- Emoji Skoru
- 69.447
- Puanlar
- 798
sabah sabah bende çok sevindim, regl son dakka golü atmazsa eğer cumaya bomba gibi geleceğim inşallah mortim, ama bu sefer liste için geleceğim. yarış 2. planda@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen
oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Bu arada eşinin unutmayıp kutlamaya çıkmanıza da ayrıca bi mesut oldum
@_SARAYCA_mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba
süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
![]()
Ortin @Efser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atarayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu
![]()
@Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt
@nehirnil111 tatlım gitmeyenler bu menü ile gideeeeeeeeeeeeeeeeer
@ecemavi ve @eflalim size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam
@irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik
@ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip
@mimu88 o erikle yoğurt senden ne yaaağ götürür bu sabah heeee
@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle
@DelyDoly sana da günaydınnnnnnnnnnnnn merdiven uçan , havadan kaçan delim
@Nefs canımmmdarısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .
@suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende![]()

ama sırf gönlün olsun diye dua edeceğim tabii ki