::KK70:
Şaka bir yana bonusum bende öyleyim kızlar bilir ama bi şekilde kendimi adepte ediyorum .
Bence senin sorunun gezmelerden çok kafada bitirmemiş olman . Tam manasıyla karar verip kilo vermeyi istemiyorsun .
Önce onu çözmemiz lazım :KK66:.
Takıma gelmen bence bu kararda sana yardımcı olacaktır diyet konusunda artık arafta kalmaktan vaz geç .
Seni çok iyi anlıyorum çünki senin gibi yıllardır burdayım ve diyet içindeyim bıkkınlık çok ama inan kararını kesin verirsen bu iş biter :KK66:

Butun teoriler gercek oluyor uzerimde.
Nasil bir bunyeyse artik. Bagimlilik gibi yemek cogunlukla.
Tatliymis tuzluymus hic farketmiyo o an muhim olan cigneyip yutmak ona odakli calisiyo beynim.
Tabiki kendi kararim kendimi aşıcak kesin kararli olsam.
Oldum diyelim 2 hafta sonra bisey oluyo kafam bozuluyo yada yemekli bi ortam oluyo az yesem hemem gevsiyorum nasilsa yedim diye.

Hah işte suçlu bulundu :KK70::KK70:
Şaka bir yana bonusum bende öyleyim kızlar bilir ama bi şekilde kendimi adepte ediyorum .
Bence senin sorunun gezmelerden çok kafada bitirmemiş olman . Tam manasıyla karar verip kilo vermeyi istemiyorsun .
Önce onu çözmemiz lazım :KK66:.
Takıma gelmen bence bu kararda sana yardımcı olacaktır diyet konusunda artık arafta kalmaktan vaz geç .
Seni çok iyi anlıyorum çünki senin gibi yıllardır burdayım ve diyet içindeyim bıkkınlık çok ama inan kararını kesin verirsen bu iş biter :KK66:

Algıda seçicilik olayı sanırım nereye gitsem gözüm kilolu insanlara takılıyor. 'Kilolusun ama yüzün güzel' 'yok ya öyle abartı bir kilon yok senin' falan derler ya kırmamak için. Ciddi anlamda kötü gözüküyoruz ya bıngıl bıngıl yağlar, sarkmış göbek, kocaman popo, içine zor girilen kıyafetler. Kendime sinir oluyorum.

Tatliymis tuzluymus hic farketmiyo o an muhim olan cigneyip yutmak ona odakli calisiyo beynim.
Oldum diyelim 2 hafta sonra bisey oluyo kafam bozuluyo yada yemekli bi ortam oluyo az yesem hemem gevsiyorum nasilsa yedim diye.
Aynı ben :işsiz:

bonussss bende senin gibiyim
işte onun içinn hiç bulaşmamamk
yap ya hiç olcaka bzie
ucundan kıyısından bende beceremiyorum

_AYNURA_ _AYNURA_ mmmm yeter artık bırak elindeki poğaçaları, azıcıkta börek yeee :sinirli::sinirli:
Ah nanam ahhh...sabahkı tartımı görsen mutluluktan diyeti bırakır yaslanırdın kanepene:D hem ovulyasyon hem dün lahana yedim diye felaket şiştim...amaaa 4koca günüm var ve şişlik+eksiyle ineeeerrrr...sen rahat ol kasma kendini

Ah nanam ahhh...sabahkı tartımı görsen mutluluktan diyeti bırakır yaslanırdın kanepene:KK70: hem ovulyasyon hem dün lahana yedim diye felaket şiştim...amaaa 4koca günüm var ve şişlik+eksiyle ineeeerrrr...sen rahat ol kasma kendini
Lunya bizim nananais mi?

iyki anneni dinlememişsin :KK48:
doktorum ailede başka doktor varmı?
teyze kızı var.onlar mütiş çalışırdı.o teyzem hala benim dr olduguma inanmıyor:KK48:
ben öyle dr olacam sevdalılarından değildim ozaman tercihler sınava girerken verilirdi.benim tercihleride ecemavi ecemavi yaptı.sonuc gelince aa burayıda mı yazmış demiştim.
o sınavda attıklarımda tutunca ben bi panik oldum elektrik elektronik gelecek diye.Allahtan puanlar aşağı çekildi.öyle hava olsun diye bi genetik bi elektrikelektronik yazmıştık onu hatırlıyorum.:KK48:

Halimi arz edeyim geçmiş okumadan ... menü yazmayacak kadar dengesiz yedim.. yedim yedim. . Mutsuz um..Saat 22. 23 arası yediğim pizza vs. Dayanamadım bi kısmı çıktı. Bunu neden mi buraya yazıorum. Yerken ki mutluluk sonraki pismanlik
. Hangisi agir basio insan tartıp düşünmeli .. yiyemiyorum faln die de üzülmeyin kızlar. Hani mecburiyet olmadan diyet yapabiliosaniz ne ala.. Süt veriorum yemeliyim ya da hamişim canım çekio derdi olmadan ! Ha önüne geçebilir miyim geçerim ama dün eşim k.v. de dedikleri gibj kac kere hamis Olcan . Zaten verebilion diee...

kızlar selam ben geldiimmm

aşırı yorgun ve yoğun bir pazartesiye başladım uçak şişlerimle...

haftasonu adanadaydık gözünü sevdiğimin memleketim cennet cennet az uyku full koşturma az su olunca ben bayaa ödem oldum parmaklarımdan hissediyorum..

geçmişi okumaya kalksam yıllar sürer ben en iyisi burdan devam edeyim :)

@Lunya canımmm rakip miyiz :) ay ben şu ödemleri nasıl indiricem eyvah eyvah sabah bi maydonoz kürü yaptım başka da bişi yemedim...

Bu öğrenciler insanı zayiflamissinz die sevindirse de.. biri gelip . Hocam yaslanmissiniz yaaa !!deyip bi de anlamadim israrla tekrar etti. ;) ne diyeceğimi bilemedim

Okumadim cumartesi listesinide kac gunde bir yiyo kiz ezdirmem dely i sana :KK53:

Sana 3 lahmacun alim unut aklindakini he mi?

Sus payi nasil ama :KK53:

Ruşeymli yaban mersinli yoğurdumu yedim şu an :süslü::süslü::süslü:

Ah nanam ahhh...sabahkı tartımı görsen mutluluktan diyeti bırakır yaslanırdın kanepene:KK70: hem ovulyasyon hem dün lahana yedim diye felaket şiştim...amaaa 4koca günüm var ve şişlik+eksiyle ineeeerrrr...sen rahat ol kasma kendini

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

kızlar selam ben geldiimmm

aşırı yorgun ve yoğun bir pazartesiye başladım uçak şişlerimle...

haftasonu adanadaydık gözünü sevdiğimin memleketim cennet cennet az uyku full koşturma az su olunca ben bayaa ödem oldum parmaklarımdan hissediyorum..

geçmişi okumaya kalksam yıllar sürer ben en iyisi burdan devam edeyim :)

@Lunya canımmm rakip miyiz :) ay ben şu ödemleri nasıl indiricem eyvah eyvah sabah bi maydonoz kürü yaptım başka da bişi yemedim...

lunya ile ortisiniz canım ... rakiplerinizi merak ediyor musunnnnnnnnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

_AYNURA_ _AYNURA_ veeeeeeeeeeee Nare83 Nare83 :KK73:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: ikisi de sıkı leptin takılıyor

Bonuslar yanliz degildir :KK70:

Aus yanlis anlamasa bari takima giris cikisima yassah koymaz ins :deli:

auslar bir ölür bin dirilirrrr:cool:

Back
X