• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canımmm bi bırakınca insan zor toparlıyor sen kaç kilo oldun şekerim kulağıma de heleeee :KK66:)
sen iyisin maşallah, iki kilocuk çok değil ZZaeten azmettim iyi verdin maşallah.. Hayranım sana ve @masumm :rapci:

Ben dedim zaten kaç olduğumu 79.7 :KK43:

Bak ya biz arada konuştuk geçti ama siz yazdıkça sayfalara taşındı :lülülü:Elinize bir şey vermeye gelmiyor hemen görüyonuz :KK53:
Bacım tramisulu dondurmayı kim görmez :KK70:
Aus kül yutar mı sence :KK70:topigin orta yerine sermisiniz dondurma ceşitlerini biz söylemesekte Aus kulagı cınlar simdi evladiyeligini parlatıyordur :sopa::KK70:

sen iyisin maşallah, iki kilocuk çok değil ZZaeten azmettim iyi verdin maşallah.. Hayranım sana ve @masumm :rapci:

Ben dedim zaten kaç olduğumu 79.7 :KK43:
Benim su sağlık sorunlari cikmayaydi at gibi ilerliyordum biraktim demir dusuk cikti ilac aliyorum oda biraz iştah artirdi ama artik kontrol edebiliyorum.. drmekki ilaca alışma evresi istah artisi oluyormus...

Canim sende cok iradelisin tekrardan başaracağız hep hirlikte buralardan ayrulma bence..

Aus kül yutar mı sence :KK70:topigin orta yerine sermisiniz dondurma ceşitlerini biz söylemesekte Aus kulagı cınlar simdi evladiyeligini parlatıyordur :sopa::KK70:
Ay abla sen çok yaşa:KK70::KK70::KK70: Şu halde güldürdün Allah da sana bu hafta en az 2 kg vermeyi nasip etsin inşallah e mi :-)

Şu 60 altına bir düşeyim. Hemen 3.cü olarak katılacam size hemen :-)
Gel bekleriz :süslü::rapci:

Yedik mi bu sıcakta canımı çekti sadece :deli:

Geldim nihayeeeeeeeeeet :KK54::KK54:

Öğlen eşime yemeğe geldi ...
Ardından o çıkmadan arkadaş kahveye ...
Sonra Yusufu almaya çıktım ...
Sonra Yusufla beraber çarşıya ...
Bir iki eksik kozmetik ürünüm vardı ... olmaz olaydı ... kazıklanıp geldim ... Burdan alışveriş yapmam genelde , acil olmasa yine yapmazdım .. Küçük yer , kazıklanmaya müsait :KK62::KK62:

Sıcaktı ...hem de ne sıcak .. dönüşte arabaya binince bir süre direksiyonu tutamadım ... Gölge bulmak mesele burada ...

Ayyy neyse ... en az sabah ki sporum kadar ter atmışımdır ...

He sabah demişken , ben sabah çıkmıştım di mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yusuf bırakınca ...sahilde 70 dk temponun şahı yürüyüş yaptım ... @Ahu060812 yani görsen 2.5 pointten sayardın o derece :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Şimdi geçmişe dönüyorum :KK55: tabii ki kahvemle :KK15:

Ben geldiiiim:KK54:
Okula bi gittim. Ders programı değişmiş. Bugün dersim yokmuş. Boşuna o kadar yol gitmiş oldum ama hiç üzülmedim açıkçası işime geldi:rapci:
Makul bi yerde otobüsten inip yürüyüşümü yaptım. Güneş tepemde piştim biraz orası ayrı :confused:
Kaç zamandır saçlarımı kestiresim vardı. Hemen attım kendimi kuaföre. 1 kilo zayıflamış olabilirim:KK70:
Bi rahatladım ferahladım ki sormayın. Sonra burnumdaki delik kapanmıştı. Gittim onu açtırdım. Hızmama kavuştum hemen. Şu an hala sızlıyor ama umrumda değil:KK75:
Birazcık alışveriş yaptım. Eve geldim duj temizlik derken pili erken bitirdim bugün. Bir iki saat şarj edem kendimi :KK70:

benimde hızmam var yaklaşık 14 yıldır
çoks eviyorum bende, degmiştir acıya
geççmiş olsun

babam bana 3 gün küsmüştü , burnumu deldirdim diye
ay igrenç bi espiri yapasım geldiide neyse :KK70::KK70::KK70:

Bugünki menümü de şuraya fıncırtayım yine:halay:Dünki açlıktan sonra kurt gibiydim bugün he:kk77: Meta çalıştı bol bol. Gerçi Tiramisusuz bir menü ama napalım artık :KK70:

Kahvaltı(07:00)

1 yumurtayla peynirli dereotlu omlet

5 zeytin

2 salatalık

1 dilim çavdar ekmeği

Ara(10:00)

şekersiz kahve

2 kuru kayısı

Öğlen(13:00)

Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)

Ara(15:00)

1 top limonlu dondurma:dondurma:

Akşam için de tavuk haşladım. Yanında da salata patlatırım. Bu akşam yine gezmelerdeyim ben. Çıkmadan yazayım da şurada dursun.

Su: 3 litreyi geçtim

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş @Ahu060812 @Ausencia
Meyvesi biraz bol bi menü oldu. Ama çok yürüdüm. O yüzden içim rahat. Kh sayacaktım bu hafta ama havalar sıcak. Kan şekerimin düşmesinden korktum açıkçası. Cesaret edemedim

Back
X