Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 Ahu060812 Abla bu arada sana yazıcam unutuyorum.. Son fotoğrafını gördüm instagramdan vee ilk tanıyamadım morlu olanın sen olduğunu zor anladım :KK200::KK73: Değişim süper :KK36:

nehirnil111 nehirnil111 Yaa benim de instagramım var sen de istersen takipleşsek mii :KK60: Burda tanıştığım arkadaşlarımı instagramdan görmek güzel oluyor :KK19:

Ahu060812 Ahu060812 Abla bu arada sana yazıcam unutuyorum.. Son fotoğrafını gördüm instagramdan vee ilk tanıyamadım morlu olanın sen olduğunu zor anladım :KK200::KK73: Değişim süper :KK36:

nehirnil111 nehirnil111 Yaa benim de instagramım var sen de istersen takipleşsek mii :KK60: Burda tanıştığım arkadaşlarımı instagramdan görmek güzel oluyor :KK19:
Olur tabi canım ister buradan ister özelden adını yaz ekleyeyim :KK76:

Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Geçmiş olsun kuzum yaaa :( Dikkat et kendine seviliyorsun :KK200:

Günaydın Tünaydınnnnn herkeslere :KK25:
Tadilat bitti, bizim yapacağımız ufak detaylar kaldı. Temizlik ve yerleşme faslı başlamalı fakat kararsızlıktan nereden başlayacağımı bilemiyorum:confused:dışarı çıkıp almamız gerekenler var, şimdi çıkıyoruz. Sonra görüşürüz :KK54:

Back
X