Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Halledersin canım içimi ferah tut sen, dediğim gibi bayan hoca desteği ya da bir cesaretle kendi kendine dolaşa dolaşa o stresi atacaksın. :)

Sorma zaten kavimler göçü gibi ilerliyoruz, her gittiğimiz eve bir hediyeydi çikolata derken, eşim diyor artık beni de port bagaj olarak tepeye bağlar tartıyı yanına oturtursun diye:olamaz: Dedim kaçamak isteyince kızlar ne der bu cıss bir düşün istersen demeyi biliyorsun, cuma günü de tartı günübde ne diyeceğimi sen düşün o tartı gidecek dedim.:KK70: Yalnız tartıyı da görünce kayınvalidem evi kapattık onlara taşınıyoruz diye korkabilie. Bayram bayram yüreğine inmesin kadıncağızın açıklaya açıklaya çıkaralım bari.:rolleyes:
:-) :-)

Bende izne mi ayrılsam diye düşündüm başım çok kalabalık ev aranacak esya topalanacak taşınma işi eşimin 2 kampi var temmuz ağustos kızımın gençlik kampı var bide sağlık sorunları kelebek mezun olmadan ayrılma diyor
Cozutmasına cozutmamda iste hala beni etkiliyor
Bencede daktırımı dinle mavişim ;)

Insallah bende oyle olacagima inaniyorum
Nisacım ev hanımımısın çalışıyormusun ?
Tekrar merhaba canım bende buranın ablalarındanım 41 yaşındayım 9 yıldır buralardayım . Bir çok diyet tecrübem oldu .. Bugunlerde çok buralarda olamasamsa takımın demirbaşlarındanım diyebilirim :-).

A haaaa orantısız güç kullanılıyor:rolleyes:şuncacık masum ausa :KK70: ben sahur yaptım ammaaaa az .... tartı güzellllllll.
Ilerleyen saatlerde daha da güzel olur mu bekliyorummmmm :KK71:

Hayırlı geceler az yemeli sahurlar kızlar

İftarda bi iki kepçe yoğurt çorbası içtim tıkandım resmen

Şimdi de sahurda 1 dilim ekmek lor peyniri 1 yumurta ve biraz meyve fındık yedim sahurda acıkmıştım

Allah yarın yardımcımız olsun bana bugün çok zor geçti. Bir gün kaldı diye düşünüyorum artık :) işe erken kalkmak olmasa rahatım :)

Aminnnnn canım aminnnn . Bitti bile ...Sonuna geldik ..Rabbim seneye görmeyi de nasip etsin ...

Menün güzel mimum .
Bildirim geç mi olur senin kuzu ?

Bu arada suan 77.6 kilooyum.
Gunluk spor yapma imkanim var.
Daha once diyetisyen,akupunktur,spor merkezi maceralarim oldu ama maalesef surekli ve diaiplinli olmadi.

Nisa hoş geldinnn :KK25:

Ben aus .... bir süredir takımın kaptanıyım .
Okuduğun başarı hikayesindeki 30 kilonun 20 den fazlasını burada bu takımda verdim.
Sende vereceksin ... yeter ki buna inan .

38 yaşındayım ... bir yıl olmadı henüz ...evdeyim çalışmıyorum.
1 oğlum var ... mutlu mesut hamdolsun yuvarlanıp giden bir kadınım .

Disiplinli bir kaptanım . Diyette sürekli yan çizmelere kredim pek yok:duduk: hele hele umutsuzluğa tahammülüm hiç yok .

Azimle devam edeceğiz inşallah . Ilk sayfa da kurallar var ve doldurman gereken bir forum...okuyup yolla ve vira bismillah diyerek başlayalım....

Günaydınnnn
kızlar bugün tatile son 1 gün laylay kıvamında geçer bugün

herkese mutlu günler

kilom :sabit

Günaydınnnnnnn koltuklarda minnak kalan .. bugün itibarıyla izne ayrılan sevgili banu :KK200:

Hayırlı cumalar hatun kişiler :KK68:
Tartıda bol eksili olsun inş .

Hayırlı cumalar güzellik :KK200:

Saraycam senin orta ayarın yok, bi bulsan zaten sorun çözülecekte :KK70::KK70::KK70::KK60:

Biz iki haftadır iki ayarsız morti olduk aebenim sarayca ile :deli:

herkese hayırlı cumalar
öncelikle dünkü menüm

sahur yok
iftar dısarda idik en iyi şekilde atlatmaya çalıştım
bır kase mercimek corbası
bir kase salata
iskenderin sadece donerinden ve yogurdundan az bir sekılde yedım.
çok az corba ile pide yedim.

2 lt su içildi

kadir gecesi ve dun tatlılarla mücadele ettim ayrıca ben kandıl sımıdıne bayılırım cıtır cıtır susamlı onaları da yemedım cok mutluyum:)

Ausencia Ausencia bildirimimi aksam 7 gıbı yapsam olur mu?
ben bu hafta wc sorunumdan dolayı artılarla hep mücadele ettim.
aksama daha iyi olacak düşüncem var senin için uygunmu?

Günaydın şekerler:uykucu: 3,5-4 saat uyudum yine...
Hayırlı sabahlar. Ramazan'ın son cumasında hepimizin dileği, duası kabul olsun inşaAllah :KK200::dua:

Günaydınnnnn ve kocaman aminnnnn:KK200:

Son dakika golu atsam mı :rolleyes:
Hadi geçtim kaleyeeeeee :rolleyes:

kızlar günaydın,dualarımızın kabul olduğu hayırlı bir cuma dilerim

Aminnnnnn günaydın begümüm :KK200:

Günaydın hayırlı cumalar:KK37:

Ausencia Ausencia Kaptanım geçen hafta 52.7
Bu sabah 52.4
Fark -300
Yüzde 0,57

Günaydınnn tatlımmmm ve tebrikler koruma prensesi:KK200:

herkese hayırlı cumalar
öncelikle dünkü menüm

sahur yok
iftar dısarda idik en iyi şekilde atlatmaya çalıştım
bır kase mercimek corbası
bir kase salata
iskenderin sadece donerinden ve yogurdundan az bir sekılde yedım.
çok az corba ile pide yedim.

2 lt su içildi

kadir gecesi ve dun tatlılarla mücadele ettim ayrıca ben kandıl sımıdıne bayılırım cıtır cıtır susamlı onaları da yemedım cok mutluyum:)

Ausencia Ausencia bildirimimi aksam 7 gıbı yapsam olur mu?
ben bu hafta wc sorunumdan dolayı artılarla hep mücadele ettim.
aksama daha iyi olacak düşüncem var senin için uygunmu?

Canım gelebildiğin kadar eksi ile geleceksen :deli: 7 yi geçmemek kaydı ile buralardayım ben .
Hadi bakalım güzel haberler bekliyorum ...

Hafta içi keşke artı mücadeleni yazsa idin önerilerimiz olurdu illa ki :KK200:

Back
X