• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy dedim bi masa üstünden girip keyif yapayim dedim telden keyifli olmuyor... ayyy yenidenbaslatiliyor dedi daha acilmadi 20 dakika oldu onu bekliyorumm...:işsiz:
Ada bende pc yi hiç sevmiyorum..
Gözüm tele alışti..
Daha önce yazmıştım "Uc Browser" indir teline reklamsiz giriliyor ben çok memnunum hic reklam yok.

20575c35-e00c-47e7-ba92-caca5a2ad5da.jpg

İşte ben ... inverted triangle ....:süslü:

elma ya da ters armut demekten daha afilli bir isim buldum nihayet :KK70::KK70::KK70:

@igdedali eflal der kiii .... hiç heveslenmesin ; bireysel birincilik benim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz :KK70:

@Efser canım senin içinde der ki ;aktardan gilaburu alsın hemen ... şifa şifaaaaa imiş :KK68:

Yumurtadan fenalık gelmiş , yarın olsa da karpuz yoğurt yesem diyor serin serin :KK70:
İlacları birltirip alayım gilaburu mu? ismi ilk defa duydum mesaji favorilerime ekleyeyim ;)

Ada bende pc yi hiç sevmiyorum..
Gözüm tele alışti..
Daha önce yazmıştım "Uc Browser" indir teline reklamsiz giriliyor ben çok memnunum hic reklam yok.
eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun ;)))

Böyle böyle bir mezuniyetim, bir 64 kiloyla izne çıkmışlığım var bu takımda benimde :KK70:

Yaaa işte ... tarih tekerrürden ibaret ...yine göreceğiz o günleri :KK19:

İlacları birltirip alayım gilaburu mu? ismi ilk defa duydum mesaji favorilerime ekleyeyim :KK66:

evet canım bende yıllar evvel duymuştum sanki .. netten baktım yazmadan önce ... çok faydalı imiş ... bitkisel olduğu için ilaçla alımı olabilir mi acaba @kelebekolacam

eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun :KK66:))

Yaa çok tatlı anlattin bakk bana bile cazip geldii :)))

eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun :KK66:))

heeee işte benim stil :rapci::rapci: cebi sevmiyorum hiç ... bir yere basarken başkası açılıyor ..bir de cepte yavaş yazıyorum

burdan her bir yere yetişiyorum :KK70:

Korusun tabiiiiiiiiiii :dua::dua::dua:

O yüzden dikkaaaaat ... sana ve @begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bak @Nefs e de diyordum artılar geliyor ...

Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin

aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Mimummmmmmmmm 4 desin hala değil mi :deli: halan bastırdı mı nazlanıyor mu ?

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Bu cuma hele bir tartılma seeen ....85 de olsan yaz :halay:

Tamamdır canım ... @ErSeSi canım bu şekilde uygulayabilirsin .

aynı maratonu yaşamışız :deli:

sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarı :halay: yarın gelecek senin öyle hissettim ...

beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2 :skandal:

ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz :KK69::KK69::KK69::KK69:

:KK19:
Günaydınnnnnnnnnnnnn...hayırlı mutlu günler fatmacım

ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim

Ve aleykümmm selam canımmmmm :KK68:

aynen hele gece yağan çok fenaydı ... azıcık serinleyelim şükür

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Minnaklar minnak kalacak kalmaz zorunda :deli:

Bulutlar dağılıyor yavaaaaş yavaaaaş ... serinlik kaçmadan ütüye ben ...

Yusufu almaya çıkar öğleden sonra ..gelirim :KK54:

O yüzden dikkaaaaat ... sana ve @begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bak @Nefs e de diyordum artılar geliyor ...

aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin

sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarı :halay: yarın gelecek senin öyle hissettim ...

beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2 :skandal:

ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz :KK69::KK69::KK69::KK69:

ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim

4 günlükle içerdeyim kaptanımmm... halam pek nazlı pek...

@MorVampirella canımmm senin mesajı unuttum ben o_O

tatlım hiç moralini bozmuyorsun ve kaldığın yerden devam ediyorsun .

Biz burdayız ve seni her daim hazır nazır bekliyoruz :KK200:

Deniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)

Bugünkü menü planımı yazayım şimdiden yemekler hazır çünkü :)

Sabah: Lor peyniri, 1 hş yumurta, domates,salatalık, birkaç çatal patates
Öğle: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu), ayran aşı
Akşam: Kabak yemeği

Akşam sadece kabak yemeği yiyeceğim çünkü akşam 1 dilim pasta yerim :)

düşündüm , düşündüm kefir geldi aklıma

ayyyyy gelin mi çekiştircezz:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: elimizde öörgüü

heeee işte benim stil :rapci::rapci: cebi sevmiyorum hiç ... bir yere basarken başkası açılıyor ..bir de cepte yavaş yazıyorum

burdan her bir yere yetişiyorum :KK70:
Auss sen yönetici mi oldun..
Ben mi yeni gördüm...
Hayırlı olsun...
Sana tel olmaz kii zaten..
Tell ben gibi sade kullanıcılar için canım:KK49::KK49::KK49:

hadi bakalım şu an tartını okuyup üflemeye başladımmmmmmm .... düne göre -400 daha gösterecek bence :halay::halay::halay:
maşallah ne nefes varmış sende de. Okudun üfledin, 400 değil 600 700 gram eksi gösterdi dune göre. :D inşallah su kaybı değildir. Havalar öyle sıcak ki, klima sogutmuyor odayi antalyada resmen.

Back
X