• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte mesele şu ki saadet bir ex değil :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sataşma ruhu var :KK71:
Ahahahahah korkutmayalım yav :D

valla saadet beni çiğ çiğ yer o zaman ne diyeyim. Bende pek sataşamam karşıdan atak gelmedikçe. :confused: saadet çok sataşma bana olur mu, tartıları konusturalım rakip olduğumuz hafta. :rolleyes:
Öyle pes etmek var mı raconda gel bakim :D tartılar konuşacak gülüm rahat ol seennn :D

ahaha ol tabi menülerimin takipçisi. Takipçisi ol ki, menü nasıl olurmuş gör. :rolleyes:

Sataşmam diyen white dan bir atak geldi sayin seyircileeer.:rolleyes:
Hayretlerim şaştı şu an :KK45: Buralar çok kızışacak ilerleyen günlerde anlaşıldı. Hemen vaziyet alayım :confused:

ahahah valla işin içinde ben olmayaydim iyiydi ama sanırım karışacak. Hep aus yapti. Ateşe attın beni aussss. :rolleyes:
Sonra da gitti leptinlere gelesice kaptan :KK70: Korkma kuzum. Ben arkandayım. Sen devam et:KK59:

haha. Leptinleriyle dans ediyordur simdi hain kaptan. :KK70: teşekkürler destegin icin, seni de has dostum ilan ediyorum artik. Kaptan sana da bu: :63:
Eyvallah gülüm:KK59: Biz buraya beraber geldik. Seni kimselere yedirmem:sinirli::sinirli::sinirli:
abovvv ne gaza geldik gece gece :rapci:

@Daydream- den de ses yok ..dönmüş olması lazımdı ..bir hafta demişti sanki ..

ha bir de @Lunya artılarını yazıp kayboldun kuzum ???
Selam millettttt

Donmedim ausum Ankaradayim.istanbulda yegenimi evlendirdik cumartesi Ankaraya geldim..bebisimiz oldu gorumcemin..gelen giden..cumartesi yada pazara kadar buradayim..pazartesi gelirim takima tam gaz..:))

Oyyyy mübarek nasıl bir yağmur ... tropik muson yağmurları mübarek ....

@_SARAYCA_ komşu ilim :) size de yağdı mı böylee?:rolleyes:

Yataktan fırlayıp çamaşırları topladım , balkon halısı masa ... :KK71:

Şimdi de uykum kaçtı ... iki günün sıkıntısı tam patladı .

Back
X