- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Kolay gelsin canım şimdiden.Benimde yarın davetim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım şimdiden.Benimde yarın davetim var
Teşekkür ederim tatlım ♥♥♥
Estagfirullah olur mu hiç öyle şeyabdala malum olurmuş
çarşamba olması daha iyi değilmi senin için,bugün sil,toz al banyo yıkama işlerini halledersin,yarında tatlı,çorba vs ön hazırlıklı şeyleri yaparsın,çarşambada ana yemek,pilav,salata oldu bitti![]()
Canım babaanneye geçmiş olsun.
Rabbim kolaylık versin ameliyatinda.
Şifa versin.
Tatlım bitmiş fayans işi...
En ağır kısmı bitmiş.
Şimdi mis gibi temizlik yap yerlestir..
Allah kolaylık versin kuzum ❤Benimde yarın davetim var
Zor olan kısmı bittmis bundan sonrası kolay olur inşallah kolay gelsin...Bitti şükür canım :) inşallah tatlım zevkli kısmı şimdi, sil temizle yerleştir![]()
Sağoalsınn güzelim tşk ederim
Maşallahh Maşallahh Yusuf paşamaa yaa demek Kuran kursuna gidiyor Rabbim zihin açıklığı versin güzelimmmSelamlar herkese ...
Sabah 10 da yusufu bıraktım .. işleri hallettim ... baktım saat 12 oldu .. 1 de alamaya gidecektim zaten .. yağmur altında yürüyüş yapayım dedim iyisi mi ? ahmak ıslatandı zaten
İlk günden memnun kalmış .. @eflalim sen sormuşsun .. Yusuf 3.5 yaşından ilkokula kadar kuran eğitimi ve değerler eğitimi veren özel ana okuluna ve yaz okullarına gitti ...
İlk cami deneyimi bu .. daha önce maalesef kuranı kerimde güzel yol kattetmedi .. ki hafızası müthiştir .
Bu cami hocasını eşim çok sever .. El ezherde eğitim almış .. O yüzden buraya gidiyor ..
Sosyal etkinlik olarak zaten tenis ve yüzmesi var ..
Süprizzz desenee yimee gülümm yimee canımmmEşim aradı görümcem aramıs bu akşam iftara oraya gidiyormuşuz anladıgım kadarıy tüm yemekler karbon bunu hiç istemiyorum şimdi oda şişirecek iyice moralim bozulacak
Çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum....
Sağoalsınnn güzelimm tşk ederim aynenn annemde öyle diyorr koyy koyy resimlerini sen öylee bakalım kaç parça gelcen bir gün eve diyeDelyDoly tatlım çoook çok geçmiş olsun ... verilmiş sadakan varmış güzelliğğim ..nazarlara geldin nazarlara
![]()
Oğlum secmeli ders olara okulda aldı biraz büyük kızada lisede aldı ama çok verimli degilSelamlar herkese ...
Sabah 10 da yusufu bıraktım .. işleri hallettim ... baktım saat 12 oldu .. 1 de alamaya gidecektim zaten .. yağmur altında yürüyüş yapayım dedim iyisi mi ? ahmak ıslatandı zaten
İlk günden memnun kalmış .. @eflalim sen sormuşsun .. Yusuf 3.5 yaşından ilkokula kadar kuran eğitimi ve değerler eğitimi veren özel ana okuluna ve yaz okullarına gitti ...
İlk cami deneyimi bu .. daha önce maalesef kuranı kerimde güzel yol kattetmedi .. ki hafızası müthiştir .
Bu cami hocasını eşim çok sever .. El ezherde eğitim almış .. O yüzden buraya gidiyor ..
Oğlum secmeli ders olara okulda aldı biraz büyük kızada lisede aldı ama çok verimli degilSelamlar herkese ...