- 28 Ocak 2017
- 690
- 2.800
- 63
Sana özel tabldot menü:)
Senin rezerve ayrı ...
Bahsettiğim arkadaş kelebeğin taa kendisi idi ,izinli üyede kendileri...izinden dönüşü bekleniyor...
Sönmezsin sönmezsin ... ben varım
Ooo ooo dert ettiğin şeye bak ... ben o künefe diyarına şeriyi yolladım da kendi bile şaşırdı kilo almadan döndüğüne ...listede olunca lokmalar boğazına dizildi sarı kontesimin değil mi @Sherrysherrylady
Canım listeye gireli iki ay dolmadığı için izne de ayrılamazsın ... o yüzden full irade... hastalık ödem vs tamam da ... gezdim yedim direkt
Heee diyorum bende bi eksiklik var bi eksiklik var ...meğer senden taciz gelmemişyoğunum bu ara , ben uğramasam da sen gel ara ara bi cee de ...
![]()
Bakma sen korktuğuma zaten, şimdi bile çoğu şeyi yerim sanıyorum ama canım istemiyor en sevdiğim şeyleri bile bir lokma alıp yok yemeyeceğim diye bırakıyorum. Hep altı ay sonra olacağın kiloyu düşün, buraya yine geleceksin ama istediğin kiloda diye motive ediyorum kendimi. Zaten vicdana zabı gibi tartımı da yanımda götüreceğim ve bir kaç gündür "ya zaten o sıcakta yenmez onlar kii" kafasını kendime dikte ediyorum. Tam 60 lar gelmeye yol yaparken yapılmaz ayol.