• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vuuu hadi bakalım yarışa o zaman :KK76: benim hala geldi de çok az geldi onun da şişliği var biraz.
1 haftaya hepsi geçeeer gider hiç meraklanma sen. Bi de geçenlerde çok bitki çayı içtin ya. O gün diyemedim dalgınlığıma geldi. Fazla bitki çayı içince vücut önce su kaybediyor fazlaca. Sonraki birkaç gün de su tutumuna sebep oluyor 3 bardaktan fazlası zarar canım

Ayy ne gıcık ya. Bende duramam lafını veririm :KK53: benimde bir arkadaşım ne olmuşsun şişmişsin demişti bana. Bende sende kurumuşsun yüzün kırışmış gören 50 yaşında zanneder hiç değilse ben genç gösteriyorum demiştim :KK70:
Boş evde kahkaha attım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

1 haftaya hepsi geçeeer gider hiç meraklanma sen. Bi de geçenlerde çok bitki çayı içtin ya. O gün diyemedim dalgınlığıma geldi. Fazla bitki çayı içince vücut önce su kaybediyor fazlaca. Sonraki birkaç gün de su tutumuna sebep oluyor 3 bardaktan fazlası zarar canım
Ay ben dün çok içtim ondan demek ki. 2 litre içtim ya . Bugün sadece yeşil çay ve form içerim. İki kupa yeşil çay birde form.

canım bir yazında isveç diyeti gördüm, lütfen yapma, kilon gittiği gibi anında gelir. düzenli beslensen ondan daha iyi
Tamam canım, iki gün vicdan çorbası içicem. Pazartesi de 4 günlük diyete başlıycam inşaallah

Vicdan corbam pişiyor. Sarımsak yoktu birde bulgur yağ koymadım, onun yerine etimek yerim.

Birde dünden beri kaşınıyorum ya , bitki çayları yapar mı ki

Eflalim den kh diyeti yapacaktin o sanki daha mantıklı.
İsveç diyetini bilmiyorum gerçi
Kh yapıcam canım onu sürekli yapmak istiyorum, uygulamasını indirdim. Bu hafta bugünü telafi haftam olsun diye sıkı tutayım dedim, kaptana borcum var :(

Bu hafta ben de kh saymak istiyorum. Aşırı bi tatlı isteğim var. Sayarak yersem kendimi daha kolay dizginlerim

Bende kilo bildireyim bu haftada dalgalanmalar olsada yine sabit geldim tam olarak 71.8
@Ausencia biraz daha bekleyim de değişiklik olursa bilidiririm haftaya sırtlanmaya hazırım

Back
X