Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam![]()
bu akşam nasıl bir veda edeceğuk acaba
çagatayın dediği gibi mutlu son olmasın,mutlu sonsuz olsun
ayy yanlız bu akşam iftara davetliyiz,gerçi gideceklerimizde içerde hastası ama kalabalıkta nasıl olur final izlemesi
ayyy ada allah kolaylık versin
Ausencia birde şeyi düşündüm benim bünyem aclıga cabuk cevap veriyor acaba oruclu gibi bir diyetmi yapsam
İnşallahGeçici şişkinlik bir günde iner ...
Üstelik şu an regl bitimi neredeyse ... en verimli kilo verilen zaman ..
1 kilo üzeri gider senden ... tam altın hafta çünkü
İnşallahGeçici şişkinlik bir günde iner ...
Üstelik şu an regl bitimi neredeyse ... en verimli kilo verilen zaman ..
1 kilo üzeri gider senden ... tam altın hafta çünkü
Kazület menülere geri döneyimİşte neye cevap veriyorsa ona yönel canım .. aç kalmıyordun verirken de zaten ... menülerin dolu dolu idi .. hatta nam ı değer kazulet :)
Toparla canım bir şekilde ..bu kadar emek var karşılıklı .
Kazület menülere geri döneyim![]()
Kuzummm tartılmadımmm kiiiDelyDoly sen kaç kilo oldun bakayımmm
yaaa şimdi sana yazarken aklıma geldi .. T tuba52 canım mesajını okudum ... takıma gelmek için kilolarını vermeyi bekleme ... sen gel .. başla menü yazmaya ... listeye sonra girersin nasipse ... artılar gidince
@Sherrysherrylady veSekercikiz bir zamanların müthiş ortileri .... siz nerdesiniz bakayım ? izindesiniz diye selam verme iznine de mi girdiniz ?
heeee bir de yei üye kontejyanındanWhite Lily kayıp .............
exmadon cezan eksi 3 kg ya çıktı haftalık
![]()
Sağol canim bide o evdeyken elektrikli süpürge makinasını calistiramazsin sesini sevmiyirmus ben gidince calistir diyor mecbur saat 11- 11:30 kadar onu bekliyorum... komik yaaa valla
Bende Ramazanda zayıflıyorum midem açlığa aynen cevap veriyor aç kalarak zayıflayanlardanımAusencia birde şeyi düşündüm benim bünyem aclıga cabuk cevap veriyor acaba oruclu gibi bir diyetmi yapsam
Kuzummm tartılmadımmm kiii
Alıntıların yok olmuş , aklımda kalanları parça parça toparlıyorum ancak
@koza16 mide bastırmak için cicibebe ne kuzumkilo almak isteyenler topiğinin bir numaralı yiyeceği o ..
BU arada yok senle yarış için en az 61 lere çıkmam lazım ki 3 kilo vereyim
Başka başkaa...
ada81 nın babası geliyordu
@masumm un çöken pc si geri gelmişti
heeeeeeh nihayeeeeeeeeeeeetmimu88 hanımlar gelmişlerdi
mimucan nasılsın ne alemdesin , 65 oldun muuuuuuuuuuuuuu ?
@saydin78 nında tadilat bitmişti ... Güle güle otursun şimdi ... 58 kilo olsun bu hafta![]()
Amaninnnn agzındannnnn yell alsınn kızz çılgınn seniiiiiBurdan bakınca ben bir 81.3 görüyorummmmm![]()
Tamamsen önce bir artıları güzelce toparla bakalım ...
yarına yolla şişlikleri ..
bana da kilo bildir özelden tüzelden farketmez
Yoook sermem ... halı serdiğimiz hafta totem fena çarptı bizi ...hala olamaaadımmm ablaaaaamyollarınaaa halı serde bayram gelsin :)
Amaninnnn agzındannnnn yell alsınn kızz çılgınn seniiiii![]()
Sağolasın minnakim evet az kaldi dayanacam mecbur....Allah kolaylık versin canım neyse ki oruçtan çıkacaksın bir kaç güne![]()