• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah sporları da yapılmışşş ... maşallah subhanallah ece ...nisa ... süpersiniz ...

Dış kulvardan efser ve bonusta sabah kahvaltısından korkmuş ...o sizden korksun yahu ...
Doldurun tabağı bol otla ... peynirde .. ohhh mis ..
Ben yine acı biber yedim yanıyoruummm :confused:

@kuzularinannesi Yine sıkı bir başlangıç gördüm ... bu şekil senden 2 kilo götürğr demedi deme ...

He bi de bonus ... yine banuyu örnek verecem de (la her şeyde senin başına gelmiş @masumm :KK70:) onunda iş yerinde en büyük stresi idi ... eee öğle yemek onu yeme bunu yeme , diyetteyim ama kilo verende yok diye ... sonra var ya göğsünü gere gere indi yemekhaneye salatası ile :süslü:

Sabret sende 2 vakte kadar gönül rahatlığıyla ben almayayom diyeceksin

:D :D ayyy çok güldüm herşeyde benim başıma gelmiş ahahaaa

ay evet birde utanıyordum valla şimdi gururla geziniyorum sayenizde

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: aman efserim ne diyorsun ? bak içimi bi yumruk oturdu ?
1 kg fazla mı ?
daha verecekseksin bir de eksi 1.5 .... gidecek olan 2.5 :rolleyes: oyyy içim şişti bak ...
Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaa:mad:acaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım :KK70:

Sende katıl bize ... seninde maşallah diyenlerin olsun şekerim benim :KK49:

Olsun canım benim seninki de zihin jimnastiği :deli:( yapma aus ..bu berbat espiriyi yazma dedim ama söz dinletemedim kendime :KK70:)

2 günden fazla yapma kuzum .
Bi de akşam sahildekiler ayran aşı kurallarına ters :)
Racona ters gibi oldu :KK70:
bence güzel espri :D :D :D

Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaa:mad:acaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım :KK70:

Yemediğin için canın mı cekti acaba. .
Efser bi yerlerlerin şişer sözünü mü yaşıyorsun şu an...
:D :D :D :D :D

yulaf kepeğinin tadı güzel mi :deli:

çooooooooooook güzel hem de ....:kk77::kk77:

Günaydın hanımlar :) kendime gelemedim hala. Bi tartılayım bakayım durum ne :rolleyes:

bak bak ...günümü şenlendir :halay::halay:

upload_2017-7-2_11-37-58.webp

Yemediğin için canın mı cekti acaba. .
Efser bi yerlerlerin şişer sözünü mü yaşıyorsun şu an...
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hayırlı gun ler hayırlı. Sabahlar hanımlar

Fatmaaaa :KK3::KK3::KK3: bu hafta 112 geliyor değil mi :KK71:

@Ausencia az biraz eksiyi bende gordum tartida ama yazarsam @Antepia27 nazar eder diye korkuyorum :)))

Veren var veremeyen var :KK53:

Back
X