- Emoji Skoru
- 6.348
- Puanlar
- 158
Hadi bakalım yansın geceler pelinsu ecelerAminnboyum 162, kilom bu hafta 82.9 du.
Menülerinin takipçisiyim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım yansın geceler pelinsu ecelerAminnboyum 162, kilom bu hafta 82.9 du.
Ahahahahah korkutmayalım yavişte mesele şu ki saadet bir ex değilsataşma ruhu var
![]()
Öyle pes etmek var mı raconda gel bakimvalla saadet beni çiğ çiğ yer o zaman ne diyeyim. Bende pek sataşamam karşıdan atak gelmedikçe.saadet çok sataşma bana olur mu, tartıları konusturalım rakip olduğumuz hafta.
![]()
ahaha ol tabi menülerimin takipçisi. Takipçisi ol ki, menü nasıl olurmuş gör.Hadi bakalım yansın geceler pelinsu eceler
Menülerinin takipçisiyim :)))
konustururuz yavrum.Ahahahahah korkutmayalım yav
Öyle pes etmek var mı raconda gel bakimtartılar konuşacak gülüm rahat ol seennn
![]()
Hayretlerim şaştı şu anahaha ol tabi menülerimin takipçisi. Takipçisi ol ki, menü nasıl olurmuş gör.
Sataşmam diyen white dan bir atak geldi sayin seyircileeer.![]()
ahahah valla işin içinde ben olmayaydim iyiydi ama sanırım karışacak. Hep aus yapti. Ateşe attın beni aussss.Hayretlerim şaştı şu anBuralar çok kızışacak ilerleyen günlerde anlaşıldı. Hemen vaziyet alayım
![]()
Sonra da gitti leptinlere gelesice kaptanahahah valla işin içinde ben olmayaydim iyiydi ama sanırım karışacak. Hep aus yapti. Ateşe attın beni aussss.![]()
haha. Leptinleriyle dans ediyordur simdi hain kaptan.Sonra da gitti leptinlere gelesice kaptanKorkma kuzum. Ben arkandayım. Sen devam et
![]()
Eyvallah gülümhaha. Leptinleriyle dans ediyordur simdi hain kaptan.teşekkürler destegin icin, seni de has dostum ilan ediyorum artik. Kaptan sana da bu:
![]()

Eyvallah gülümBiz buraya beraber geldik. Seni kimselere yedirmem
abovvv ne gaza geldik gece gece![]()
Selam millettttt@Daydream- den de ses yok ..dönmüş olması lazımdı ..bir hafta demişti sanki ..
ha bir de @Lunya artılarını yazıp kayboldun kuzum ???
Hayrisim gelemiyorum bu aralar..pazartesi insallah.ozledim hepinizi cok..:))Bu arada @Daydream- Hülya abla nerede. Ben mi kaçırdım ? Kaç gündür göremiyorum hiç![]()
Biz de çoook özledik seni. bir sıkıntı olmasın da. Gelirsin elbetHayrisim gelemiyorum bu aralar..pazartesi insallah.ozledim hepinizi cok..:))
Valla ne yalan söyliyim ben değilim. Gayet de çirkefleşebilirimo değil de, ilerde kimse morti olmak istemeyecek bizle boyle giderse. Korkmayın biz çok cici ve naif kızlarız.
![]()
Seni de @Ausencia ya rakip verelim o halde. İntikamımı alırsınValla ne yalan söyliyim ben değilim. Gayet de çirkefleşebilirim![]()
O orantısız güç kullanıyor malumSeni de @Ausencia ya rakip verelim o halde. İntikamımı alırsın![]()

Benim rakip banlandığından gelmesini bekliyorum. Özledim kendisini epeyce kim ki senin rakip ben takip edemedim bu hafta rakipleriO orantısız güç kullanıyor malumBenim rakip banlandığından gelmesini bekliyorum. Özledim kendisini epeyce