Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün temizlik + bol sporu bir gün olacak inşaallah. Zumba gibi egzersizlere baktım. Cardio dans falan . Tavsiyesi olan var mı zumba vari

ada81 ada81 ilaçlar birden ağır gelmiştir pozitif etkisini hemen göremezsin zaten.ilaca devam.
Devam edecem doktorum agir gelmis olabilir...insallah biter yaaa hayatimda ilk defa bu kadar uzun hasta oldummm....aksamlari zirve yapiyor yine gündüzleri iyi..

Şimdiden eksi çıktım bakalım :KK66:

Sağol canım. Hastalık demiyim büyük tuvaletini tutuyor, abisi de 1.5 sene tuttu böyle. Duphalac lavman aklına ne gelirse ona rağmen tutuyorlar. Yeniden yaşıyorum aynı şeyleri kabus gibi. Dün sokola başladım, yapmıyor yapmıycam diye ağlıyor :KK43:

Mutluluklar diliyorum:)

A ha ha hiç bayilmam, pilatesle fıstık gibi olucam :)

Yeşil vadi bizim cuma günü görüşücez :)

Sağol canım

Ovvv 8 tüp

Allah kolaylık versin

Canım antibiyotik şart oldu sana

eflalim benim oglanda beni buyuk tuvalet konusunda mahvetti daha yeni kurtulduk tutmasindan. birakti sukur bende duphalac kullandim birde damla verdi doktor prebiyotik ozllikli bir de poposuna agri kesici krem.kisa surede atlattik sukur ins siznde cabuk gecer

eflalim benim oglanda beni buyuk tuvalet konusunda mahvetti daha yeni kurtulduk tutmasindan. birakti sukur bende duphalac kullandim birde damla verdi doktor prebiyotik ozllikli bir de poposuna agri kesici krem.kisa surede atlattik sukur ins siznde cabuk gecer
Ay sağol canım, benim büyük de aynıydı inan duphalac lavman bile fayda etmedi. Anestol mu kullandınız krem

aus ve ahu dun sporumu yapamadim eve gittim yemek hazrrlarken lavabonun alti cikti kac saat onun temizligi ile ugrastim. bugun fazlasini yapacagim inss. bu arada dun oglen ki ekmegimi ve ogle sonrasi bir cay bardagina yakin beyaz leblemimi yazmamisim. bugun tam gaz devam aksam spor fazlasiyla yapilacak;))

Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorum :KK43:

ben goturudm canim direk.catlak var dedi doktor kanamasi da olmustu bikac kez. bilmezmiyim gece kalkip bezli halde aglliyor yapmak icin onla beraber agladum ter icinde kaliyordu

Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorum :KK43:

ben goturudm canim direk.catlak var dedi doktor kanamasi da olmustu bikac kez. bilmezmiyim gece kalkip bezli halde aglliyor yapmak icin onla beraber agladum ter icinde kaliyordu

Back
X