• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahaha bizim daha iskan yok o yüzden klima takamıyoruz vantilatörün çok zararı yok ama klima çarpabiliyor :KK70:

geçen sene iftarda arkadaşlar varken vantilatör getirmiştik biyerden,hiç fayda etmedi,millet oturduğu yerde terledi, vantilatör odadaki sıcak havayı dağıtıyor oda yetmiyor,gerçi sulu olanlarıda var sanırım ama olsun gerek yok :KK12:klima alsın:KK48:,hem kışında kaloriferler yanana kadar ısınmak için kullanırız :deli::KK70:

Bizim niye klimamiz yok diye düşünmeye başladım artîk daha önce aklım nerdeyse :deli:
sanırım hep fuzili masraf olarak görüldüğünden bir türlü sıra gelmiyor,çokta uygun değillerki normal beyaz eşya fiyatına satıyolar,insanda almak isteyince düşünüyo düşünüyo düşünüyo :deli:sonunda terlemek daha baskın geliyo sanırım:KK70:

İnşallah ulaşırsın canım bence bırakma çünkü geri dönüşü kötü oluyor anlaşıldı :spor:Pes etmek yok :KK19:
Ramazandan ümitliydim ve fix haftada 4 gün 55 dk yürüdüm ama tatlılardan dolayı kurtarmadı beni :oops:
Şimdi sıkı takımıma yakışır bir yemek adabına gireceğim inşallah :KK53:

kızlar bugün itibariyle ciddi ciddi diyete girdim :oops:Durum vahim. Sonuçta çok ciddi olacak inşallah. Ayda 6 kilo verme hedefine girdim.
24 Ağusttosta diyete girmiştim. 74 ü görüp sonra gerisin geriye almaya başladım. ve şimdi 79.7 yim :kusmuk:kafama vurmak istemyorum, faydası yok. Yapacağımı yapmışım.
28 Temmuza 6 kilo verme hedefi koydum, yani inşallah bu ay çıkmadan 73,5 olmak istiyorum :KK16:
Herşeyimle düzenli aranıza katılmak istiyorum.
Benim biricik, annemin dualarını alan Sayın başkanım @Ausencia
Daha güzel kilolar verecegine inanıyorum burayı bırakma kuzum :KK19:verdikten sonra inşalah hep beraber korumayıda ögrenecegiz :rolleyes:

geçen sene iftarda arkadaşlar varken vantilatör getirmiştik biyerden,hiç fayda etmedi,millet oturduğu yerde terledi, vantilatör odadaki sıcak havayı dağıtıyor oda yetmiyor,gerçi sulu olanlarıda var sanırım ama olsun gerek yok :KK12:klima alsın:KK48:,hem kışında kaloriferler yanana kadar ısınmak için kullanırız :deli::KK70:
Evet bizdeki de basit öyle sulu teşkilatlı değil ama işimizi görüyor şimdilik :deli:bizim ev çok sıcak oluyor :işsiz:Yazın evimizde kimse durmak istemiyor kışında çok sıcak :KK53:
Ramazandan ümitliydim ve fix haftada 4 gün 55 dk yürüdüm ama tatlılardan dolayı kurtarmadı beni :oops:
Şimdi sıkı takımıma yakışır bir yemek adabına gireceğim inşallah :KK53:

Ben diyet yapmadan Ramazanda bayağı düştüm ama sonrasında midem açıldı dur demeye çalışıyorum:silah:Halledersin sen yerleşmeden verirsin onları:eğlence:

sanırım hep fuzili masraf olarak görüldüğünden bir türlü sıra gelmiyor,çokta uygun değillerki normal beyaz eşya fiyatına satıyolar,insanda almak isteyince düşünüyo düşünüyo düşünüyo :deli:sonunda terlemek daha baskın geliyo sanırım:KK70:
Bende gecen sene evi tadilata soktuk niye taktırmadım ona yanıyorum şimdi delme kesme işlemleri var ona üşeniyorum acıkcası:işsiz: ama dur bir gündeme getireyim bizimki ne diyecek :KK53:

@begum75 Müdür dondurma alacaktı istemedim aferim bana oluyor :KK70:

:KK9::KK9::KK9:
bende dün dondurma diye sayıkladım eşimde sen ne çok dondurma seviyosun dedi kendimi kötü hissettim o an yiyesim kaçtı ama a101 de bir alana 2. cisi %50 indirimli 12,95 den 9,71 e geliyo :confused:belki ondan alırım:KK75:

:KK9::KK9::KK9:
bende dün dondurma diye sayıkladım eşimde sen ne çok dondurma seviyosun dedi kendimi kötü hissettim o an yiyesim kaçtı ama a101 de bir alana 2. cisi %50 indirimli 12,95 den 9,71 e geliyo :confused:belki ondan alırım:KK75:
Dün bizde marketten alacaktık çıkarken alırız erimesin dedik sonra unuttuk neyse hatırlamayalım hiç yoksa yeniyor ya :deli:

Oy oy oy kuzum benim bi hastalandın gittin gidiş o gidiş ne zaman döndün nasıl geçti okul bitti mi ee neler yaptın çok merak ediyorum anlat bakayım :KK66: Kız cidden özlemişim Şaka değil
Ben de çok özledim ablacım inan:KK74: 1 ay oldu geri döneli. Tabii dünyanın kilosunu alıp döndüm. Çoook stresli bir dönem atlattım. Kötüydü epey. Anlatırım bi ara. Ama atlattım şükür. Okulu bitirdim. Sivastayım hala. Burada iş buldum. Yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum. Yaz sonu da nişanlanıyorum kısmetse:p Sen nasılsın? Bebiş nasıl. Öyle sevindim ki kendi öz ablam doğum yapsa bu kadar olurdu. :KK74:

Ben geldiiiim:KK54:
Okula bi gittim. Ders programı değişmiş. Bugün dersim yokmuş. Boşuna o kadar yol gitmiş oldum ama hiç üzülmedim açıkçası işime geldi:rapci:
Makul bi yerde otobüsten inip yürüyüşümü yaptım. Güneş tepemde piştim biraz orası ayrı :confused:
Kaç zamandır saçlarımı kestiresim vardı. Hemen attım kendimi kuaföre. 1 kilo zayıflamış olabilirim:KK70:
Bi rahatladım ferahladım ki sormayın. Sonra burnumdaki delik kapanmıştı. Gittim onu açtırdım. Hızmama kavuştum hemen. Şu an hala sızlıyor ama umrumda değil:KK75:
Birazcık alışveriş yaptım. Eve geldim duj temizlik derken pili erken bitirdim bugün. Bir iki saat şarj edem kendimi :KK70:

@begum75 o çeşiti vermiyor uyanıklar :deli:

2.webp

Back
X