Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler herkese ... Rabbim bir daha kaza bela göstermesin![]()
Ausum ben akşama yeşillik Yiyeceyimi biliyordum o da ekmekle güzeldi ondan kahvaltıda yimedim akşama bıraktım...bu kadar eziyetime fedakarlığıma rağmen annemlerin tartısında artıdayım.aslında evet ovulyasyondan eminim ama moralim bozuluyor....bi de bugün annemlerde köyden gelme özel bi yeşillikle gözleme yapılacak.dayımlarda deyirmenden alınma halis kepekli un vardı.annem ondan kendine ve bana incecik yufkada erkenden yağsız Gözleme yapacaktı ama artı canımı çok sıkınca deyil gözleme kahvaltıda ekmeyi çıkardım...kahvaltı öncesi maydanoz limon kürünü yaptım...kahvaltımı da yumurta ve lorla saf pro yaptım.bu şişliyi atmam lazım.ama karnım fena ağrılı ve şiş...moralim çok bozuk..._AYNURA_ damlacığa tekrar şifalar diliyorum .
Menünde 1.5 / yarım dlm yer değiştirse daha güzel olur sanki de ... sen açlık süresi uzun diye akşama sakladın sanırım
ecemavi kızına sınavda başarılar ... bu Ankara buluşma planlarını hiiiiiiiiç kıskanmıyorum kiiii
@Dilekiyi canım yağdan vermek kadar başarılı sonuç var mı ? Kızının 5 kg da süperrr
@Ahu060812 canım suzuki swift ...2013. Kayıyor resmen benim eskiden çok iyi . Ama bende azıcık tedirginlik kalmış kazadan . Geçer zamanla .
@nehirnil111 güzelim hem derslerde hem işinde kolay gelsin sana![]()
parola 9.töbe ya bide şifre okuma klavuzu verselermiş.kızlar günaydın
sabah dişçiye gittim,kağıda 9 yazmışlardı bende saf saf sıramı bekliyodum meğer herkese 9 yazıyolarmış gelince girişten tekrar sıra almak lazımmış,nasıl bir sağlık sistemidir aklım almadıhaftaya çarşambaya kaldı işim
![]()
_AYNURA_ damlacığa tekrar şifalar diliyorum .
Menünde 1.5 / yarım dlm yer değiştirse daha güzel olur sanki de ... sen açlık süresi uzun diye akşama sakladın sanırım
ecemavi kızına sınavda başarılar ... bu Ankara buluşma planlarını hiiiiiiiiç kıskanmıyorum kiiii
@Dilekiyi canım yağdan vermek kadar başarılı sonuç var mı ? Kızının 5 kg da süperrr
@Ahu060812 canım suzuki swift ...2013. Kayıyor resmen benim eskiden çok iyi . Ama bende azıcık tedirginlik kalmış kazadan . Geçer zamanla .
@nehirnil111 güzelim hem derslerde hem işinde kolay gelsin sana![]()
Hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler herkese ... Rabbim bir daha kaza bela göstermesin![]()
5 çeyrekde bi uyandım uyuyamadim. Yinede şöyle rahat bi kahvAltı yapamadım
kaptanım hayırlı uğurlu olsun,bende herkes gibi aynı temennilerde bulunucam,rabbim kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin,kara kızdan sonra ne renk aldın arabanı?
Merhaba arkadaşım.yenimisin?Ne kadar lazim ama :)) turlu turlusu var benim ehliyet falan yok cokta korkarim ama arabada olup gormek yetiyo.
Allah kolaylik versin trafikte olanlara olacaklara @Ausencia gibi narin narin salinacaklara
parola 9.töbe ya bide şifre okuma klavuzu verselermiş.
ayy bu aynı bennnnnnnnn.ortaokulda kilo ver demişlerdi bende evdeki sütlaç bitsinde sonra demiştim.![]()
Allaa allaa ne biçim sistemmiş güzelimm yaa geçmiş olsunn ben kurtuldum darısı başınaakızlar günaydın
sabah dişçiye gittim,kağıda 9 yazmışlardı bende saf saf sıramı bekliyodum meğer herkese 9 yazıyolarmış gelince girişten tekrar sıra almak lazımmış,nasıl bir sağlık sistemidir aklım almadıhaftaya çarşambaya kaldı işim
![]()
sağol dellyy inşallah,sistemi çözdüm haftaya çarşamba tamamdır bu işAllaa allaa ne biçim sistemmiş güzelimm yaa geçmiş olsunn ben kurtuldum darısı başınaa
Hahhaha kız sahii sen nerde yakşıyoın kii herkese toplu 9 sünnet töreni gibisağol dellyy inşallah,sistemi çözdüm haftaya çarşamba tamamdır bu iş![]()
Arkadaş hem yerli hem misafir hem takımdan hem eskiden aynuram ne sayarsan hepsindenMerhaba arkadaşım.yenimisin?
Geçmişş olsunn canımmmBenimde mâyısın 3 randevum kanal açacaklar