Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar paylaşım alanında bir oylama vardı ... bayram öncesi etap birleştirilsin mi birleştirilmesin mi ? oy çokluğu yeterli olan oylamada takımların çoğunluğu birleştirmemesini seçti ...
Bayram öncesi bildirim yapmış oluyoruz zaten ...

Yani bu Cuma ve sonrasında bildirimlerin bildiğimiz düzende devam ...

Ola ki bir yere gidecek , ulaşamayacak arkadaşımız varsa listede ( hemen hepinizin teli var) iletişime geçecek bir ses etsinler bana :) Liste dışı olanlar için sorun yok
ben istanbulun bekçisi diyetimin nöbetçisiyim :)

4 otobüsü ile gitti father:) İstanbul dönüşü belki abimle uğrayacağı için tekrar .. kısa süreli ayrılık ...

Sonra da biz Antalyaya ... her sene Eylül gibi giderdik ama bu sene öne alacağız muhtemelen ... Temmuz sonu ya da Ağustos ... bakalım nasip ..

Yusufla etkinlik yapacağız şimdi biraz ..

İftarda dışarda yemekteyiz ... o yüzden yemek derdim yok .. çıkmadan gelirim yine nasipse .:KK15:

allah kavuştursun şimdiiden
bendeee antalya olacagım kurban bayramı
kısmet olursaa
otel parasını ödeyebilirsemm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canlar paylaşım alanında bir oylama vardı ... bayram öncesi etap birleştirilsin mi birleştirilmesin mi ? oy çokluğu yeterli olan oylamada takımların çoğunluğu birleştirmemesini seçti ...

Ola ki bir yere gidecek , ulaşamayacak arkadaşımız varsa listede ( hemen hepinizin teli var) iletişime geçecek bir ses etsinler bana :) Liste dışı olanlar için sorun yok
Kaptanım benim durumlarım belli olmaz, o yüzden özelden numaramı atayım internetin durumu belli olmaz. Aksilik yaşamayalım. :)

4 otobüsü ile gitti father:) İstanbul dönüşü belki abimle uğrayacağı için tekrar .. kısa süreli ayrılık ...

Sonra da biz Antalyaya ... her sene Eylül gibi giderdik ama bu sene öne alacağız muhtemelen ... Temmuz sonu ya da Ağustos ... bakalım nasip ..

İftarda dışarda yemekteyiz ... o yüzden yemek derdim yok .. çıkmadan gelirim yine nasipse .:KK15:

kısmet olursaa
Kızlar kurban bayramı öncesi ve bayram da bende Antalya ve Alanya'da olabilirim, planı tam yapmadık ama büyük ihtimalle oradayız

Yolu acık olsun kuzum :))))

Ben evdeyim :rapci:

:kk77::kk77:

kahvaltı yok sabah bir kahve

öglen
lazanyanın kıyma sosundan 2 servis kaşıgı kadar
1 tabak çoban salata
3 ymk bamya
350 ml kadar kefir

akşam yok

2 lt kadar su

Güzel menü :super: abuk sabuk pat diye gelen onca artıyı en azından çoğunu temizler .

ben istanbulun bekçisi diyetimin nöbetçisiyim :)

kısmet olursaa

Kaptanım benim durumlarım belli olmaz, o yüzden özelden numaramı atayım internetin durumu belli olmaz. Aksilik yaşamayalım. :)

Kızlar kurban bayramı öncesi ve bayram da bende Antalya ve Alanya'da olabilirim, planı tam yapmadık ama büyük ihtimalle oradayız

Bende arifeden köye çıkıp 2 gün kalıp , pzt , sl evdeyim bu bayram .... sonrası iş zaten eşime ... Mimu el öpmeye bana gel :KK53:

Yaza Kurbandan önce dönmek için erken gidiyoruz zaten begüm ... siz banuyla buluşun artık:63:

irmae irmae kaydedildin canım

@_SARAYCA_ yeter dinlendiğin bugün menü yazmaya başla mortiiiiiiiiiiiiiiii....

Benm ortim ne alemde bakalım ? tartısı ekmeğe olumlu cevap verdi bence :KK49:
Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklıma ada81 ada81 geldi .

Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklıma ada81 ada81 geldi .

eşimde de bugün gördük tahlil sonuçlarını ... demir eksik .. ldl yüksek .. yağ yüksek ... ne o sporcu adam ? bi ramazan bıraktı hemen değerleri coşmuş ...

Dikkat etmek lazım :işsiz:

evet aldığımız artıları derhal temizleyip , yeni eksilere yelken açmaya da dikkat etmemiz lazım .. aklımıza cız coz getirmemeye de ..

Bu kaptan mezun olmuş , dal olmuş haa bizimle cebellşeiyor ... ona da yazık demek lazım d i miiii efseer

evet aldığımız artıları derhal temizleyip , yeni eksilere yelken açmaya da dikkat etmemiz lazım .. aklımıza cız coz getirmemeye de ..

Bu kaptan mezun olmuş , dal olmuş haa bizimle cebellşeiyor ... ona da yazık demek lazım d i miiii efseer
Bu gün cogu gitti kuzum galiba öyle hissetim şişlik yok tabi sabah ne olur nilmiyorum ...

Back
X