Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben işyerinden izin aldım,birazdan çıkıcam,bayram sonrası çarşambaya kadar yokum
hepinize şimdiden hayırlı bayramlar,öpüyorum:KK15:

Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar inşallah bayramdan sonra görüşürüz şimdiden bayramınız mübarek olsun :KK200:Biraz ofiste uyuyacağım işlerimi halledip tekrar giremeyebilirim Allaha emanet olun:KK54:

geçmişe uçmadan sizi gördüm minnaklarım :KK36::KK36:

İyi bayramlar olsunnnn .... begum75 begum75 mücverim kilo bildirdin miiii evlat daha bakmadım .... yazmadıysan en sonu yaz da bilelim bayram da sevabını günahını :KK71:

İkinizi de kocamannnnn öpüyorummmm :KK15::KK200:

Çarşamba itibarıyla .... aynı gaz bekliyorum güzellerimmmmmmm :KK19:

İyi bayramlar olsunnnn .... begum75 begum75 mücverim kilo bildirdin miiii evlat daha bakmadım .... yazmadıysan en sonu yaz da bilelim bayram da sevabını günahını :KK71:

bildirmedim babam:cool: akşama bildiririm,malum niyetliyizHoppa
bende çarşambaya aynı gazla dönmeyi ümit ederek gidiyorum:KK55:bu arada bizimkiler namaza gitti döndükten sonra çıkıcakmışız,henüz beklemedeyim:işsiz:
bende kocaman öpüyorum :KK19::KK15:

Son düzenleme:

Sağol kaptanım bende çok öptüm inşallah az kilo alarak geri döneceğim yerim herhalde ama yürürüm sürekli hava güzel bakalım nasip :deli:Hayırlı bayramlar :KK200:

Yani ne var iğnelemeseler destekleseler demekki yapıya aykırı sinir oluyorum ignelemelerine
Tadı oylemi çıkıyor acaba aklımda deli sorular dedim ya
Bence de güzellikle söyleyip anlaşmak daha iyi de kayınvalidemin genel tarzı bu, kendi çocuklarına da öyle. Öyle olunca da ben de hoş karışılıyorum, şakaya vurup. :)

canım lavbo sorunu ve ödeme oldugunu biliyordum yediklerim sıkıntılı değildi çünkü
gece sahurda bol maydanoz ve yesılcay içtim.
dün aksamki tartıma yakın cıktı bugun daha ıner dıye dunuyorum.
tam 7 de evdeyım hemen tartılıpn yazacağım:KK66:
Tamam canım bekliyorum ben 7 de :KK19:

Kaptanım kayınvalide fit kadın da, ben dedim yemeseydin böyle olmazdı der hep. Şimdi yeni maleme çıkacak, öyle yersen böyle tartılarla gezersin işte diye:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Amaaaaaan salla gitsin .... yaz sonu görüşürüz de el salla :KK71:

Günaydın herkeslere :)
63,5 ile bir süre yokum demiştim şimdi 63,6 ile burdayım +100 olmasına bile sevindim bu süreçte hiç diyet ve spor yapmadım :)
Yüzde olarak 3 haftayı nasıl hesaplayacağımı bilemedim kaptanım Ausencia Ausencia

Canım bu kadar yokluğa 100 gr.cık çok iyi ... ben bir süre gelmeyenlerden artıları kilolarla bekliyorum genelde :rolleyes:

yüzdeyi ben hallederim şimdi ..

Hadi bakalım start bayram sonrası tam gaz inşallah :KK5:

ADINIZ:Nisa

YAŞINIZ:29

BOYUNUZ:1.60

KİLONUZ:77.6

HEDEF KİLONUZ:65

KİLO ALMA NEDENİNİZ:Kontrolsuz yemek yemek,dogum ve hareketsizlik

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Yasim ilerliyor ve kilolardan zamanla rahatsiz olmaya basladim.
Tesetturluyum giydiklerim yakismiyor..

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Evliyim.
Bi oglum var.Calismiyorum.Tum zamanim ev ,oglum ve kitap okumakla geciyor.
Tabi arada gezmelerimiz de oluyor.
Oglumdan dolayi hareketliyim.
Hele yazin hep parktayiz.
Spor yapmayi seviyorum.
Tum arkadaslara simdiden kolayliklar diliyorum.

Nisacım tekrar hoş geldin :KK200:

Spor yapmayı sevmen çok büyük artı .... yazın dışarda harcadığın eforda artın ...eee biraz da gırtlağa giriş yollarını kapatacağız oldu bitti :KK19:

Eğer kilo vermene engel bir sağlık sorunun yoksa emin ol çok güzel ve sağlam yol alırız ... Eylül ayı gibi de hedefi de varmış olursun nasipse

yarın 1 günlük detoks yapmak istiyorum
acaba sıvı deyoksumu yapsam bilemedimm

Canım hazır izin dönemi ... bence fırsatı değerlendir .
Aklındakileri dene .
Mesela senin için aklımdaki dün bir konu açmıştım .... yemek saati bile aynı olan diyetlerde kilo verme durabilir diye ...
Bunlarla oynaman için ideal zaman :KK19:

Ausencia Ausencia kaptanım aminn Rabbim seneyede görmeyi nasip etsin...

dün tartıldım ama akşamı bekliyorummm açıkçası 19:30 geç mi olur?

Olmaz canım olmaz ... buralardayım ... iftara da daha 1 saatten fazla kalıyor bana ... hazırlanırım rahat rahat :KK19:

Gunaydin. Hayirli cumalar

Cuma 81
Bugün 80.4
Fark -0.6

Hayırlı cumalar fulyacım :KK19:

Tam ramazan sonu , bayram arefesi takıma katılınca açıkcası çok kaynaşamadık ... ama bayram sonrası nasipse voltranı oluştaracağız hep beraber :KK68:

Tebrik ederim kilonu ...

Çok hassas noktaya gelmişsin ... Bir 10 lu haneden diğerine geçiş ..... 70 li kiloları ıcından yakaladığında diyete sıfırdan başlamış gibi motive olacak gör bak ... aman diyeyim bayram bu kilodan uzaklaşma :stop:

teşekür ederim benimde daha yolum uzun

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yahu ... ne uzunu ? 59.9 gördüğün an ... tam motive ile tamamdır bu iş ...

günaydın hayırlı Cumalar hanımlar

suspushanimcim suspushanimcim hoşgeldin aramıza :)

Tünaydınnn hayırlı Cumalar mortim :KK19:

Günaydın, selam. Kilo veren herkese tebrikler :)

Selamlar canım.... bizde seni tebrik edelim hadi bugün inşallah :KK75:

bildirmedim babam:cool: akşama bildiririm,malum niyetliyizHoppa
bende çarşambaya aynı gazla dönmeyi ümit ederek gidiyorum:KK55:bu arada bizimkiler namaza gitti döndükten sonra çıkıcakmışız,henüz beklemedeyim:işsiz:

Tamam canım .... bekliyorum merakla ... :confused:

Sağol kaptanım bende çok öptüm inşallah az kilo alarak geri döneceğim yerim herhalde ama yürürüm sürekli hava güzel bakalım nasip :deli:Hayırlı bayramlar :KK200:

:KK68::KK68::KK68::KK68:

sen halledersin tatlım ... burdan sonra 53 lerden yukarı görmek yok inşallah ... görürsen de kapışırız bir hafta , morti oluruz :KK71::KK71::KK71: sizi zayıflatacağım diye 45 kilo olmazsam iyi :KK70::KK70::KK70::KK70:

DelyDoly DelyDoly seni de alıntılamıştım nereye uçtu kuzu ?

Bak artılar sinsi sinsi gr. gr. geliyor mezun oldun da .. 200 gr falan derken 81 gelecek :sinirli: mezuniyetten sonra ipin ucunu kaçıran bir sen olursun bir de Betulina Betulina :sinirli: sahi o nerde acaba :KK12:

Bak aklıma gelenler .... pamukskr pamukskr :KK12: sözde hiç bırakmayacaktı buraları ... B Bebetomm dan da ses yok ... roxen2303 roxen2303 im mankenliğe devam bence ... @Lunya bayramdan sonra elle beni abla dedi :KK70: mezunlara ses ettim ... ha aeben aeben de kilo bildirmiyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bir de izinlilere ses edeyim ... hele hele @Sherrysherrylady hanımla kelebekolacam kelebekolacam hanımefendiler ????

Tamam canım bekliyorum ben 7 de :KK19:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Amaaaaaan salla gitsin .... yaz sonu görüşürüz de el salla :KK71:

Canım bu kadar yokluğa 100 gr.cık çok iyi ... ben bir süre gelmeyenlerden artıları kilolarla bekliyorum genelde :rolleyes:

yüzdeyi ben hallederim şimdi ..

Hadi bakalım start bayram sonrası tam gaz inşallah :KK5:

Nisacım tekrar hoş geldin :KK200:

Spor yapmayı sevmen çok büyük artı .... yazın dışarda harcadığın eforda artın ...eee biraz da gırtlağa giriş yollarını kapatacağız oldu bitti :KK19:

Eğer kilo vermene engel bir sağlık sorunun yoksa emin ol çok güzel ve sağlam yol alırız ... Eylül ayı gibi de hedefi de varmış olursun nasipse

Canım hazır izin dönemi ... bence fırsatı değerlendir .
Aklındakileri dene .
Mesela senin için aklımdaki dün bir konu açmıştım .... yemek saati bile aynı olan diyetlerde kilo verme durabilir diye ...
Bunlarla oynaman için ideal zaman :KK19:

Olmaz canım olmaz ... buralardayım ... iftara da daha 1 saatten fazla kalıyor bana ... hazırlanırım rahat rahat :KK19:

Hayırlı cumalar fulyacım :KK19:

Tam ramazan sonu , bayram arefesi takıma katılınca açıkcası çok kaynaşamadık ... ama bayram sonrası nasipse voltranı oluştaracağız hep beraber :KK68:

Tebrik ederim kilonu ...

Çok hassas noktaya gelmişsin ... Bir 10 lu haneden diğerine geçiş ..... 70 li kiloları ıcından yakaladığında diyete sıfırdan başlamış gibi motive olacak gör bak ... aman diyeyim bayram bu kilodan uzaklaşma :stop:

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yahu ... ne uzunu ? 59.9 gördüğün an ... tam motive ile tamamdır bu iş ...

Tünaydınnn hayırlı Cumalar mortim :KK19:

Selamlar canım.... bizde seni tebrik edelim hadi bugün inşallah :KK75:

Tamam canım .... bekliyorum merakla ... :confused:

:KK68::KK68::KK68::KK68:

sen halledersin tatlım ... burdan sonra 53 lerden yukarı görmek yok inşallah ... görürsen de kapışırız bir hafta , morti oluruz :KK71::KK71::KK71: sizi zayıflatacağım diye 45 kilo olmazsam iyi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahahah kaptanlık bunu gerektirir :deli::KK60:

Back
X