Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorum :KK200::KK200::KK200:Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Aminnn canım..

Günaydınlarrr...
Kadir Gecesin bugün Rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmez ettiğimiz duaları kabul eder insallah en hayırlı şekilde....

Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorum :KK200::KK200::KK200:Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.
İnşallah canlar :)))

Halam geldi dün :(:45:
Ne güzel hayallerim vardı bebeleri toplayıp büyük camilerden birine gidecektim , sonrada yanımdaki cami sabaha kadar açık orda arkadaşlarla sabahlıycaktık :( inşallahmı demedim konuşurken naptım :( ... Geçen yılda aynen böyle olmuş idi .
Ya nasip , senden gelene hamdolsun rabbımmm ...

Dua eder dua bekleriz hanımlar ...:68:
Herkesin sinesinde kendi sıkıntıları ve duaları gizli , dile dökülen yada sinede kalan ...
Rabbım dualarınızın hayırlılarını kabul etsin inşallah ve hepimizede iki cihan saadeti versin , AMİN...

Son düzenleme:
Back
X