Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia beni saatler zorluyor sanırım o saatlerde yemekler... evet yarina kilo vermem lazım bakalım ne olacak... bugün de alırım iftardan önce yarın da iftardan önce yetişmeye çalışırım...

Iftar

2 hurma+ zencefilli limonlu k.tarçınlı ılık su
1 kepçe çorba

15 dk ara....

1 tabak semizotu z.yağlı
1 kase yoğurt
1 adet tavuk çöp şiş

Sahur

Kahve
1 avuç kiraz

Kahve
1 avuç dut

Kiraz sapı ile kaynatılmış kuru incir ve kayısı / suyu içildi ... taneleri yendi :)

Sahurda bunlar 1 er saat kadar ara ile oldu.
1 de 2 de 3 de ... gibi ...

Ortim katya ada81 ada81 :halay:
Mortilerim şifası çabuk gelsin Efser Efser Ile tartısı son dk golü atıp ters köşe yapacak @_SARAYCA_ :rolleyes:

Ausencia Ausencia beni saatler zorluyor sanırım o saatlerde yemekler... evet yarina kilo vermem lazım bakalım ne olacak... bugün de alırım iftardan önce yarın da iftardan önce yetişmeye çalışırım...

Evet canım saatler yüzünden ilk haftalar benide üzdü tartı ... haladan sonra oruca başladığımda iyi gitti bu hafta şükür .
Önlem olarak sahuru geçiştirmek bana yaradı .
Acıkma derdim de olmadı hiç şükür .

Evet canım saatler yüzünden ilk haftalar benide üzdü tartı ... haladan sonra oruca başladığımda iyi gitti bu hafta şükür .
Önlem olarak sahuru geçiştirmek bana yaradı .
Acıkma derdim de olmadı hiç şükür .

benimde acıkma derdim yok da işte malum dertler yüzünden kafam yerinde olmuyor... az kaldı ama bugün de iyi sıcak

:KK70::KK70::KK70:
Anaaam bu mesej eskiden kalmış. Alıntıları ekle diyince bu da çıkıverdi begüm :KK70:

Koyarız koyarız ceviz sağlıklı yağ ihtiva eder :KK70:

Tamammm sen ordan göz kulak ol ahumm
.. asayiş ile berkemal hiç ayrılmasınlar:KK70:

Seni takımın sosyal medya gözümü yapsam mimum :KK70: kim ne paylaştı yemeklik bana ispiyonlasan :cool::KK70:

Ve aleyküm selam hülyacım :KK60:
Aminnnnn .

Günaydınnnnn nefs'immm :KK60: iyiyim şükür ... benim sessizlik kadir gecesindendi .
Canım kahvaltıyı halil ibrahim bereketinde yaptıysan o şişkinlik yapmış olabilir .:confused:

Günaydınlar fulya ... bademcikler için geçmiş olsun çok .
Ramazan sonu rehavetide sanırım hemen herkeste oluyor .

Menün güzel ... sahurda iki yumurtalı omlet ve kabak pizza doyurucudur , ekmek fazla olmuş .

Akşamda dondurma fazla . Neden fazla çünkü bu ara menünde vardı .. tani evet yenilebilir ama alışkanlık haline gelmese iyi olur canım .:KK66:

Katyaaaa firdevs uyandı mıııı , sabah kahvesi yapıldı mı:KK70:
Menün güzel canım .
Tek iftar olduğu için bundan az olması beklenemez :KK66:

Günaydınnnnn .:KK25::KK25:
Yok canım menün çok ... :KK66:yani sana göre devasa da diyete görede çok .
1.si akşam daveti bildiğin için oruçlu mantığında öğleni es geçmeliydin .
2.si en azından böreği ellememeliydin .

Günaydın irmae cımmm .
Menün gayet güzel sağlıklı canım .
Rüyamda seni gördüm gece .
Bir de kelebekolacam kelebekolacam Daktırımı:KK200:
Kilo hesabı yapıyordunuz iki doktor :KK70:

Çoook geçmiş olsun efsercim :KK60:
Sonuçlar çıkınca bize de yaz canım .

Günaydımnnnnnnnnnn...... geldik evlattt geldikkkkk :KK60:

Günaydınnnnnn aebenim:KK200:
Bizde de şükür çok güzel güneş var .

Günaydınnnnnn dely immmmm :KK200:

Günaydınnnnn fıstığıııım:KK200: .... hemen hepimiz böyleyiz canım .... şaşan uyku düzeni bizi de şeşi beşi yaptı :deli:

Oyy hayrolsun kaptaniçem tam da mübarek gecede. Hayırlısıyla kelebekolacam kelebekolacam ile hedefimize hızla ulaşacak mıyız acaba:halay: Hayır haftalık kiloya ulaşmama gıdım kaldı o mu malum oldu acaba kaptanıma:KK59:

İdrar yollarında enfeksyon varmış 3 iğne vermiş ondan sonra abtibiyotik tedavisi vermiş bugün şükkür iyim
Ama kafamın içi boşalmış gibi halsizlik var
Bu gün azami dikkat kuzum benimde gülüyor çok şükür artılar temizledi bugün bir atak yaparsam en az - 500 gr görürüm inşallah
Cook gelmis olsun canimmm

:KK70::KK70::KK70:
Anaaam bu mesej eskiden kalmış. Alıntıları ekle diyince bu da çıkıverdi begüm :KK70:

Koyarız koyarız ceviz sağlıklı yağ ihtiva eder :KK70:

Tamammm sen ordan göz kulak ol ahumm
.. asayiş ile berkemal hiç ayrılmasınlar:KK70:

Seni takımın sosyal medya gözümü yapsam mimum :KK70: kim ne paylaştı yemeklik bana ispiyonlasan :cool::KK70:

Ve aleyküm selam hülyacım :KK60:
Aminnnnn .

Günaydınnnnn nefs'immm :KK60: iyiyim şükür ... benim sessizlik kadir gecesindendi .
Canım kahvaltıyı halil ibrahim bereketinde yaptıysan o şişkinlik yapmış olabilir .:confused:

Günaydınlar fulya ... bademcikler için geçmiş olsun çok .
Ramazan sonu rehavetide sanırım hemen herkeste oluyor .

Menün güzel ... sahurda iki yumurtalı omlet ve kabak pizza doyurucudur , ekmek fazla olmuş .

Akşamda dondurma fazla . Neden fazla çünkü bu ara menünde vardı .. tani evet yenilebilir ama alışkanlık haline gelmese iyi olur canım .:KK66:

Katyaaaa firdevs uyandı mıııı , sabah kahvesi yapıldı mı:KK70:
Menün güzel canım .
Tek iftar olduğu için bundan az olması beklenemez :KK66:

Günaydınnnnn .:KK25::KK25:
Yok canım menün çok ... :KK66:yani sana göre devasa da diyete görede çok .
1.si akşam daveti bildiğin için oruçlu mantığında öğleni es geçmeliydin .
2.si en azından böreği ellememeliydin .

Günaydın irmae cımmm .
Menün gayet güzel sağlıklı canım .
Rüyamda seni gördüm gece .
Bir de kelebekolacam kelebekolacam Daktırımı:KK200:
Kilo hesabı yapıyordunuz iki doktor :KK70:

Çoook geçmiş olsun efsercim :KK60:
Sonuçlar çıkınca bize de yaz canım .

Günaydımnnnnnnnnnn...... geldik evlattt geldikkkkk :KK60:

Günaydınnnnnn aebenim:KK200:
Bizde de şükür çok güzel güneş var .

Günaydınnnnnn dely immmmm :KK200:

Günaydınnnnn fıstığıııım:KK200: .... hemen hepimiz böyleyiz canım .... şaşan uyku düzeni bizi de şeşi beşi yaptı :deli:
Uyanmaz miiiii uyandi firdevs :KK70::KK70: çıktı disari 3 gibi gelirim dedi msj verdi yemek hazirla yaniii ;)))

Tünaydın herkese ♡♡
Yoğun tempo ile temizliğe toparlamaya devam :) sanırım bayramdan sonraya kalacak bir çok iş, zira eşimin yapacağı bazı detaylar var. Çalışıyor işten gelince de yorgunluktan ne yapabilirse yapıyor :) Bayrama şehir dışına gideceğiz, böylesi içime sinmiyor ya hayırlısı :KK51:

Ayyy regli olacam aclik ataklarim basladi başıma vuruyor resmen ...koltuguma sızdım biraz dinleneyim :)) iftar olmadan gozum döndü suan sunu yiyecem bunu yiyecem diye ;))) Ausencia Ausencia ama buyuk bardak bi su iciyorum yarim lt sonra tıkanıyom..

Ayy salonu temizlemem lazim temizde biz toz alsam iyi olur ama hic halim yok cumartesi iftar sonrasi mi yapsam ne yapsam....

Back
X