Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ada ile yarışıyorduk ramazan sonuna kadarArkadaşlar bu hafta ikili / üçlü yarışları ben belirlemiyorum ....
İsteyen istediği ... ama hırslı ... iş olsun diye mortilik yapmayacak olan dişe dş rakibini seçsin ...
Bizim sadeceAusencia / @ada81 ile
Efser / @_SARAYCA_ yarışımız ....
Okuduğum kadarı ile de @Ahu060812 /ErSeSi yarışı ramazan sonuna devam .... son durum 2-1 ersesi önde
![]()
Sen mi ta manken gibisindüğüne az kaldı ben hala kilolu hissediyorum kendimi![]()
Vaktinde sağlıkla doğsun inşallahMerabalar .. Bebegim henuz dogmadi şükür 2 güne bkr doktora gidiyoruz suyu sanci varmi kontrol ediliyor ve hareketlerini sıkı takib ediyoruz . İnşallah 2 hafta daha. Dayanirsa 36 haftada sezeryan olcaz .dualarinizda unutmayin bizideAusencia
Keyfinin yerine gelmesi dileğiyleBütün keyifsizliğimle geldim, negatif yükleme yapmadan menümü vereyim gideyim. İftara beş dakika kala yemeği yaktım o yüzden iftar pek olmadı alelacele bir şeyler denkleştirdim.
Sahur:
1 dilim hindi füme
1 tk taze peynir
1 dilim tb ekmeği
İftar:
1 hurma
1 kepçe domates çorbası
Eşime hazırladığım fırında tatlı patatesten 2-3 ince dilim
5 yemek kaşığı yoğurt
Suyu 2 litreye tamamladım. 2,5-3 arasında denkleştirmeye çalışacağım sahura kadar.
Yagdan dolayı mı acaba ya da tuzundan dolayı. Mesela patates cipsinin puanı da düşükŞu karbonhidrat diyetinde
Her şey iyi güzel 100 Gr peynirin değeri 1 iken , neden yoğurt ,kefir ve süt 6-8 arası hiç anlamıyorum
İçindeki laktozdan sanırım masumum. Şeker var içinde onşarınŞu karbonhidrat diyetinde
Her şey iyi güzel 100 Gr peynirin değeri 1 iken , neden yoğurt ,kefir ve süt 6-8 arası hiç anlamıyorum
İçindeki laktozdan sanırım masumum. Şeker var içinde onşarın
Ender Saraç ve benim diyetisyenim uzun süreli açkalmalarda ve ramazanda kahveyi önermiyor ve cayı vucüttaki suyu atıyormuş sen birde sahurda içmişsinYedim yedim dedim de ... işte aus a göre çok ...
Hibiskus
Peynir
Domates salatalık
1 dlm kpkli ekmek
1 kuru incir/1 gün kurusu
1 muz
Booooooool su
Ezana yakın kahve ...
Göbeğim çıktı resmen şu an ...
Sanırım bende kahve/meyve geçiştireceğim bundan sonra sahuru ... yoksa işim yaş ... bu hafta .
Yayla çorbası yapmışsınGünaydınlar hanımlar. Hepinize güzellll miss gibi bir gün diliyorum.
Ben yine sınav yollarındayım bugün
Dün yorgunluktan oturduğum yerde uyuyup kalmışım. Ama neyse ki değdi çok şükür
Dünki menüm:
Kahvaltı(9:00)
1 yumurtayla omlet
2 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
çok az peynir
Öğlen(13:00)
2 dilim karpuz
sonrasında 1 bardak süt
Akşam(20:00)
Fırında tavuk(garnitürlerini yemedim)
salata
1 kepçe yayla çorbası
Su: 3 litre
Spor: yok dün dinlendimAusencia
daha yeni gelebildim cumadan beri tesekkur ederim canim@ErSeSi tekrar tebrik ederim , pek yakıştın sen tüm takımlar arasında bireysel listesinde derece girmeye ....CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAP
(09-16 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,187........ 12. TAKIM
2..............0.892........ 2. TAKIM
3................0,846...... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.66...... @Sily (12. Takım)
2..........%2,52..... @inciakis (12. Takım)
3..........%2,48.....ErSeSi (7. Takım)
Beeeeeen geldimmmmm ... aylar sonra ilk kez denk gelecek ya , tüm takımların sonuç listelerini hazırlama görevi bizim takımdaydı bugüne geldi ... yine aksi gibi , genelde sorun yaşanmaz paylaşaım alanında ...bu hafta bana denk gelecek ya
neyse ...hallettim girer girmez ...size bile selam vermeden![]()
Bizde kıl payı derece kaçırdık maalesef ...
Listemizdeki tek artı , birden 2,3 derece alta aldı bizi ...
@saydin78 bacım ona göre ... bak bu hafta artık lamı cimi yok , bu yükü verdim sırtına
Tabiii sevgili sabitlerde ,Nare83 @mimu88 ... bi de orda minnak bir 100 gr. cık gördüm ortim
Liste verilen kilolarla ilgili vs ... yarın detaylı yazacağım canlar , geçmişi okuyup ... şu an değil .
tekrar tüm gün üzerimdeki büyük yükü alanlara çok teşekkürler
Benim gün sabahki karınca baskınından sonra tam gaz işe koyulacakken , saat 11:30 gibi (iftaara yarım saat kala gelinir genelde bizde) kv , kp ve görümcemin gelmesi ile başladıkv biraz rahatsızlamış ... babamda antalyadan oruçlu oruçlu sıfır uyku gelmiş ... kalabalığı görünce ben rahatsız etmeyeyim diyip valizi bırakıp eşimin iş yerine gitti
![]()
Benmde pis bir huyum var ... kimse ile iş yapamam ... neyse bir şekilde halledildi ...
gece çok güzel geçti ... her şey çok beğenildi ... ben ?
Ben yorgunum be dostlar ...![]()
tesekkur ederim canimTebriklerErSeSi
Tebrikler 7. Takim
Kaptanim olur oyle aksilikler. Bu gun dinlen kendine gel. Iyi geceler.
Ben de sizé teşekkür ederim emeğinizé sağlık. Gene gelirim gene 1. Lige oynarım simdiArkadaşlar analiz sonuçları açıklandı ...
2 aylık dönemi kapsayan analizlerde takımımız 74 puanla birinci, geçen döneme göre de notumuzu 67 den yükseltmişiz
(92 ouandaki 12. kardeş takım , yeni kuruldu , sadece 4 hafta ile değerlendirmeye girdikleri için puanları var ama sıralamada yoklar ... ama sıkı rakip geliyoooooor heee 4 haftada 3 birincilikleri var)
Ve ayrıca bu iki aylık dönemde bireysel birinci![]()
vorones
Analiz dönemi 1.si olan 7.takımın tüm güzellerini ve analiz dönemi bireysel 1.sivorones i tebrik ediyorummmm
İşte yüzdeler , artılar , eksiler , sabitler .... burada bir gaz bir motivasyonla didinip durmak ....
Bu tabloyu görünce insan tüm haftaların stresini unutuyorum .
Ama ama ama ... bir dip not ; kaç zamandır 1. olmadığımızı hatırlayan var mı ?
ANALİZ SONUÇLARI - GÜNCELLEME
Mayıs - Haziran 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
BİRİNCİ
@vorones => 19,32% => 7. Takım -mezun-
İKİNCİ
@saimeberen => 15,14% => 8. Takım -aktif-
ÜÇÜNCÜ
@hawar => 14,43% => 4. Takım -mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
![]()
![]()
DEĞERLENDİRME:
Yükselen Takım:4. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dokuzunculuktan, dördüncülüğe yükseltmiştir.
Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dördüncülükten, dokuzunculuğa geriletmiştir.
Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 5 takım, 50 ve üzeri not alarak sınıfı geçmişlerdir. 11 takım için bu oldukça düşük bir sayıdır, yarışmanın başarı oranını %42 olarak ifade etmemizi gerektirir. Bu da yarışmamızın sınıfta kaldığını gösterir.
Bir sonraki analiz döneminde bu oranın yükselmesini temenni ediyorum.
Analiz Dönemine Dair Özel Not:
12. takımın analiz döneminin son zamanlarında aramıza katılmış olması sebebiyle, takımın bireysel analizi yapılmış ancak genel değerlendirme ve derecelendirmenin dışında bırakılmıştır.
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Nazar boncukları 50 ve üzeri not alarak sınıfları geçen takımlara takılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.
aus tesekkur ederim canim o 69 lar gelecek bi hafta ins sporda yapacagimHaftanın Kapışmalarından İlki Bing Bang Kapışması
@ada81 veAusencia ikilisine karşı / @_SARAYCA_ ve
Efser ikilisi .....
Kazanannnnnnnnnnnnnnnnn @ada81 veAusencia ortigiller
KazanannnnnnnnnnnnnnnAusencia
Kelebekolacam ın kilo bildiriminde bulunmadığı yarışta ....
KazanaaannnnnnnnnnnnnnnnNego
Bu hafta yarışları açıklanamayan ikili ... güzel sataşıyorlardı birbirlerine ...kaldıkları yerden devam ...
@White Lily @exmadon a karşı .... ortisiz
Kazanaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn @exmadon
ecemavi ve
igdedali ... bu ikili ortalığı yakar
Kazanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnigdedali
@begum75 / @nehirnil111 / @Nefs her biri 50 li kilolarda ... her biri narin
hedefiniz yok ... bol sporla ...kilo almamak ve yanına 200 300 koyabilmek
Kazanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn @nehirnil111