Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hayırlı cumalar mübarek günlerin hürmetine ne duanız varsa ömrünüze nasip olsun inşallah:dua::KK68:
Aminnn canım bunkadar güzel dua ile seninde gönlündekini nasip eder inşallah Rabbim:60:
günaydınnnnnnn

kilom sabit..
bu hafta çok verimsiz bir hafta geçiridm spor yok,az su,dengesiz menüler oldu

bugünden itibaren yine start verdim
Gel...Bin kere tövbe etsen yine gel..
Günaydınlar güzelleeeer :KK200:

Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.

Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış :rolleyes:

Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .

Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
Amanınnn diyecek laf bulamıyorum.dün @_SARAYCA_ nın köfteler bugün senin dolmalar tatlılar,geçen benim tuzlu pasta.benimki tavuklara yem oldu da keşke sizinkileri de alabileydim tavuklarıma iftar menüsü (:(:
Çok geçmiş olsun kaptaniçem.malwsef oluyo böyle.buda nazar boncuğun olsun başka aksilik yaşama inşallah

Canım çok çok tebrikler ...:KK9::KK9::KK9::KK9:
Hala mala ödem mödem derken iyi iş ... bir de cepte bi 500 eksi daha var aslında .. o da ne güzel gelecek haftaya yatırım :deli::deli:
:deli:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ayyyy alemsin ya +500 gögüsler :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım kilo almanın en güzel halini yaşıyorsun şu an ..tadını çıkar ama tabii işin suyunu çıkarma :rolleyes:
:rolleyes::rolleyes:

Günaydınnnnnnnnnn .:KK200:
Yeni startın hayırlı uğurlu ola banucum .:KK19:

Eksik yapılan listesi varsa o iş tamamdır.

Günaydın canım hayırlı cumalar :KK200:

Süpersin canım:KK71: ... Sana ramazan sistemi yarıyor bu belli oldu .

Yaaaa 69 lar geliyor farkında mısın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aynen , sıraladım eksiklerimi
bundan sonrası inş gelecek sabitsiz, artisiz

Aminnn canım bunkadar güzel dua ile seninde gönlündekini nasip eder inşallah Rabbim:KK60:

Gel...Bin kere tövbe etsen yine gel..

Amanınnn diyecek laf bulamıyorum.dün @_SARAYCA_ nın köfteler bugün senin dolmalar tatlılar,geçen benim tuzlu pasta.benimki tavuklara yem oldu da keşke sizinkileri de alabileydim tavuklarıma iftar menüsü :-):-)
Çok geçmiş olsun kaptaniçem.malwsef oluyo böyle.buda nazar boncuğun olsun başka aksilik yaşama inşallah
Amin canım benim inşallah:dua::KK200:

bende evde kendim mayalıyorum yogurdumu peki bu prebiyotik mayalr nerde satılıyor ?

büyük marketlerde varmış
ben geçen gün şok tan aldım
hiçbiri olmazsa n11 de satılıyor
1 maya 1,5 tl, 1 maya ile 1 lt den 3lt ye kadar yoğurt mayalayabiliyosun ve o yoğurttan 5 kereye kadar maya alıp mayalayabilirsiniz diyolar,5 ten sonra yeni paket açıcaksın,çokta ekonomik bişey

***7.TAKIM 522. ETAP***

Ahu060812(72.7///%)
mimu88 (66.8///%)kilosu sabit.
masumm (63.6///%)kilosu sabit
saydın78 (59.3///%)
ecemavi (67.7/67/0.7/%1.03)
ada81 (67.9///%)
Efser (85.8/84.9/0.9/%1.05)
irmae (72.8///%)
exmadon (110///%)
eflalim (74///%)
ErSeSi (72.6/70.8/1.8/%2.48)

7. Takım Ortalaması %

522.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller

@_SARAYCA_ 60.7/
@kelebekolacam 69.2/
@WhiTe Lily 85.1/
@daydream- 74/
@DelyDoly 80.3/
@Nefs 56.2/
@Dilekiyi 70.4/
@Betulina 77.5/
@igdedali 77.6/
@Sherrysherrylady 71.3/

@koza16 65.6///%
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/

522.Etap Korumadaki Güzeller

@nehirnil111 53/
@begum75 56.6/
@Ausencia 60.1/58.5/1.6/%2.66

@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/

_AYNURA_ _AYNURA_ 63.2 /65.4 (1.hafta 2.2 kilo):anneadayı::anneadayı:

büyük marketlerde varmış
1 maya 1,5 tl, 1 maya ile 1 lt den 3lt ye kadar yoğurt mayalayabiliyosun ve o yoğurttan 5 kereye kadar maya alıp mayalayabilirsiniz diyolar,5 ten sonra yeni paket açıcaksın,çokta ekonomik bişey
Bu bilgi iyi oldu. Dediğin sayfayı unuttum tekrar takip edeyim

Ausencia Ausencia benim menüyü yorumlamamışsın :KK43:

Kız demez ki bu yoğunluğunda gelmiş aus ..hemen menü yorumlamadın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bildrimlere baktım sadece ...

menünü okudum ama .... teşekkürler kahvaltılı sahur için ... akşamda fasulye tavuk gayet 10 numara ...

tartın 72 göstersin inşallah çoooooooooooook amin :KK71::KK71::KK71:

Kız demez ki bu yoğunluğunda gelmiş aus ..hemen menü yorumlamadın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bildrimlere baktım sadece ...

menünü okudum ama .... teşekkürler kahvaltılı sahur için ... akşamda fasulye tavuk gayet 10 numara ...

tartın 72 göstersin inşallah çoooooooooooook amin :KK71::KK71::KK71:
Ne bencilim dimi :olamaz:

büyük marketlerde varmış
Sagol canim alip bi deniyeyim...

Back
X