- 28 Ocak 2017
- 690
- 2.800
- 63
Çok teşekkür ederiz.kontrol ettim can1m hepsi doru. elinize saglik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederiz.kontrol ettim can1m hepsi doru. elinize saglik
ayyyy aynı fikirdeyimmm gerçekten emeği bizde çoook sopaya razıyım artık kaptan en azından sopa çıkarıyor ben olsam yemeğin ulennnn diye baltayla girerdim heraldeeee hahahahahaValla daha çok zatenada81 ilgilendi ellerine sağlık ama kaptanın işi çok yoğun, ne kadar sopa gösterse haklı. Bol eksili tartılar verelim inşallah her haftasonu ona.
![]()
gözün aydın canım baban gelmiş keyifli iftarlar canım .. senin verdiğin emeğin karşılığında biz ne yaptık kiii senin eline yüreğine sağlıkCanlarada81 canım telden yazdı şimdi bitti diye ...
Ada,irmae
Yardım eden kim varsa hepinizin eline emeğine sağlık
Gözüm arkada kalmadı hiç sayenizde
Gerçekten zor bi gündü 11 den beri ev revir . Kv rahatsızlandı erkenden kızı ile geldiler vs ...
21 kişi yemek ... babam ant.dan geldi ...
Ayyyy anlatırım sonra .
Her birinizi çok öpüyorum ...cansınız can .
Kilo alan veren herkese tebrikler ve tenkitler gelecek mutlaka
Şimdi ben listeyi bi kontrol edip taşıyayım
taşıyorum hemen.. kolay gelsin sana...![]()
gözün aydın canım baban gelmiş keyifli iftarlar canım .. senin verdiğin emeğin karşılığında biz ne yaptık kiii senin eline yüreğine sağlık)
![]()
Canlarada81 canım telden yazdı şimdi bitti diye ...
Ada,irmae
Yardım eden kim varsa hepinizin eline emeğine sağlık
Gözüm arkada kalmadı hiç sayenizde
Gerçekten zor bi gündü 11 den beri ev revir . Kv rahatsızlandı erkenden kızı ile geldiler vs ...
21 kişi yemek ... babam ant.dan geldi ...
Ayyyy anlatırım sonra .
Her birinizi çok öpüyorum ...cansınız can .
Kilo alan veren herkese tebrikler ve tenkitler gelecek mutlaka
Şimdi ben listeyi bi kontrol edip taşıyayım
Kesinlikle çok haklı zormuş, ama
hahahahahKolay gelsin kaptaniçemiz. Hayırlısıyla atlat sen davetini biz bilumum tenkitlerimizi almak için hazırda burada bekliyoruz.
Kesinlikle çok haklı zormuş, amaada81 senin kaptanlığından da korkulur gözümün önünde canlandı da baltayla arkadan koşan kaptan önde koşan artılar, hedefi tutturamayanlar olarak.. Gerçi bize de iyi kardiyo olur.
Neyse kaptan duymasın bu fikri
![]()
Aa ben de kovayım, tam denk gelmişiz birliktehahahahah)) takımımda kimse kalmazzdı kesin hepsi transfer olmak isterlerdiiii
) eeee nede olsa kova hatunuyum kapatnımızda kova hatunu pek idealist oluyoruzzz
![]()
Baltalı kaptan:))))) artıları baltamla alırım :))) gelde kilo vermede gör gününü:))))Kolay gelsin kaptaniçemiz. Hayırlısıyla atlat sen davetini biz bilumum tenkitlerimizi almak için hazırda burada bekliyoruz.
Kesinlikle çok haklı zormuş, amaada81 senin kaptanlığından da korkulur gözümün önünde canlandı da baltayla arkadan koşan kaptan önde koşan artılar, hedefi tutturamayanlar olarak.. Gerçi bize de iyi kardiyo olur.
Neyse kaptan duymasın bu fikri
![]()
hahahahah)) takımımda kimse kalmazzdı kesin hepsi transfer olmak isterlerdiiii
) eeee nede olsa kova hatunuyum kapatnımızda kova hatunu pek idealist oluyoruzzz
![]()
Büyük kızımda kova :))))Aa ben de kovayım, tam denk gelmişiz birlikte![]()
Tesadüfe bak evet tam denk gelmisizAa ben de kovayım, tam denk gelmişiz birlikte![]()
O dönemlerde inattim ama simdi oyle degilim olgunluga erisince degisiyor.. ama hic degismeyen huyum birini sildim mi donup arkama bakmam affetmem cok pis bi huy buBüyük kızımda kova :))))
Siz öylemisiniz bilmiyorum çok inad![]()
White Lily canım kapatnımızla konuştum listeye girmek istermisin diye soruyor
))
kaptanımız derki liste sorumluluk isterliste seni daha çok kaçamak yapmanı engelleyecektir motive edeceği kesin sen bu sorumluluğu almak istermisin ? ...eger istersen haber et kapanımız bugün alabilirse alsın canım
Canim gec kaldingeç mi kaldım cevap için? Bu hafta baya zorladı dengesizlik beni ama son iki gün toparladim biraz. Girebilirim listeye. Umarım geç kalmamışımdır![]()
Sıkma canini insallah haftaya daha guzel kilolar verirsin bende bu hafta israla sabit gittim son gun eksi 100 ile kapattim haftaya hep beraber asılırizListeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlarevdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef