Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın Tünaydınnnnn herkeslere :KK25:
Tadilat bitti, bizim yapacağımız ufak detaylar kaldı. Temizlik ve yerleşme faslı başlamalı fakat kararsızlıktan nereden başlayacağımı bilemiyorum:confused:dışarı çıkıp almamız gerekenler var, şimdi çıkıyoruz. Sonra görüşürüz :KK54:
Oooo maşallahh bayram temizliğmi kuzumm geçmişe dönemedim.

Canım geçmiş olsun hastasın bence metabolizmanda hızlı eminim fazla yansımayacak bugün toparlarsın bile sen onu moralini bozma hemen biz psikolojik olarak daha çok alıyoruz fazla kafaya takmaya aman kilo aldım alacağım demeye gelmiyor :KK19:

Hayırlı haftalar Begüş inşallah layığıyla ağırlamışızdır son haftaya girdik burada yağmur yine Rabbim ferahlığını verdi :KK37:
İnsallah kuzum metabolizmam ne kadar hızlıysa kilo almamda aynı hızda malesef tartı çok fena:olamaz:
Günaydın , hayırlı haftalar olsun :KK68:
Gelemedim kaç gündür kuzucugun sınavları vardı hafta sonu ...
Birde yegenim geldi memleketten teyzesinin gülü , bayrama kadar bizde inş ..
Bayram öncesi temizlikte var biraz , fazla gelemiyorum ...

Son sayfalara baktım ...

Ramazan durgunlugu var sanırım herkeste aus enerjisiyle fitilleyip gidiyor arada :-):KK60:
Ausun paşanın orucunu rabbım kabul eylesin yaşı kaçtı tam ? Benim bebeler o yaşlarda başlamışlardı...
Bu arada baban gelmiş gözün aydın olsun :KK66:

Ahunur sende ekşından çok ne var kız :KK70::KK70: ay yavrunun şaç maskesine yazık olmuş bende üzüldüm şimdi ...

Efesercim üzülme tekafi edersin cumaya versiğin kilolar içinde tebrik ederim :nazar:

:KK68:
Sağol canım teşekkür ederim :KK19:

Günaydın hanımlar :KK200:
Ramazan'ın son haftasına girdik, hayırlısı ile bitirmeyi ve seneye erişmeyi nasip etsin Allah herkese hayırlısıyla :KK36:

Efser Efser kuzum üzülme daha dört günümüz var dolu dolu, telafi edersin sen onu. Çok da geçmiş olsun çok yorma kendini:KK19:
Kuzum dün bir ara kedimi söylenirken buldum nerden çıktı şimdi bu misafir diye yerimden kalmamayacak kadar kötüydüm sonra toparladım onların ne günahı var akşam üzeri kanamam normale bindi sanırım o şekerli meyveler filan derken bir ara güç geldi şimdi iyim çok şükür yalnız tartı iyi değil sanırım onunda moralini bir ara düzeltirim
Geçmiş olsun abla :KK200:
Sagol kuucugum :KK60:

Aynen canım bizdede var ve bayılarak gidiyolar yüzme basket gezi hevesine kuran derslerini de almış oluyorlar.hem bilinç altına kuran öğrendikleri zaman be güzel işlenmiş oluyo ben hersene göndermek istiyorum artık
Kesinlikle öyle
Ozaman camiyo dene istersen olmazsa göndermezsin

Ben anca cumaya gecerim nasipse bulisuyoruz ama kısa maalesef biz arefe bayramın birinci günü kv oluruz
Tamam canım
Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın Tünaydınnnnn herkeslere :KK25:
Tadilat bitti, bizim yapacağımız ufak detaylar kaldı. Temizlik ve yerleşme faslı başlamalı fakat kararsızlıktan nereden başlayacağımı bilemiyorum:confused:dışarı çıkıp almamız gerekenler var, şimdi çıkıyoruz. Sonra görüşürüz :KK54:
Hadi hem hayırlı olsun hem kolay gelsin

Bende bıraktığımda hemen almaya başlarım ama verişimde aynı senin gibi aslında dengeliyoruz o yüzden korkma :halay:
Insallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorum:KK43:

Kuzumm morluklarım ve ağrıları hariç şükür iyiyimm çalışıyorum aynen devamm patronum ve annem mezarda bile olsam çalıştırırılar benii :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok şükkür...
Senin patronla benim dengesiz halayı toplanıp dövelim evire cevire bir güzel:))))
Ben sarma sarayım. Deneme bir iki:KK45: yeni yaprak aldım da bayrama sarmadan deniyim bir:hamarat:
Kolay gelsin tatlım ...

Back
X