• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok yetenekli gördüm bu konuda seni minnoş kaptanım Bana da sopa göndersene gece uyumayıp saçma sapan filmler izleyip uykumu kaçırdığım ve sabaha leptinsiz bol ödemli uyandığım için :KK61:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

dur bakayım uygun bir sopalık karikatür bulayım sana da ...

ya bünye veriyorsa leptini kasmak şart değil .... ben mesela diyet boyu 3-4 yatıp , 6-7 dedin mi ayaktaydım .... ahhhh bi de erken uyuyaydımmm demek 2 ayda erirdim :KK70:

ama güzel diyet yapıp , gr gr verenleri uyku düzeninin etkilediğini düşünüyorum

Tatlım regl öncesi sonrası değil de , bacak ağrılarıma bana da magnezyum takviyesi vermişti dr ... sürekli kullan dedi .. geçti gitti ağrı mağrı yok ... feciydi ağrı .
Gerçekten çok feci ve yaşam kalitemi çok etkiliyor. Halam gelince bi kontrole gitmem lazım. Bunu da söyleyeyim.
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

dur bakayım uygun bir sopalık karikatür bulayım sana da ...

ya bünye veriyorsa leptini kasmak şart değil .... ben mesela diyet boyu 3-4 yatıp , 6-7 dedin mi ayaktaydım .... ahhhh bi de erken uyuyaydımmm demek 2 ayda erirdim :KK70:

ama güzel diyet yapıp , gr gr verenleri uyku düzeninin etkilediğini düşünüyorum

Aynen ben de öyleyim. Gün içinde uyuma huyum da yok. Sabah 7 de uyuyup 10'da uyandım. Her yanımda ödem. Hemen bi kahve içtim. Ödemimi çok güzel atıyor kahve

Ay koşu bandına çıksam
şu sıcakta 5 kilo veririm kesin
bi saç boyatmam lazım bugün fırsat olursa gideceğim, omrelere ellesmem dip yaptircam

haha süper :D
Bu da sana gelsin o zaman. Ünün dünyayı aşmış, ziyaretçilerin var.

zBno27.jpg

canım benim kimsenin programına elleşme bence ... o zaman diyetinle ilgili bıdı bıdı yapıyorlar ... eeee sen yemiyorsun diye bizde mi ölek :KK70:cinsinden ... sen yeme sadece ... bırak onlar yesin . neşeli ve mutlu olup masada , sanki o künefede aklın kalmışta keyfin kaçmış gibi durmazsan ...bence mesele yok...heee bi de ısrarlara hayır dersen tabiii
İsrar söz konusu degilse gelirim dedim :110:orta makul bir yerde buluşduk her iki tarafta madur olmayacak şekilde bakalım menüye nasıl yansıyacak :cool:

@ada81 canpare nerelerdesin yahu ?

Bu izin ... bu sessizilik .... Eylül geliyor kuzum ...hadi dön bir an önce ....

@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmm , hastalar sıraya birikti ... sorular çoğaldı ... diyet için değil yani :deli::deli::deli: sen de gel artık canım ya .....

aaaaaa izne ayırdığıma pişman etmeyin beni:KK62:

Şimdi çıkıyorum ben ... yusufla etkinlik yapacağız ...sonra biraz kuran çalışacağız .. sonra ütü yapacağım ....
ahanda bunlar bitince damlayacağım :rapci:

bugün boşum demiştim değil mi :KK49:

Aus bende menüme bayıldım cumaya kadar böyle tutabilsem keşke var yaaaa
Bu arada kv ye yemek yemeden gitmişim anam bi baktım biber dolma şehriye çorba var azıcıkta benim yiyeceğim yumurtalı ot dedim bunu kimseye vermem siz ne yerseniz yeyin dedim.koydum tabağa balkonda yedim sofraya Bile oturmadan.sonra da küçüğün iki kaşık yoğurtladığı dolma kaldı onu bilen yemedim bu hafta hedef büyük
tebrikler valla canım:KK9:

Gunayfinnnn
Dukkani bn acayim
Suan tempolu yuruyusun yarim saati dolmak uzere
Sabah sabah spor gibisi yokmus yahu
Mis mis iansanin yurudukce yuruysesi geliyor.
yürüyüş harika bir şey doğru söylüyorsun:KK71:

Ben yine uyuyamadım :KK14:
Sabaha kadar döndüm durdum yatakta. Bu uyku problemine bir çözüm bulmam lazım artık. Gevşetici çayla bir nebze işe yarıyor. Ama ona da alıştırmak istemiyorum bünyemi:KK64:
Sizlere günaydınlaaar :KK8:
gece yatmadan önce kediotu çayı, ıhlamur, papatya çayı iyi gelebilir. bir de madem uyku sorunun var gün içinde koyu çay, kahve içme. akşam yemeğinde mutlaka yoğurt sonrasında kefir falan olsun. faydasını görürsün.
@kuzularinannesi oylede denim ben onlari domatesle yiyorum :))

Eki Görüntüle 2015552

@Ausencia tabakta liste disi minik kivrik durulmus bisey var sorun olurmu ki?
tabak şahane bayıldım valla. afiyet olsun canım:KK68:

Aus ben antıbiyotige başladım başlıyalı 1 kilo fazla cıkıyorum üstelik bagırsaklarımıda fena bozdu o halde 1 kilo fazlayım cok canım sıkkın :işsiz:

Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaa:mad:acaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım :KK70:
antibiyotik içiminde vücuttaki probiyotiklerin % 90 ı ölüyormuş. bağırsaklar için çok önemli bir durum tabi. ödem de yapıyor. probiyotik takviyesi tavsiye ederim. ev yoğurdu ve kefir falan. toparlar. o 1 kilo kilo değildir üzülme canım:KK19:

bayıldım valla. ben de istiyom:mad:

Takımımızdaki doktorlarımıza bir sorum var. Regl öncesi ve sırasında bacaklarda ağrı neyden olabilir ? Bunun için görünmeli miyim bir uzmana ? Yürüyemeyecek kadar çok ağrım oluyor son aylarda. Bir yerlerde bunun magnezyum eksikliğiyle ilgisi olduğunu okumuştum da :KK51: @kelebekolacam
magnezyum ihtiyacı oluyor canım. ya magnezyum tableti al iç ya da civan perçemi çayı iç. çok faydasını göreceksin:KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bayıldımmmm .... gelsinler gelsinler ... uzaylı da olsa onlarda insan :KK70::KK70::KK70:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

İşteeee bu :KK19: sahalarda görmek istediğimiz hareketler :halay:
uçan da kacan da kurtulamaz diyorsun elinden ha :D ama onlar uzaylı, metabolizmalari farklıdır. Gerçi sen iki haftaya çözersin onları da.

tebrikler valla canım:KK9:

yürüyüş harika bir şey doğru söylüyorsun:KK71:

gece yatmadan önce kediotu çayı, ıhlamur, papatya çayı iyi gelebilir. bir de madem uyku sorunun var gün içinde koyu çay, kahve içme. akşam yemeğinde mutlaka yoğurt sonrasında kefir falan olsun. faydasını görürsün.

tabak şahane bayıldım valla. afiyet olsun canım:KK68:

antibiyotik içiminde vücuttaki probiyotiklerin % 90 ı ölüyormuş. bağırsaklar için çok önemli bir durum tabi. ödem de yapıyor. probiyotik takviyesi tavsiye ederim. ev yoğurdu ve kefir falan. toparlar. o 1 kilo kilo değildir üzülme canım:KK19:

bayıldım valla. ben de istiyom:mad:

magnezyum ihtiyacı oluyor canım. ya magnezyum tableti al iç ya da civan perçemi çayı iç. çok faydasını göreceksin:KK66:
Civan perçemini bi içeyim bakalım bugün. Kefir de çok sevdiğim birşey ama mideme hiç yaramıyor. Çay ve kahveyi çok tüketiyorum. Haklısın. Teşekkür ederimmmm:KK36::KK36::KK36:

Şuraya hâlâ işlerini bitirememiş bir saydin çizelim :işsiz::işsiz::mad::mad::mad:
Ay insanın kocasının iş güç bilmesi iyi birşey de, yavaş yavaş, titiz titiz yapması beni sıkıyor bazen :KK34:  ay yangın var diye bağırasım geliyor arada :mad:
Yamuk, baştan sağma yapılan işleri sevmez. Ne yapalım onun huyu da böyle :KK75:

önümüzdeki bayrama toplanmış oluruz umarım :ıslık:

Bı market yapıp geldim,
Kuaföre gidemiycem çok sıcak
Biraz kofte yapıp atayım dolaba

Çok fazla acıktım
Kilom 66 dedi sabah söylemiştim:KK43:(

Back
X