Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Babamın bugün bi göğüs ağrısı vardı tansiyonu da çok yükselince hastaneye gittiler annemle beraber daha gelmediler. Ekg'de kalp krizi gibi durmuyor demişler ama kan tahlili de yapılmış troponin çok az yüksek çıkmış. Kalp krizi gibi durmuyor dense de takip istemişler ve 3 saat sonra tekrar kan tahlili istemişler. Onun sonucu çıkacak kısa süre içinde, eğer troponin aynıysa veya düşmüşse eve gelecekler. Yükselmişse anjiyo olur herhalde. Rabbim yardım et babama şifalar ver...

Menü
Sabah yok

Öğlen
Köfte ızgara 5 tane

Akşam
Patlıcan dilimledim tost makinasında yağsız kızarttım gibi bi şey yaptım ondan yedim biraz.

Su : 1,5 lt anca
Spor yok

Babamın durumundan dolayı pek iştahım da yok açıkçası. Bi de hastalığım da tam olarak geçmedi onun da etkisi var tabi.
Dua edin lütfen..

Babamın bugün bi göğüs ağrısı vardı tansiyonu da çok yükselince hastaneye gittiler annemle beraber daha gelmediler. Ekg'de kalp krizi gibi durmuyor demişler ama kan tahlili de yapılmış troponin çok az yüksek çıkmış. Kalp krizi gibi durmuyor dense de takip istemişler ve 3 saat sonra tekrar kan tahlili istemişler. Onun sonucu çıkacak kısa süre içinde, eğer troponin aynıysa veya düşmüşse eve gelecekler. Yükselmişse anjiyo olur herhalde. Rabbim yardım et babama şifalar ver...
cok gecmis olsun cabim babana Rabbim sifa versin insallah kotu bisey cikmaz

Menü
Sabah yok

Öğlen
Köfte ızgara 5 tane

Akşam
Patlıcan dilimledim tost makinasında yağsız kızarttım gibi bi şey yaptım ondan yedim biraz.

Su : 1,5 lt anca
Spor yok

Babamın durumundan dolayı pek iştahım da yok açıkçası. Bi de hastalığım da tam olarak geçmedi onun da etkisi var tabi.
Dua edin lütfen..
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin babacığına :dua:

Günaydın.
Gelemedim hiç dün .
Bacağımda bi ağrı var sızlıyor sol bacak.
Oluyor bu ara zaman zaman . Içe bastığımı da farkettim o ayakta.
Bi randevu bulup dr a gideceğim bugün.
Ms ile ilgili mi bilmiyorum . Belki başka bi şeydir.

Neyse şu kahvaltıyı hazırlayayım , gelirim inşallah güzeller .

Günaydın.
Gelemedim hiç dün .
Bacağımda bi ağrı var sızlıyor sol bacak.
Oluyor bu ara zaman zaman . Içe bastığımı da farkettim o ayakta.
Bi randevu bulup dr a gideceğim bugün.
Ms ile ilgili mi bilmiyorum . Belki başka bi şeydir.

Neyse şu kahvaltıyı hazırlayayım , gelirim inşallah güzeller .
Geçmiş olsun canım ♡♡ Rabbim şifa versin

geçmiş olsun saadet , şimdi nasıl baban ?

Kardeşim de yarın teoga girecek, sınava girecek olan herkesin hakkında hayırlısı olsun. Burada yakını sınava girecek olan varsa herkese başarılar diliyorum
Saadet senin kardeşinede başarılar dilerim . Haklarında be hayırlısıyse o olsun inş .

Back
X