Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım , takımın güzelleri yokken bende gidip bi saat :uykucu:

Iftardan sonra hazır dışardayken yürüyüş işini de sıkıştırırım şöyle tempolu ... onlar 3 erkek takılsın :) hadi bakalım ilerleyeeeeeeeen saatlerde görüşürüz :KK54:

Yusuf hala oruçlu ...yemek istemiyor , bizle beraber açacakmış orucunu ... türlü türlü oyunlar oynuyoruz zaman geçsin diye şimdi nihayet uyudu biraz .

Bizde akşam iftara dışardayız .

Yarın akşam görümcemdeyiz .

Salı iftar yine dışarda bi davette ...

Oyyy aus oy ...

Yaa nasıl dayandı kuzum maşallah.
Rabbim kabul etsin.

Menüm
Sabah 11 : 00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Azcık pat. kızartması
Simit
Çay

Akşam 18:30
1.5 dolma biber
Beyaz peynir
Domates salatalık
Sütlü Nescafe

Su 2.5
Yürüyüş yokk :(
Ausencia Ausencia

18 haziran

Sahur : 2 bardak su

İftar : 1 kase yayla çorbası, 4 izmir köfte, az patates, çeyrek çörek (annemin çöreği dayanamadım) salata

Yatmadan yoğurt kürü

İyi akşamlar. Annemle ablam kilo verdiğin belli dedi :halay: midem ve yan taraflarım gitmiş. 60 olacağım günleri düşünmek beni çok mutlu ediyor.
Bayram geçse hayırlısı ileo_O

Yusuf hala oruçlu ...yemek istemiyor , bizle beraber açacakmış orucunu ... türlü türlü oyunlar oynuyoruz zaman geçsin diye şimdi nihayet uyudu biraz .

Bizde akşam iftara dışardayız .

Yarın akşam görümcemdeyiz .

Salı iftar yine dışarda bi davette ...

Oyyy aus oy ...
Yusufçuk oyy oyyy Allah kabul etsin orucunu masallah masallah :nazar::nazar:

Var bi sebebi de ne ?
Spor istiyor diyeceğim bilemedim banu .. hadi bi duraksadı vs de ... şuanbtwkrar hızlanmaması için hiç sebep yok .

Yalnız var yaaaaaaa lokum olmuşsun lokummmm ... ben yüz foto gördüm de ... nasıl gençlik güzellik cosmuşşş maşallah sana

Sefanız olsun ana kız canım .
Yediklerine dikkat ettiğin sürece istersenn 20 günn kal :)

Hayırlı mutlu seneleri olsun canum sizlerle beraber ...
Bende bi dil süpür yaptım yine koltuk çekmeli ... temizken bu kadar kıyamadım :)

Kalp kalp :)
Canım akşam kilo verişlerde farkedilmişşşş , eee zaten moti var da tam olmuş şimdi

Tavuk köfte karnıyarık 3 lüsü biraz fazla geldi gözüme canım .
Onun dışında sorun yok , bünyene makarna ters gelmediği sürece
Amin tesekkurler kaptanim.... zaten temizken daha cok temizleniyor ev... aman kirlenmesin diyeee ;)))

Acil spora baslamam lazim ramazan sonrasi vucudum birakmis kendini onu fark ettim... normalde çimdik atamazdim kendime tas gibi olurdum... simdi zorlasam çimdik atabilirim ;))( 2 aydir duzenli spor yapmayinca vucud birakti kendini ;)))

Beni bu takimda sabitler kraliçesi seçin valla cumadan bu yana 67.800 cildiracam gerci iki gundur wc yoktu onun etkisi olmus olabilir mi ?? Yarina guler insallah tarti ... istikrarla sabit gidiyor ne aliyorum ne veriyom bu cuma iyi bi rakamla gelmek istiyorum oysakiiii ;((

Beni bu takimda sabitler kraliçesi seçin valla cumadan bu yana 67.800 cildiracam gerci iki gundur wc yoktu onun etkisi olmus olabilir mi ?? Yarina guler insallah tarti ... istikrarla sabit gidiyor ne aliyorum ne veriyom bu cuma iyi bi rakamla gelmek istiyorum oysakiiii ;((

Buraya yazayım topluca.
Valla bravoo pasta hiç aramam ama varsa bulursam yerim Tebrikler...
Ada çiğ fındık ve bol su denesene bide..
Calistirmanin bi tık fazlası oldu bende..
İnşallah sende de yarar..
Kırmızı elbiseyi hatırla :)))
Ramazan sonrası iyice asilirsin

Buraya yazayım topluca.
Valla bravoo pasta hiç aramam ama varsa bulursam yerim Tebrikler...
Ada çiğ fındık ve bol su denesene bide..
Calistirmanin bi tık fazlası oldu bende..
İnşallah sende de yarar..
Kırmızı elbiseyi hatırla :)))
Ramazan sonrası iyice asilirsin
Aaa sağol bak iyi hatirlattim bi 10 adet yer fistik yiyeyim oda wc iyi geliyor :KK74:

Back
X