Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar ada81 ada81 canım telden yazdı şimdi bitti diye ...
Ada, irmae irmae
Yardım eden kim varsa hepinizin eline emeğine sağlık

Gözüm arkada kalmadı hiç sayenizde

:KK200:

Gerçekten zor bi gündü 11 den beri ev revir . Kv rahatsızlandı erkenden kızı ile geldiler vs ...

21 kişi yemek ... babam ant.dan geldi ...

Ayyyy anlatırım sonra .

Her birinizi çok öpüyorum ...cansınız can .

Kilo alan veren herkese tebrikler ve tenkitler gelecek mutlaka :halay:

Şimdi ben listeyi bi kontrol edip taşıyayım

Ada, irmae irmae

Gerçekten zor bi gündü 11 den beri ev revir . Kv rahatsızlandı erkenden kızı ile geldiler vs ...

Ayyyy anlatırım sonra .

Valla daha çok zaten ada81 ada81 ilgilendi ellerine sağlık ama kaptanın işi çok yoğun, ne kadar sopa gösterse haklı. Bol eksili tartılar verelim inşallah her haftasonu ona. Hoppa
Ausencia Ausencia Sorumluluğu emeği yüksek bu konu tartışılmaz :KK36:inşallah verir o sopayı yerinden cıkartmayız :KK6:

Valla daha çok zaten ada81 ada81 ilgilendi ellerine sağlık ama kaptanın işi çok yoğun, ne kadar sopa gösterse haklı. Bol eksili tartılar verelim inşallah her haftasonu ona. Hoppa
ayyyy aynı fikirdeyimmm gerçekten emeği bizde çoook sopaya razıyım artık kaptan en azından sopa çıkarıyor ben olsam yemeğin ulennnn diye baltayla girerdim heraldeeee hahahahaha :KK70:

Ada, irmae irmae

Ayyyy anlatırım sonra .

gözün aydın canım baban gelmiş keyifli iftarlar canım .. senin verdiğin emeğin karşılığında biz ne yaptık kiii senin eline yüreğine sağlık ;)):KK200::KK200:

Ada, irmae irmae

Ayyyy anlatırım sonra .

Kolay gelsin kaptaniçemiz. Hayırlısıyla atlat sen davetini biz bilumum tenkitlerimizi almak için hazırda burada bekliyoruz.Hoppa

Ausencia Ausencia Sorumluluğu emeği yüksek bu konu tartışılmaz :KK36:inşallah verir o sopayı yerinden cıkartmayız :KK6:
Kesinlikle çok haklı zormuş, ama ada81 ada81 senin kaptanlığından da korkulur gözümün önünde canlandı da baltayla arkadan koşan kaptan önde koşan artılar, hedefi tutturamayanlar olarak.. Gerçi bize de iyi kardiyo olur. :KK48: Neyse kaptan duymasın bu fikri :sus:

Kolay gelsin kaptaniçemiz. Hayırlısıyla atlat sen davetini biz bilumum tenkitlerimizi almak için hazırda burada bekliyoruz.Hoppa

Kesinlikle çok haklı zormuş, ama ada81 ada81 senin kaptanlığından da korkulur gözümün önünde canlandı da baltayla arkadan koşan kaptan önde koşan artılar, hedefi tutturamayanlar olarak.. Gerçi bize de iyi kardiyo olur. :KK48: Neyse kaptan duymasın bu fikri :sus:
hahahahah ;))) takımımda kimse kalmazzdı kesin hepsi transfer olmak isterlerdiiii ;)) eeee nede olsa kova hatunuyum kapatnımızda kova hatunu pek idealist oluyoruzzz :KK70::KK70:

Baltalı kaptan:))))) artıları baltamla alırım :))) gelde kilo vermede gör gününü:))))

White Lily White Lily canım kapatnımızla konuştum listeye girmek istermisin diye soruyor :KK66:))

kaptanımız derki liste sorumluluk ister :KK66: liste seni daha çok kaçamak yapmanı engelleyecektir motive edeceği kesin sen bu sorumluluğu almak istermisin ? ...eger istersen haber et kapanımız bugün alabilirse alsın canım

geç mi kaldım cevap için? Bu hafta baya zorladı dengesizlik beni ama son iki gün toparladim biraz. Girebilirim listeye. Umarım geç kalmamışımdır :KK64:

Listeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlar :KK43: evdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef
Sıkma canini insallah haftaya daha guzel kilolar verirsin bende bu hafta israla sabit gittim son gun eksi 100 ile kapattim haftaya hep beraber asılıriz ;)))

Back
X