• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alıntıları alırsam akşam olacak , şimdi aklımda kalanlardan bir arajman yapayım ... menülere ayrıca bakarım ....

Aklımda eksik kalan varsa da affola ... önemli bir şey atladıysam hatırlatın ... Zira evim 5 ten sonra inanılmaz sıcak ... zor nefes alıyorum şu an ...

@ada81 şekerim gelmiş ..hoş gelmiş ... çok özlenmiş hem de :KK200: ama gelirken boş gelmemiş 68 kaçtııııııııı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@Betulina fıstığım gelmiş o da hoş gelmiş ama boş gelmemiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:80 lere ramak kala rotayı takıma çevirmiş .... anneciğinin ellerinden öperim , sen de kopma artık lütfeeeeen :KK19:

@kelebek19 canım dualardasınız bebeğinle :KK200: @asfarovski ile beraber ikinizde sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün yavrularınızı.

Başka başka ....

@_SARAYCA_ ve @Efser mortim artılardaymış ..temizleyecekler eminim ...
Sarayca 58.5 ... efserim senin kaçtı hedef 79.9 muuu ? geleceeeek cumaya :halay:

Saraycam regl için takvime 9 haziran yazmışım , ama iftara az kala gelmişti ... 8 inde geldi ben mi 9 yazdım .. 9unda mı geldi hatırlamıyorum :KK49:

@mimu88 canım seninde artıları gördüm ..rest diyorum ... hala ile beraber kökü kurur onların , bir de 4 günle cilası gelir ... 64.9 la mezun olacan unutma :deli::deli::deli:

@masumm canım bence çocukları yollama .. annene durumu izah et , bir sonraki hafta gitsinler ... onlarsız için rahat etmez bence .

Başka başka ...

@igdedali kuzum hızman 2.kez hayırlı olsun :) Ayrıca şu an +1.5 olup tam gaz motive oluşun gözümden kaçmadı ....zaten 1 kilosu da gitmiş :rapci::rapci:

@Bonus hacamat hep aklımda ama burada güvenilir yer yok canım ... gece hayatının da ......:işsiz::işsiz:

@aeben taaaa sabah selam vermişti , bir de @deynepnaz a sataşmıştı .... asla unutmamm bu ayrıntıyı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Başkaaaa .... menüler vardı da onları alırım sonra ...

heh @White Lily nin rüyası vardı :KK71::KK71::KK71: ve nihayet gördüğü ve kaybetmeyip üzerine bol bol fazlasını koyacağı eksileri :KK19::KK19:

Ah ah kaptanim sabah bol malzemos pozza yaptim ama sadece 3lokmacik yedim.
Oda ince ekmek yerinden.
Unu da kendi koyumuzun unu.
Kepekli un

Valla yine de 3 lokmaya sopamı ucundan gösterecektim de kepekli unmuş ..oh dedim canım

Eflal der ki kızlara söyle dondurma konuşmasınlar :skandal::skandal::skandal:evde varmış ve yemiyormuş....

IMG-20170703-WA0000.webp

4 gün öğlen menüsü idi bu @eflalim in ... diğerlerini de yazdı ...modifiyesiz bire bir uyumlu :super::super::super::super::super:

@aeben taaaa sabah selam vermişti , bir de @deynepnaz a sataşmıştı .... asla unutmamm bu ayrıntıyı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Maşallah sende de ne hafıza var:nazar:
Ben de unutmam bu ayrıntıyı:rolleyes:.Ne gözüme sokuyorsun @aeben ,veren var ,veremeyen var kiloyu.:KK45:Şimdi ben senin 4 günde 2 kilo verdiren diyet listeni uygulayayım da gör :KK53:

2 temmuz

09:00 biberiye-yeşilçay

11:00 1,5 dereotlu,maydanozlu yulaflı krep, domates, salatalık, peynir, zeytin, reyhan, acıbiberli domates sosu, 1 tk kayısı marmelatı, çay

Ara 5-6 kayısı, 1 türk kahvesi

16:00 2-3 kaşık makarna, 3 kaşık sarımsaklı yoğurtlu havuç, 2 lokma ekmek

Aralarda maden suyu, naneli limonlu su, bol bol su

22:30 1 brd erik hoşafı, 1 salatalık

4ten sonra bir niyetlendik işe güce, koltukları taşıdık eşimle, çocukların odasını boyadık, dış cephe bitti camlar leş gibi 2 odanın camını sildim perdesini yıkadım, çocukların odasını yerleştirdik. Çocuklara yatak almaya gittik, markete falan gittik gezdik derken 10u geçti eve geldik. Açlıktan bayılıyordum sanki ama içim yanmış 1 brd hoşaf içtim(az şekerli) 1 salatalık yedim yattım

Gayet güzel elifim , hatta tahminimden iyi ... diyet modu yapma lütfen , o zaman çabuk pes ediyorsun ... böyle az az evdekilerden ... az ekmekle ...metan iyi verirsin eminim .

Bugünki menümü de şuraya fıncırtayım yine:halay:Dünki açlıktan sonra kurt gibiydim bugün he:kk77: Meta çalıştı bol bol. Gerçi Tiramisusuz bir menü ama napalım artık :KK70:

Kahvaltı(07:00)

1 yumurtayla peynirli dereotlu omlet

5 zeytin

2 salatalık

1 dilim çavdar ekmeği

Ara(10:00)

şekersiz kahve

2 kuru kayısı

Öğlen(13:00)

Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)

Ara(15:00)

1 top limonlu dondurma:dondurma:

Akşam için de tavuk haşladım. Yanında da salata patlatırım. Bu akşam yine gezmelerdeyim ben. Çıkmadan yazayım da şurada dursun.

Su: 3 litreyi geçtim

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş @Ahu060812 @Ausencia

Meyvesi biraz bol bi menü oldu. Ama çok yürüdüm. O yüzden içim rahat. Kh sayacaktım bu hafta ama havalar sıcak. Kan şekerimin düşmesinden korktum açıkçası. Cesaret edemedim

Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)

Şunlar varken tira... fıncırtmaya ne hacet ... dans yok yürüyüş var diyorsun ama o top varsa dans olacak , anlaşmamız böyle

sabah evde 1 duble türk kahvesi

kahvaltı ofiste 09:00
ekşi yeşil elma
2 tam ceviz

öglen 13:00
1 kase yogurt çorbası
1 tabak bamya
salata

3 lt su, iki bardak bitki çayı

artılarımı göndermek için bu menüler :KK51::KK51:

tam bir telafi olmuş ..hoş neyi telafi edeceksek ..zaten yememiştin ... banu sen şimdi bu tartıya inanıp azıcık yiyorsun ya , bir de gerçekten 62 imişsin ... hoop 59 :KK71::KK71::KK71::KK71:

Gayet güzel elifim , hatta tahminimden iyi ... diyet modu yapma lütfen , o zaman çabuk pes ediyorsun ... böyle az az evdekilerden ... az ekmekle ...metan iyi verirsin eminim .

Şunlar varken tira... fıncırtmaya ne hacet ... dans yok yürüyüş var diyorsun ama o top varsa dans olacak , anlaşmamız böyle

tam bir telafi olmuş ..hoş neyi telafi edeceksek ..zaten yememiştin ... banu sen şimdi bu tartıya inanıp azıcık yiyorsun ya , bir de gerçekten 62 imişsin ... hoop 59 :KK71::KK71::KK71::KK71:

aynen şu modda okudum:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Maşallah sende de ne hafıza var:nazar:
Ben de unutmam bu ayrıntıyı:rolleyes:.Ne gözüme sokuyorsun @aeben ,veren var ,veremeyen var kiloyu.:KK45:Şimdi ben senin 4 günde 2 kilo verdiren diyet listeni uygulayayım da gör :KK53:

Uygulayamazsın kiiiiiiiiiiiii :63::63::63::63::63:

Arkada bir tabak daha var ,saklamış onu ,onda ne var:KK53:

Domates kesmiş bence o tabakta ... sonra sırf yeşillik yiyeyim diye sadece iki tane attıvermiş üzerine salatanın :KK70:

Menumu yazayimmm
Sabah11
2yumurta ile mantarli omlet
3lokmacik pizza:(
1 dilim kepek ekmek
7zeytin
Domates salatalik maydonoz

Ara bi kupa sade turk kahvesi

Aksam simdi yicem
Tavuk sote
Isotlu yogurt

Su hala iciyorum 2.5 olur
3kupa maydonoz cayi

Limonlu dondurma oldu mu şimdi :lülülü::63:

Menumu yazayimmm
Sabah11
2yumurta ile mantarli omlet
3lokmacik pizza:KK43:
1 dilim kepek ekmek
7zeytin
Domates salatalik maydonoz

Ara bi kupa sade turk kahvesi

Aksam simdi yicem
Tavuk sote
Isotlu yogurt

Su hala iciyorum 2.5 olur
3kupa maydonoz cayi

Gayet güzel ... fazla güzel hatta .. sabah ki pizza kepek unundanmış ..miktar az ..:( yapmaya gerek yok nisacım . hem de karbonu sadece sabah almışsın :super:

Bugün ki menümü yazayım @Ausencia :KK19:

Sabah; 4 ad.minik yaprak sarma (kahvaltı yapasım yoktu annemden kalan sarmalar bozulmasın diye yedim):KK53:
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyondan az kuru fasulye + 2 ymk kaşığı sade tereyağlı bulgur pilavı
Ara; 15:30 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 19:30 - 1 ad.kıymalı biber dolması + 1 kase cacık (belki çorba içerim:KK15:)

Back
X