Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar sonrada verse olur galiba degil mi ?listede ben , saydin ve exmadon kaldıııı) liste dışı olanlar çok daha bildirim pek gelmediii
evet önemli olan listedekiler , listeyi paylaşım alanına taşımak lazım diğerleri sonra bildirim yapsada sorun yokOnlar sonrada verse olur galiba degil mi ?
Canım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
wawwww çook iyi canım yaaaaa maşallahCanım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Şimdide 84.9 sabah hesapladım 12 kiloyu geçmiş...
Canım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Bak buraya not alıyorum....wawwww çook iyi canım yaaaaa maşallah![]()
Maşallah2 ayda 12kiloyu gececek inşallah kuzum
![]()
Sağol canım benim verilecek yağ oranı yüksek ondan hızla gidiyorAy maşallah cnm ,
valla tebrik ederim süper
İnşallah kuzum inşallahMaşallahçok iyi hep böyle devam etsin inşallah canım
![]()
Süper tebrikler ablaCanım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Kuzum pıtırcıgım sağol canım benimSüper tebrikler abla![]()
canım eritebileceğin bir basenin var spora ağırlık ver giderBu arada size fotoğraflarımı paylaşıcam demiştim.. Not edeyım 1 ay sonra tekrar paylaşırımmBu arada bilmeyenler için kilom 66.2 ydi bugün, boyum 168 - 170 civarı ... Yorumlarınızı bekliyorum
Ausencia Bak kaptanım ben
@Nefs Basen mi demiştin abla baak bendekiler
Eki Görüntüle 2009771
Eki Görüntüle 2009772