- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
Kız anam baklava tarifi istemişti de ondan şettim ama Sonraki katmer tarifi tamamen mazoşistikAhu060812 nun facebook paylaşımlarından geldim burayaaaaa kendi zayıflayıp milleti şişirecekkkk ahuuuuu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız anam baklava tarifi istemişti de ondan şettim ama Sonraki katmer tarifi tamamen mazoşistikAhu060812 nun facebook paylaşımlarından geldim burayaaaaa kendi zayıflayıp milleti şişirecekkkk ahuuuuu
![]()
Sağol ortim iğnenin üzerine daha iyimçok çok geçmiş olsun canım![]()
Valla dün kafa bir koydum daha kalkamadım adam sanırım idral yollarındada bir rahatsızlık var belim ağrıdı ve idrarda yanma var eşim sonucu almaya gitti o sırada ada çayını unutum ilaçlarımı eşim alsın onuda diyeyim...Doktorumda yazmis kesinlikle ada cayi gargarasi yap biliyirsunuz ben ne cektim yapmadigim bisey kalmamisti... en son aktara gidip aldim gargara 3 defa yaptim şıp diye agri kesildi duzeldim......mutlaka yap hic boşuna çekme o agriyi canim..
Günaydın ...
Nihayet ankarada güneşli bir sabah![]()
Dünkü menüm
Pek menü sayılmaz ama akşam hastalıktan gelemedim
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 dilim t.t ekmek
Ara biraz güç toplamak icin
Biraz kiraz 2 kuru kaysı
Öğlen canım hiç bir sey istemedi
1 kase yogurt
2 dilim.t.t ekmek
Akşam mide bulandı kustusunca hiç bir şey yemedim gecede acile gittik bir igne birde tahlil verdim geldim bu sabah tahlil sonucunu alcagım
kızlar günaydın
kimseler gelmemiş herkesler nerede![]()
Teşekür ederim canımm...geçmiş olsun cnm
günaydın cnm bayram kasveti erken geldi takma
geçmiş olsun cnm
günaydın cnm bayram kasveti erken geldi takma