Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

babam:cool: :KK60:bu akşam nasıl bir veda edeceğuk acaba :deli::confused:
çagatayın dediği gibi mutlu son olmasın,mutlu sonsuz olsun:KK75:
ayy yanlız bu akşam iftara davetliyiz,gerçi gideceklerimizde içerde hastası ama kalabalıkta nasıl olur final izlemesi :cry:

ayyy ada allah kolaylık versin

Aynı dertdeyim tatlım .. ben evde izlemeyi seviyorum ... bizde iftardayız bu akşam .. ve evin gençleri izliyor .. açmazlar umarım çk kalabalık diye ... ben kaydedip evde izlemek istiyorum çünkü ..

neyse bi dizi var nefes mi söz mü bugün ... gelenlerin bir kısımı onun hastası ... onu açtırırım ben :KK71::KK71:

Ausencia Ausencia birde şeyi düşündüm benim bünyem aclıga cabuk cevap veriyor acaba oruclu gibi bir diyetmi yapsam

İşte neye cevap veriyorsa ona yönel canım .. aç kalmıyordun verirken de zaten ... menülerin dolu dolu idi .. hatta nam ı değer kazulet :)

Toparla canım bir şekilde ..bu kadar emek var karşılıklı .

DelyDoly DelyDoly sen kaç kilo oldun bakayımmm :sopa::sopa::sopa:

yaaa şimdi sana yazarken aklıma geldi .. T tuba52 canım mesajını okudum ... takıma gelmek için kilolarını vermeyi bekleme ... sen gel .. başla menü yazmaya ... listeye sonra girersin nasipse ... artılar gidince :KK71:

@Sherrysherrylady ve Sekercikiz Sekercikiz bir zamanların müthiş ortileri .... siz nerdesiniz bakayım ? izindesiniz diye selam verme iznine de mi girdiniz ?

heeee bir de yei üye kontejyanından White Lily White Lily kayıp ............. exmadon exmadon cezan eksi 3 kg ya çıktı haftalık :sopa::sopa::sopa:

DelyDoly DelyDoly sen kaç kilo oldun bakayımmm :sopa::sopa::sopa:

yaaa şimdi sana yazarken aklıma geldi .. T tuba52 canım mesajını okudum ... takıma gelmek için kilolarını vermeyi bekleme ... sen gel .. başla menü yazmaya ... listeye sonra girersin nasipse ... artılar gidince :KK71:

@Sherrysherrylady ve Sekercikiz Sekercikiz bir zamanların müthiş ortileri .... siz nerdesiniz bakayım ? izindesiniz diye selam verme iznine de mi girdiniz ?

heeee bir de yei üye kontejyanından White Lily White Lily kayıp ............. exmadon exmadon cezan eksi 3 kg ya çıktı haftalık :sopa::sopa::sopa:
Kuzummm tartılmadımmm kiii

Alıntıların yok olmuş , aklımda kalanları parça parça toparlıyorum ancak o_O

@koza16 mide bastırmak için cicibebe ne kuzum :sinirli: kilo almak isteyenler topiğinin bir numaralı yiyeceği o ..

BU arada yok senle yarış için en az 61 lere çıkmam lazım ki 3 kilo vereyim :halay:

Başka başkaa...

ada81 ada81 nın babası geliyordu :KK49: @masumm un çöken pc si geri gelmişti :KK53:

heeeeeeh nihayeeeeeeeeeeeet mimu88 mimu88 hanımlar gelmişlerdi :KK200::işsiz::işsiz: mimucan nasılsın ne alemdesin , 65 oldun muuuuuuuuuuuuuu ?

@saydin78 nında tadilat bitmişti ... Güle güle otursun şimdi ... 58 kilo olsun bu hafta :dua:

hala olamaaadımmm ablaaaaam :D yollarınaaa halı serde bayram gelsin :)

Back
X