Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli omlet
2 dilim tam tahıllı ekmek
Beyaz çay
Ara
Türk kahvesi
Öglen.
Peynirli salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara
Şeftali ve maden suyu
Akşam
Sarmısaklı yogurt 2 kaşık(mantının yogurdundan aldım sade )
1 tabak zeytin yaglı yeşil fasülye
Bol salata
Ara civam percemi
Misafir hazırlıkları bitti bir tatlım kaldı oda sahurda kalkınca hazırlarım yarın eski eve gecerim hazırlıklara orda devam ederim cok büyük şeyler degil ufak tefek tedaylar var mezeler salata içecek cilek şerbeti yapacaktım eşim bulamadan geldi limota yaparım galiba ....

Bütün keyifsizliğimle geldim, negatif yükleme yapmadan menümü vereyim gideyim. İftara beş dakika kala yemeği yaktım o yüzden iftar pek olmadı alelacele bir şeyler denkleştirdim.

Sahur:
1 dilim hindi füme
1 tk taze peynir
1 dilim tb ekmeği

İftar:
1 hurma
1 kepçe domates çorbası
Eşime hazırladığım fırında tatlı patatesten 2-3 ince dilim
5 yemek kaşığı yoğurt

Suyu 2 litreye tamamladım. 2,5-3 arasında denkleştirmeye çalışacağım sahura kadar.

Yetişemedim sana ya kaçırdımmmmmmm

Buyrunnnnn :KK52::KK52:

Merabalar .. Bebegim henuz dogmadi şükür 2 güne bkr doktora gidiyoruz suyu sanci varmi kontrol ediliyor ve hareketlerini sıkı takib ediyoruz . İnşallah 2 hafta daha. Dayanirsa 36 haftada sezeryan olcaz .dualarinizda unutmayin bizide Ausencia Ausencia

canım benim sıkma kendini . stres yapma ..bol bol dua canım ..Rabbimin emaneti o melek ... en iyi şekilde kollayıp gözetecektir.

Şuan ki kilo topuna girmiyorum :ıslık:

O kadar diyorsunnn , abla elleşme diyorsun , yalnız bende yarından itibaren niyetliyim ... oluyorum direkt 60 :deli::deli::deli:

@Nefs ben sabah lesile akşam koşu şeklinde start verdim artık
Beslenme alışkanlıkları değişim istiyor ama ben 38 kiloyu hep aynı saatte spor yaparak vermiştim ..

Ausencia Ausencia hadi bakalım bugün ki sporda kim kazanacak :)
Çok idaali geliyorum

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

sizin iddianız beni coşturur güzelimmm :KK49::KK49::KK49: ben yaptım da geldim ... yazıyorum az sonra minnak benimki

Selamlar :KK66: Geçmişe dönemedim iftara misafirlerimiz vardı :))) Yine çok yoruldum, 3 posta kahve yap falan derken şimdi azıcık balkona çıktım :KK76:

Ausencia Ausencia Bu arada menü yine yazıcam kaptan çok kaçırmıyorum ama ufak cıslarım oluyor.. Örneğin güllaç gibi :anne:
Ama spor yapıyorum :confused:

Ahu060812 Ahu060812 Spor kaptanım beni yine listeye alır mısın rica etsem :KK60:
Dün 1 saat yüzme
Bugün de 1 saat yüzme yapıldı :spor:

bende dondurma yedim bu akşam :sus::sus::sus::sus::sus::sus:

Bugun menu

Iftar
1 haslanmis yumurta
Peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Yesillik
2 dilim ekmek tam buğdaylı

Ara
1 avuc kiraz

2 lt su icilir.. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 30 dakika ailece disarda yürüyüş yapildi...
Yaa niyetimiz daha fazla yurumekti kızım bizi yolda sinir etti ceza olarak eve gidiyiruz dedik.. o cezayi ben mi aldim yurumeyerek o mu anlamadim geldik eve :KK66:)

Ya bak sen kuzuya , dışarda olmayı çok istiyorsa ceza olmuşta ... eve dönmek istiyorsa canına minnet :))

Menüm
Sabah 10:30
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Kozlenmis kırmızı biber
Ceviz kuru kayısı
Bir parça ekmek
Çay

Akşam 17:00
1 kırmızı 1 yeşil biber dolma
Yoğurt
Bir parça pide
Sütlü Nescafe

Biraz kiraz çiğ fındık

Su 2.5 lt
1 saat yürüyüş
Ausencia Ausencia ~~~ Ahu060812 Ahu060812

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Yok canim yemek içmek gırla yarın misafirim de var sen bize uyma rahat ol biz kilo zor veririz :rolleyes::KK70:
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Hay hayttt biz sporsuzda yeneriz sizi dermisimmm :KK66:)))

deme deme ortimmmmm.... spor yapalım :spor::spor::spor:

Ahu060812 Ahu060812 40 dk pilates , 5 dk twister ... 4 1 dklık plank .... işte 1 saate yaklaştı toplam ...ama olmadı :KK69:

Bütün keyifsizliğimle geldim, negatif yükleme yapmadan menümü vereyim gideyim. İftara beş dakika kala yemeği yaktım o yüzden iftar pek olmadı alelacele bir şeyler denkleştirdim.

Sahur:
1 dilim hindi füme
1 tk taze peynir
1 dilim tb ekmeği

İftar:
1 hurma
1 kepçe domates çorbası
5 yemek kaşığı yoğurt

Suyu 2 litreye tamamladım. 2,5-3 arasında denkleştirmeye çalışacağım sahura kadar.
Hepimizin başına gelmiştir bu kazalar üzülme gönüller bir olsun :KK19:negatiflik bir durum yok :KK19:

O kadar diyorsunnn , abla elleşme diyorsun , yalnız bende yarından itibaren niyetliyim ... oluyorum direkt 60 :deli::deli::deli:
Kız ablam niye öyle oluyor anlamadım, koca Ramazan 3 kere tatlı yemisimdir o da sütlü. Suhurda kahvaltı akşam çorba salata gibi yiyorum. Eskiden kiloluyken kilo gidiyordu 3-2 kilo ama şimdi :110::110:

Ayyy benim babamda kb öyle ya
Hele kb hiç tanımadığım insanları anlatır , aynı hikayeyi 500 sefer dinledigim olmuştur :KK70: :KK70: :KK70:

ayyy Allahım ömür versin de , şimdi dut getirmiş dolaptan illa yeeee ... :halay::halay::halay:

demin 4 kişi slam oynadık kelime oyunu ...bir de hırslı ...biz yusufa kıyak yapıyoruz bekliyoruz karı koca ..bu yusuftan önce buluyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Buyrun efenim tanışıyor muyuz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Özlendin özlendin huuuu sen anca sedyelerde sız :uykucu::uykucu:
:uykucu:

Kahvaltı 09:00
5 dlm sucuk
1 yumurta li salata
Peynir
8 zeytin
Çiğ sebze

Arada 1 duble TK.

Öğlen 16:30
Haşlama tavuk göğsü .
Üzerine yoğurt
1 bardak kefir.

Avm de 1 menegic Kh

Eve gelince 1 duble TK.

Birazdan bı kupa kahve icicem

Spor :)
30 dk invertal koşu.
1 mil lesile (eşim geldi tamamlayamadim)
20 dk bölgesel çalışma

1.5 lt su

wooowwwu hemi de intervalli :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

menü de şahane ... amanınnnnnnnnnnnnnnnnn banu geliyoooooooooooooooooooooooor

Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli omlet
2 dilim tam tahıllı ekmek
Beyaz çay
Ara
Türk kahvesi
Öglen.
Peynirli salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara
Şeftali ve maden suyu
Akşam
Sarmısaklı yogurt 2 kaşık(mantının yogurdundan aldım sade )
1 tabak zeytin yaglı yeşil fasülye
Bol salata
Ara civam percemi
Misafir hazırlıkları bitti bir tatlım kaldı oda sahurda kalkınca hazırlarım yarın eski eve gecerim hazırlıklara orda devam ederim cok büyük şeyler degil ufak tefek tedaylar var mezeler salata içecek cilek şerbeti yapacaktım eşim bulamadan geldi limota yaparım galiba ....

canım menün güzel ... sana da çok çok kolay gelsin .... bitirmişsin zaten maşallah

Sahur:
1 dilim hindi füme
1 tk taze peynir
1 dilim tb ekmeği

İftar:
1 hurma
1 kepçe domates çorbası
5 yemek kaşığı yoğurt

canım benim yemek yandı diye değil değil mi negatiflik ?

Yahu her ne ise ...önce can sağlığı be güzelim :KK19: sen negatif yükleme yapmamak için gitme .. pozitif yükleme almak için kal bence :KK36:

Kız ablam niye öyle oluyor anlamadım, koca Ramazan 3 kere tatlı yemisimdir o da sütlü. Suhurda kahvaltı akşam çorba salata gibi yiyorum. Eskiden kiloluyken kilo gidiyordu 3-2 kilo ama şimdi :110::110:

Bu hafta regl haftamında hemen toparladım 60.1 den 58.5 a ... yoksa 61 lere dayanırdım .. benim bünye iki öğün ve geç yemek sevmiyor demek ki ... senin de sebep budur bence ... sık sık yiyip en geç 7-8 de yüm gırtlak içini kapatıyorum nırmalde .. o zaman güzel gidiyor .
bende 2 yada 3 kez tatlı yedim o da az...
neyse buna da şükür

ayyy Allahım ömür versin de , şimdi dut getirmiş dolaptan illa yeeee ... :halay::halay::halay:

demin 4 kişi slam oynadık kelime oyunu ...bir de hırslı ...biz yusufa kıyak yapıyoruz bekliyoruz karı koca ..bu yusuftan önce buluyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Buyrun efenim tanışıyor muyuz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Özlendin özlendin huuuu sen anca sedyelerde sız :uykucu::uykucu:
:uykucu:

wooowwwu hemi de intervalli :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

menü de şahane ... amanınnnnnnnnnnnnnnnnn banu geliyoooooooooooooooooooooooor

canım menün güzel ... sana da çok çok kolay gelsin .... bitirmişsin zaten maşallah

canım benim yemek yandı diye değil değil mi negatiflik ?

Yahu her ne ise ...önce can sağlığı be güzelim :KK19: sen negatif yükleme yapmamak için gitme .. pozitif yükleme almak için kal bence :KK36:
Yarın akşam olsun yatagıma uzanayım hemen :rolleyes:

Back
X