Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çarşamba ... perşembe bu arada ... lütfen dikkat ... azami dikkat ...
Ne kozunuz varsa dökün ... özellikle tartısı gülmeyenler ....

Senimi kiracam ulan diyesim gelsede hemen geçti :))

Pek kiymetli 7.takim ahalisinin kadir gecesi mubarek olsun.
43d14df0153b90244222b67da64ca3ca.webp

evet 5 gün var diyor takvim ama sanırım daha erken gelecek gibi
beyaz ekmle helva yeiştim bi geçen
az yedigim için gtmiyor kilom ben farkındayım
ilk if yatgıım hafta dolu dolu yerdim
az yiyince kitliyor vucut

Canım kesinlikle az yediğin için vücudun kitliyor bazen bana da öyle olurdu bildiğin içtiğim suyu bile tutardı vücudum bence sende ufaktan ye derim şaşırt vücudunu sonra tekrardan aç kalırsın oynayacaktır inan :halay:

Canım kesinlikle az yediğin için vücudun kitliyor bazen bana da öyle olurdu bildiğin içtiğim suyu bile tutardı vücudum bence sende ufaktan ye derim şaşırt vücudunu sonra tekrardan aç kalırsın oynayacaktır inan :halay:

cnm biraz biraz yemegimi şeyleri yiycem
ögünlerde , birde zaten bayramda kaçamaklı yemesemde düzen şaşacak o yüzden bayram sonrası devam artık
aynen yaa içtigim su bile kalıyor vucudumda sanki

cnm biraz biraz yemegimi şeyleri yiycem
ögünlerde , birde zaten bayramda kaçamaklı yemesemde düzen şaşacak o yüzden bayram sonrası devam artık
aynen yaa içtigim su bile kalıyor vucudumda sanki
Öyle oldu bence sende çünkü bildiğin aç geziyorsun böyle sabit olman ya da artı çıkman hiç mantıklı değil kuzum canını sıkma vücudun tutuyor inan salarsa bayağı fazla gidecek gör bak :21:

Herkese merhabalar. 2-3 gündür internetimde sıkıntı vardı giremedim. Bugün Urfa'ya gidiyorum. Bayramdan sonra döneceğim inşallah. Bayram biraz telaşlı geçecek o yüzden giremeyebilirim 1 hafta kadar. Kilo bildirmeye gelirim inşallah. Hepinizi çok öpüyorum:KK200::KK200::KK200:

Herkese merhabalar. 2-3 gündür internetimde sıkıntı vardı giremedim. Bugün Urfa'ya gidiyorum. Bayramdan sonra döneceğim inşallah. Bayram biraz telaşlı geçecek o yüzden giremeyebilirim 1 hafta kadar. Kilo bildirmeye gelirim inşallah. Hepinizi çok öpüyorum:KK200::KK200::KK200:

hayırlı yolculuklar,iyi tatiller :KK3:

hahahahaha nerden anladınn , evet yaptım
ama onu düşünerek eklememiştim :-):-)
:KK59: :KK59: :KK59:
Anlarimm benn....
Enerjini hissettim tee buralardan
Aaaa neden abnlanmış kii tühhh yaa çok üzüldümmm
Bdv de polemik yapmış....
Dün meraktan baktimmm:confused::confused::confused:
Bugun nasil halsizim nasil halsizim anlataman su saatte bitkin durumdayim babam gelecek hazirlik yapmam lazim..Rabbim kuvvet versin insallah..
Gözün aydın canım.
Rabbim kolaylık versin güç kuvvet versin..

İyi tatiller canım :KK36::KK36::KK36:

Back
X