Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen 66 ol yete biz gerisin düşünürüz takım dediğin böyle günler için var :KK70:
En sonn o rakamlarr m.ö gibiiii 2003 yılında görmüştümm düğün telaşı sinir stress ayy inşallahhh keşkee amaa olr ndn olmasın sonuçta bu rakamlarıda göremem diyordumm.

@kelebekolacam

irmae irmae

daktırlarımızı etiketleyeyim :KK49:

Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış. D3 5 çıktı. T4 biraz yüksek. Henüz gitmedim doktorun yanına.

T4, T3 ve tsh ile birlikte değerlere bakılarak yorumlanması gerekiyor tiroid açısından. D3 te, d vitamini konusunda ciddi düzeyde eksiklik aralığında (10un altı olan değerler) . Kilo vermeni yavaşlatabilir bu düzey, sırt sğrılarına, uykusuzluğa ve yorgunluğa sebep olabilir. Doktor zaten muhtemen damla verecektir onu düzenli kullandığında hallolur. Bir de güneş alerjin yoksa evdeyken camı açarak vücuduna güneş almaya çalış 5-10 dakika kadar. Ama camın arkasından olmasın onda etki alınamıyor. Başka oynayan değer yoksa gayet güzel. D vitamini eksikliği çok yaygındır. Takma kafana sakın.

Yersiz bir depresyon moduna girdim ben iki üç gündür. Allahtan Ramazan'a denk geldi akşama kadar canım deli gibi cısslar cosslar istiyor, oruç olunca tabii yemek yok e iftardan sonra da yemekle şişiyorum yine yiyemiyorum. Böylece kaçamaksız devam ediyorum.:KK45: Bundan sonra depresyon belirtisi gösterdiğim zaman oruç tutacağım hem tuhu besliyor hem de kaçamaktan koruyor, ne güzel şey ya hu.:KK24:

En sonn o rakamlarr m.ö gibiiii 2003 yılında görmüştümm düğün telaşı sinir stress ayy inşallahhh keşkee amaa olr ndn olmasın sonuçta bu rakamlarıda göremem diyordumm.
Ćok az kalmış...
Bence niye olmasınki olur kuzum yeterki birbirimize hep destek olalım şurdaki yapılan motivasyon hiç bir diyetisyen programında yok verirler bir liste eline git yap gel derler burda ruhunuda motivasyonla besliyorsun yoksa bir yerde tek kalınca bocalayıp bırakıyorsun
Topslan dön aramıza ;))))

Ćok az kalmış...
Bence niye olmasınki olur kuzum yeterki birbirimize hep destek olalım şurdaki yapılan motivasyon hiç bir diyetisyen programında yok verirler bir liste eline git yap gel derler burda ruhunuda motivasyonla besliyorsun yoksa bir yerde tek kalınca bocalayıp bırakıyorsun
Topslan dön aramıza ;))))

Ćok az kalmış...
Topslan dön aramıza :KK66:)))
Kesinlikleee %100 haklısınn güzelik zatennn burası sayesinde verdim hep +90 ve 7 takım çok güzel dostluklar edindim kglarımdan kurtuldum.İnşallah şuu kafamı dagıtayınm kalanı da vereceğimm

DelyDoly DelyDoly sen kaç kilo oldun bakayımmm :sopa::sopa::sopa:

yaaa şimdi sana yazarken aklıma geldi .. @tuba52 canım mesajını okudum ... takıma gelmek için kilolarını vermeyi bekleme ... sen gel .. başla menü yazmaya ... listeye sonra girersin nasipse ... artılar gidince :KK71:

@Sherrysherrylady ve @Sekercikiz bir zamanların müthiş ortileri .... siz nerdesiniz bakayım ? izindesiniz diye selam verme iznine de mi girdiniz ?

heeee bir de yei üye kontejyanından White Lily White Lily kayıp ............. @exmadon cezan eksi 3 kg ya çıktı haftalık :sopa::sopa::sopa:
geldim geldim burdayım. :D dün gelemedim

Kaçmadan şeyi sorayım, kiraz sapı çayını siz nasıl yapıyorsunuz

6-7 dk kaynatıyorum varsa yaprakta atıyorum

Yersiz bir depresyon moduna girdim ben iki üç gündür. Allahtan Ramazan'a denk geldi akşama kadar canım deli gibi cısslar cosslar istiyor, oruç olunca tabii yemek yok e iftardan sonra da yemekle şişiyorum yine yiyemiyorum. Böylece kaçamaksız devam ediyorum.:KK45: Bundan sonra depresyon belirtisi gösterdiğim zaman oruç tutacağım hem tuhu besliyor hem de kaçamaktan koruyor, ne güzel şey ya hu.:KK24:

Aynen canım benim borcumda çok ... kışın tutabilirim kısa günlerde zaten ...

sende artık gerçekten şu yersiz depresyonu at üzerinden yahu .... havalarda bir cıvıl cıvılolmadı bizim buralarda ... sizin oralarda böyle ise ...depresifliklik ondandır

Bu gün hiç gidesim yok evde olup dinlemek isterdim tabi sözkonusu görümce olunca el mahkum artık gidecegiz duşumu alayım birazadan cıkarız herkese hayırlı ramazanlar :KK24:

Bende aynen bu akşam görümcedeyim .... severim ama ... ama severim kime desem bir kazık yiyorum gerçi o ayrı da :rapci::rapci:

bak güçlü dur .... öyle hastalık , ayılığ bayılma olmasın haaaa ... güçlü dur ki kimse sana yemedim güçsüz kaldın demesin ..

Naptın sen banu ???
Dur hele bakayım ... sessizliğin hayra alamet değilmiş demek ...

beyaz ekmek ve helva ... eksi banunun göz dönmeleri bunlar ...
hemen toparlanıyorsun hemen canım ...

Allah aşkına puan saymak falan ... neden o kafanı yoruoyrsun ... iyi kötü bir yol tutturdun gidiyordun ne güzel ... üstelik yoldan çıkaranda kaçamaklar oldu seni ..

yok yahu sessizligimle alakalı bir durum degil
dün evde oldugum için gireedimmm

bugünde ögleden sonra geldi bilgisayarım , malum yogun pazartesi ilk iş günü

gözüm döndü vala , dedim banu puan senin neyine bi yol çizmiş gidiyordum
suntamıda yiyordum etimegi mide :(
canım isterse karpuz kavunumu yiyordum kahvaltıda bir dilim
ne geregi vardı ki daldan dala , daldan dalaaa :(

canım if 'im iyi gelmişti banaaa

neys nerde trak , orda bırak diyip yoluma devam ediyorummmm

yarınki lazanyanın kıymasından yiyerekten :-):-)

6-7 dk kaynatıyorum varsa yaprakta atıyorum

Aynen canım benim borcumda çok ... kışın tutabilirim kısa günlerde zaten ...

sende artık gerçekten şu yersiz depresyonu at üzerinden yahu .... havalarda bir cıvıl cıvılolmadı bizim buralarda ... sizin oralarda böyle ise ...depresifliklik ondandır

Bende aynen bu akşam görümcedeyim .... severim ama ... ama severim kime desem bir kazık yiyorum gerçi o ayrı da :rapci::rapci:

bak güçlü dur .... öyle hastalık , ayılığ bayılma olmasın haaaa ... güçlü dur ki kimse sana yemedim güçsüz kaldın demesin ..
O kazıklarda olmasa biz hiç bir sey anlamayız zatten :KK70:
Tamam kuzum :KK5:

Heeeeeeee o zaman 3 sadece 3 :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Yahu kaptan ben bişey soracam. İlk buraya geldiğimde millete sopa sallayıp duruyordun. Gözümü de epey korkuttun haaaa. Giderek minnoşlaştın mı sen naptın:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Sarmalar tatlılar kimseyi de kıramıyor:KK70::KK70::KK70: Sopalı kaptan oldu minnoş kaptan :-):-):-)

yok yahu sessizligimle alakalı bir durum degil
dün evde oldugum için gireedimmm

bugünde ögleden sonra geldi bilgisayarım , malum yogun pazartesi ilk iş günü

gözüm döndü vala , dedim banu puan senin neyine bi yol çizmiş gidiyordum
suntamıda yiyordum etimegi mide :KK43:
canım isterse karpuz kavunumu yiyordum kahvaltıda bir dilim
ne geregi vardı ki daldan dala , daldan dalaaa :KK43:

canım if 'im iyi gelmişti banaaa

neys nerde trak , orda bırak diyip yoluma devam ediyorummmm

yarınki lazanyanın kıymasından yiyerekten :-):-)

Bence de banu ... sonuçta If çok iyi giderken , bi sıkıldın aralara bir şeyler serpiştirdin de ondan durdu .. kaçamakların oldu yani ..yokda iyi kötü güzel idare ediyordu o seni ...
Şimdi aynen IF le devam bencede ...

Back
X