- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam edecem doktorum agir gelmis olabilir...insallah biter yaaa hayatimda ilk defa bu kadar uzun hasta oldummm....aksamlari zirve yapiyor yine gündüzleri iyi..ada81 ilaçlar birden ağır gelmiştir pozitif etkisini hemen göremezsin zaten.ilaca devam.
Hahahhahaa allah senii yaaa kızz bu ne iş aşkuuukızlarrrrr , dün iş yerindeki telsiizmi alıp eve götürmüşüm![]()
Şimdiden eksi çıktım bakalım
Sağol canım. Hastalık demiyim büyük tuvaletini tutuyor, abisi de 1.5 sene tuttu böyle. Duphalac lavman aklına ne gelirse ona rağmen tutuyorlar. Yeniden yaşıyorum aynı şeyleri kabus gibi. Dün sokola başladım, yapmıyor yapmıycam diye ağlıyor
Mutluluklar diliyorum:)
A ha ha hiç bayilmam, pilatesle fıstık gibi olucam :)
Yeşil vadi bizim cuma günü görüşücez :)
Sağol canım
Ovvv 8 tüp
Allah kolaylık versin
Canım antibiyotik şart oldu sana
Ha ha hatellioğullarıııııı hadi canlanınnnnnnnn.seferoğulları cok sinsi ilerliyor.
Ay sağol canım, benim büyük de aynıydı inan duphalac lavman bile fayda etmedi. Anestol mu kullandınız kremeflalim benim oglanda beni buyuk tuvalet konusunda mahvetti daha yeni kurtulduk tutmasindan. birakti sukur bende duphalac kullandim birde damla verdi doktor prebiyotik ozllikli bir de poposuna agri kesici krem.kisa surede atlattik sukur ins siznde cabuk gecer
Ayyyyy yavrum veterinere götürsen onlar besleyip dogal hayata geri sallar
evet canimAy sağol canım, benim büyük de aynıydı inan duphalac lavman bile fayda etmedi. Anestol mu kullandınız krem
yoga yap yoga böyle kıpırdamadan oturBugün temizlik + bol sporu bir gün olacak inşaallah. Zumba gibi egzersizlere baktım. Cardio dans falan . Tavsiyesi olan var mı zumba vari
Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorumevet canim
Yooook canımmmmyoga yap yoga böyle kıpırdamadan otur
yoga yapppp yogaaaaaaaaaaaaaaaa.Ahu060812 sabah 20 dakika eliptik. Devamı gelecek sporumun tabi ki :) pilates leslie cardio Allah ne verdiyse
![]()
ay yavrum benim ya ..
Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorum![]()
Bende sürmeye çalışıyorum, doktora götürmedik, çatlak mı var acaba diyorum. Çok zor yaşayan bilir anlarsın beni. Gözümün önünde ağlıyor çaresiz kalıyorum![]()